Micro-Frågis

Hej vänner! Jag lovade ju er vid förra Micro-Frågisen att försöka köra en sådan cirka en gång i månaden för att fånga upp era frågor och funderingar. Så nu kör vi igen och precis som förra gången väljer jag ut och svarar på de tio första frågorna så länge de känns okej för mig att svara på. Jag satsar på att svara er under morgondagen. Vi kör på en fråga per person och som vanligt så skiljer vi på personligt och privat :) Puss & kram! 20130529-195117.jpgKommentarer
Michelle

Ifall Jolie skulle få ett syskon i framtiden, har ni några namn då som ni funderat på, både tjej och killnamn :)

Jag undrar om du har några träningsmål, vad i så fall? Att blir mer muskulös, snabbare eller någon gång genomföra nåt lopp eller tävling kanske? Självklart behöver du inte ha det utan kanske bara tränar för att hålla dig i form, är bara lite nyfiken :-) Kram

Jag har skickat en fråga till din mail :)

Frida

Känner du dig någongång ensam i ditt arbete? Anledningen till att jag frågar är att jag själv nu precis har börjat doktorera och forska och då är man ju själv även om man träffar människor osv men det krävs ju mkt av en själv för att det ska gå framåt. Jag tänker på det sociala med arbetskamrater osv... Hoppas du förstår min fråga någorlunda:).

Anna

Jag undrar hur det går med planerna på hus? Går ni fortfarande på visningar? Jag är i samma fas i livet så vore skoj att läsa om :)

Sama

Jag undrar över din träningsbakgrund, vart ditt intresse kommer ifrån? När började du träna/idrotta och vilka idrotter/träningsformer har du hållit på med genom åren?

Vilket är ditt bästa tips på mellanmål till aktiva (vuxna) personer?

KRAM

Sara

Skulle ni vilja ha syskon till Jolie i framtiden eller känner ni er nöjda med er fina tjej? :)

Hej!
Det är möjligt att du tidigare skrivit om detta, men att jag missat det. Vad önskar du göra med din PT utbildning? Egenföretagare, jobba på gym, PT online eller kanske något annat?
Ha de bra!

» Eva

Helt konstig fråga nu, men har du något tips på bra övernattningsställle nära Sundsvall för barnfamilj? Tänkte inte hotell utan snarare hyra stuga eller så. Kram!

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Han är så underbart söt!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »