Sorel

För andra året i rad har Sorel släppt en helt fantastisk sommarkollektion och jag är precis lika kär som förra året. Älskar att de, precis som med sina vinterprodukter, lyckas kombinera funktionalitet med utseende. Mina favoriter från årets kollektion ser ni här nedan och nummer två och nummer tre är favoriterna av favoriterna. Gillar ni? sorel summer 13 Jag spanade på skorna i Stockholm i helgen och då var det tvärtom nummer ett och nummer fyra som föll mig mest i smaken. Men ju mer jag kikar på skorna ju mer förälskad blir jag i de andra två paren. Tänkte precis skriva att det är tur att jag lärt mig att shoppa smart och fundera på mina inköp för att det ska bli rätt men insåg i samma sekund jag tänkte meningen att jag inte alls har gjort det. Har nämligen redan tröttnat på mina wedges med nitar som jag impulsköpte förra veckan. Rutinerat. Haha! Kram kram & God morgon!Kommentarer
Johanna S

Jag personligen tror att nummer 3 vore det bästa köpet, dom sticker inte ut lika mycket som de andra och är nog därmed mindre risk att man tröttnar på dom;-) Men det kan vara jag som är tråkig;-)

Svar: Håller nog med dig angående det! Tror det blir nummer ett för mig fast helsvarta så att jag inte ska tröttna så fort :)
Malin ☆

Helena

Ja de har jättesnygga skor. Jag har beställt de första paret men i mönstrat. Grymt snygga på bild så nu hoppas jag de är lika fina i verkligheten.

Tack för en bra blogg!

Svar: Åh, de mönstrade är såå fina! Jag var sugen på dem men bangade lite och valde till slut de svarta i samma modell :)

Tack för att du läser!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »