Happy Friday

Hej darlings! Hur har det gått med plankningen idag? Är ni nöjd med startresultatet? Glöm inte att skriva ned hur länge ni stod så ni kan få med det i mailet till mig på söndag. Jag har nu lagt till en box i vänsterspalten på bloggen där ni enkelt kan se vilken övning som ska göras på respektive dag. Imorgon gör vi armhävningar! Nu är det fredagsmys som gäller här så vi hörs som vanligt mer imorgon. Puss & kram! fredagsmysKommentarer
moa

Jättekul med utmaningen, jättebra initiativ och TACK för att du gör detta gör oss! :)
Har en fråga angående benböjen vi gjorde igår.

Hur djupt måste /ska man gå?
Gjorde en korsbandsoperation för drygt 7månader sedan, och har fortfarande lite känningar vid belastning. Kan/törs därför inte gå djupare än ca 90 grader.
Räknas det ändå som okej, eller 'fuskar' jag? Det vill jag ju inte göra :)

Svar: Det är helt okej Moa. Du går så långt som känns okej med min skada. En del klarar inte ens att gå ner till 90 grader utan att tappa tekniken så du behöver absolut inte känna att du "fuskar" :)

Kul att du är med!
Malin ☆

» Sara

Jag lyckades planka på helt fel underlag (en halkig matta) idag, tror jag hade klarat längre annars. Men har en starttid iaf, nu kan det ju bara bli bättre! Är inte så orolig för plankan och benböjen, men armhävningar är verkligen min sämsta "gren". Klarar på knä, men på tå är jag kass! Så det blir spännande ;)

Svar: Haha, åh, vet precis vad du menar med glidande matta. Den BLIR jobbigare då :D Armhävningar är även min svaga länk men vi får se det positivt - här finns massa att förbättra!
Malin ☆

Åh sommarfeeling på den bilden :)

I högerspalten, menar du... hihi ;)
Åhhh.. sååå gott med jordgubbar och melon. Fantastiskt! Slår ju egentligen godis helt överlägset!

Svar: Haha, ja du, det där med höger och vänster alltså ;)

Håller med dig - fräscha bär och frukter är det inte mycket som slår!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »