Plankan x 19

Hej sötisar! 19 starka mammor kämpade idag på Mamma Boot Camp i det härliga solskensväder. Vi körde igenom alla stora muskelgrupper i kroppen och det är så roligt att följa tjejernas utveckling. Några var idag där för första gången den här säsongen medans andra har gått varje pass. Det är det som är så bra med Mamma Boot Camp - träningen går alltid att anpassa så att den passar alla. Tumme upp på det!

plankan19 x Plankan = Inspiration!

Nu ska jag äta en snabb lunch här och efter det väntar jobb, jobb och lite till jobb innan det är dags att hoppa på tåget vid fyratiden. Har några möten inbokade imorgon i Stockholm men resten av helgen är just for fun. Längtar!
Kommentarer
» Hanna

Vad kul!

Svar: Ja, jättekul :)
Malin ☆

Vad många ni var, en lååång rad med vagnar. Härligt!

Svar: Ja, det var ett härligt pass idag med massa pepp :)
Malin ☆

åh så roligt med en nöjesstockholmresa för en gångs skull ;)

Svar: Hihi, ja men eller hur :) Ska bli så skoj!

Kram <3
Malin ☆

åh så härligt =)

Svar: Ja, jättehärligt :)
Malin ☆

Heja er!!

» Sanna

Underbar bild!!

Hej du jag måste fråga, det är så att min son ännu sju veckor och jag har börjat power walka lite men undrar om det är för tidigt att hänga med på de sista gångerna på mama boot camp?
Är så sugen men vill bygga upp kroppen enligt konstens alla regler så det blir bra.
Kram på dig! :)

Svar: Så snart du varit på efterkontrollen och fått grönt ljus av din BM är det helt okej att haka på MBC. Vanligtvis brukar man göra den 6-8 veckor efter förlossningen.

Kram kram!
Malin ☆

Åh tack så hemskt mycket då ska jag genast ringa för att boka tid så jag hinner va me de sista gångerna :)
Kram!
:)

» Sanna

Verkligen tråkigt att ni är så långt bort från min stad... Jag skulle så himla gärna vilja vara med! Du får turnera runt lite så man får chansen att haka på ;-)

Jag har verkligen kommit igång med träningen nu och det börjar banne mig ge resultat! 9 månader efter FL och 24 kilo senare, börjar jag äntligen känna mig nöjd med min kropp!

Din blogg peppar en verkligen ännu mer till träning. Love it !


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »