Happy Kiddo

Ja, vad är det man säger - smutsiga barn är lyckliga barn? Kameran plockar nog bort ett och annat för oj så hon ser ut just nu fröken J. Det får bli en rejäl dusch och skrubb här senare ikväll. Det komiska i det hela är att hon var väldigt ren och fin när jag hämtade henne på dagis men efter ett par timmar i lekparken nu på eftermiddagen fanns inte en ren fläck kvar på ungen. Precis som det ska vara om sommaren med andra ord :) torsdagtorsdag1 Vad roligt att det trillade in några frågor till mini-frågestunden igår. Jag ska sätta mig och svara på dem under kvällen tänkte jag. Passar så länge på att puffa på tävlingen jag just nu har i samarbete med Libero. Ni är än så länge relativt få som är med och tävlar så vinstchansen är stor. Heja, heja! Torsdagskramar!Kommentarer

hihi Ja precis som de ska vara :)

Sandra

Lort-sötfian, hihi :) kram

Så ser det ut här varje dag nu - härligt! :)

Svar: Samma här, helt underbart :)
Malin ☆

Ja superfint och sommarfräscht! :) Ja, shoppa på du! Jag ska nog med beställa lite till, tror det får bli den lilla bakelseklänningen också, hihi.

Hihi sötis! Ungefär sådär såg Elliot också ut när vi kom in ikväll, ett bubbelbad på det och han somnade ren och fin :p
Puss!

Svar: Kikade på Name It igår men alla fina kläder därifrån fanns ju bara till pluttisar, typiskt, haha! Tänkte beställa annat men blir som vanligt osäker på storlekarna. Får bli en shoppingtur i helgen istället för kläder behövs :D

Puss!
Malin ☆

Absolut!!! Man ska se på barn att de får vara just barn, låta dom lorta ner sig utan att vara rädd om kläderna, då har man satt på dem för fina ;)
När jag och min syster var ca 4 och 2 år lekte vi att vi var barn från Afrika, du kan ju gissa hur vi såg ut haha! Vår mamma hade inte tid att göra oss rena då utan stoppade in oss som vi var i bilen och åkte till affären. Väl där blev en äldre tant överlycklig och tyckte det var fantastiskt att se två lortiga och lyckliga barn som fick vara just det :-)
Kram

Svar: Åh vilken underbar liten historia :) Skitiga barn är nog det bästa!

KRAM
Malin ☆

Jag som förälder blir lite småtokig inombords när Vincent är skitig hehe:) Men det är ju så att barn ska smutsa ner sig i allt vad det kan vara hihi:)

Svar: Haha, åh, blir du? Här är det helt tvärtom :D
Malin ☆

» Tess

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag hade gärna vatt med i tävlingen, men min bebis har inte tittat ut än! Men snart är den här! :)

Svar: Du får såklart vara med ändå om du vill :) Lycka till med det som snart komma ska!
Malin ☆

Åhh søtfian <3 Iris har också blivit en liten smutsgris nu... hihi. Så har hon fått en annan ny vana, gnida in mat i håret när hon är mätt... mmmmm ;)

Svar: Haha, vilken underbar ny vana hon har lillgumman :D
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »