Någonstans i Sthlm

Hej vänner! Vilket fantastiskt sommarväder Stockholm bjuder på idag. Jag har precis varit och kikat på sommar- och faktiskt även höstnyheter från Sorel, Merrell, Reima och Crocs hos Prat PR som jag samarbetar med. Nu sitter jag och sipprar på en kaffe någonstans i Stockholm, Vasastan tror jag, haha, innan det är dags för nästa möte. Jennie-Lie som är min presskontakt men också världens sötaste tjej tipsade om en smoothiebar och sedan Kungsträdgården. Tror jag ska följa det tipset efter lunch. Turista lite så där. Hihi! Vad gör ni idag? Hoppas solen skiner på er och att ni har en FAB fredag!

20130517-111517.jpg


20130517-111459.jpgKommentarer
Maria

Vad härligt det låter! Önskar dig en fin helg!

Härligt! Sitter några sista minuter i solen innan de är dags att gå in igen till kl 18. Heldag med jobb. :)

ja fy sjutton vilken härlig fredag med så fint väder! synd att jag ska spendera eftermiddagen och kvällen med att tvätta bara ;) njut nu av din stockholmsvistelse fina! hr du familjen med dig förresten?

kraaam ♥

Svar: Hoppas fredagen blev bra trots tvätt, hihi ;) Nej, familjen är hemma så jag är här själv hos kära vänner och hänger.

Stor kram!
Malin ☆

Haha, du hittar bättre än mig som bara bor 20 min utanför sthlm :D Å andra sidan är mitt lokalsinne lika med noll och jag har precis lärt mig vad områdena runt omkring vårat heter efter snart sju år i staden...

Hoppas du (ni? familjen kanske också är med?) får en fin helg i storstan

Svar: Haha, vad härligt att vi är flera med dåligt lokalsinne :D

Tack söta du och detsamma till dig! Kram kram
Malin ☆

Elin

Hej! Jag funderar på om ni fortfarande är nöjda med er versa gt, jag funderar på att beställa en sån idag men tyckte den var lite tung, men kanske inget man tänker på.. ? Tack för eb jätte fin blogg! :)

Svar: Ja, ett av vagnens stora minus tycker jag är just att den är väldigt tung att hantera. Som med många andra vagnar har den flera plus och minus men på det stora hela är vi nöjd med den :)

Tack för att du läser!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »