Pancake Breakfast

God morgon vänner!
 
Vi firade in helgen med en klassisk pannkaksfrukost serverat med hallon och kesellafluff. Mums! Receptet är busenkelt och jag tror att jag har tipsat om det förut men jag skriver ned det igen, ifall ifall.
 
Pannkakor en portion
  • Två ägg
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl havregryn mixat till mjöl
Kesellafluffet blandade jag idag med Stevia Strö, lite fredagslyx sådär!
 
pancake
 
Vad ska ni göra idag? Vi har planer på att åka och köpa en cykel till Jolie men jag är lite osäker på om hon är tillräckligt frisk ännu. Så kanske bäst att vänta ett par dagar till. Hon har ingen feber längre och kruppen är också borta men däremot hostar hon som en galning vilket resulterar i noll sömn för hela familjen. Jag vet ju att hosta är "bra" och att det är kroppens sätt att läka sig själv men hur mycket är okej innan man sätter in medicin? Hon lider ju så av det min lilla stackare. Får fundera på det under dagen.
 
Fredagskramar!Kommentarer
Anna Överhem

Hua stackaren, finns det inget receptfritt man kan ge henne mot hostan till kvällen iaf, så ni alla får sova?! Är ju viktigt det så hon får ork att friska på sig. Hjärtat värker verkligen på en när kottarna inte är kry. Hoppas det blir bättre snart. Krya på <3

Svar: Har varit och köpt receptfritt nu och hoppas att det hjälper, ska ge henne till kvällen precis som du skriver. Bra idé!

Kram!
Malin ☆

Jag skulle nog köpa nåt receptfritt att ge, antingen slemlösande eller mot rethosta vad det nu är hon har. Det kommer säker hjälpa lite iaf så sömnen blir bättre, både för henne och er. Sänder över lite krya på sig kramar!

Svar: Gjorde precis så nu, hoppas det hjälper <3

Stor kram & tack!
Malin ☆

Kan hon inte få airomir, luftrörsvidgande spray utan kortison i? Båda mina barn har fått det och jisses vilken skillnad! Stackars liten som ska hosta så hon inte kan sova :( Man vet ju själv hur jobbigt det är. Hoppas hon kryar på sig snart i alla fall!

Svar: Hon har fått luftrörsvidgande för kruppen vid tidigare tillfällen men inget vi har hemma. Har köpt receptfri hostmedicin nu och hoppas att det hjälper!

Kram!
Malin ☆

Shit va gott :)

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hur gör man kesellafluff? :)

Hej Malin!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »