Tävling|My First Fiskars

Hej sötisar! Nu kör jag en tävling i samarbete med Fiskars där ni har chans att vinna ett härligt trädgårdskit från serien My First Fiskars till era små trädgårdsmästare där hemma. Redskapen fungerar lika bra i trädgården som på balkongen och är anpassade för att fungera under årets alla årstider och väder. Alla redskap som är med i trädgårdskitet ser ni på bilderna nedan. Vill ni vara med och tävla? Lämna då en kommentar i inlägget där ni berättar vem ni skulle ge kitet till om ni vann. Enkelt va? Tävlingen avslutas nästa söndag den 19:e maj kl.24:00 - Lycka till! My First Fiskars My First Fiskars My First Fiskars är resultatet av mer än två års forsknings- och utvecklingsarbete där Fiskars studerat barns lek med redskap i trädgården och alla redskapen i My First Fiskars®-serien är CE-märkta, vilket garanterar att produkter och tillverkning är godkända enligt tillämpliga EU-direktiv. Form, storlek, material, färger och i synnerhet utformning av handtag och grepp har utvecklats utifrån testresultat och barnens egna synpunkter. Serien består av en rad färgglada redskap för alla årstider som håller för användning i åratal!Kommentarer
Malin

Jag skulle ge detta till min äldsta dotter, vi ska flytta till hus inom en månad och hon prtar om att hon vill gräva ner blommor och kratta bort alla blad, det hade detta varit perfekt för :)

Louise

Om jag skulle vinna så skulle min dotter Anna få kitet! Hon älskar att ta upp jord ur rabatterna med händerna och slänga omkring till mammas förtret;) Idag planterade vi blommor tillsammans och jag tänkte att det hade varit fint för henne att ha en egen trädgårdsspade så därför vill jag gärna vara med att tävla!

Therese

Jag vill vinna detta och ge det till min dotter när hon fyller 5 år i sommar, hon älskar att hjälpa mig i trädgården. Så detta skulle passa henne perfekt och jag bara älskar dom fina färgerna

Cicci

Om jag skulle vinna så skulle jag ge det till min systerdotter som är 1,5år och älskar att gräva, kratta och hjälpa till ute i trädgården :-)

Jag skulle ge det åt sonen och dottern att ha tillsammans. De är så duktiga och älskar att hjälpa mamma och pappa nu när vi röjer i trädgården. Vi kan behöva all hjälp vi får, i år ska äntligen "Projekt trädgård" bli färdigt! :)

Maja

Vad kul :) om jag skulle vinna skulle jag ge det till min 2 åriga son som fullständigt älskar att vara ute i våran jätte stora trädgård där han mer än gärna hjälper till ! :)

» Emma

Jag skulle givetvid gett detta till min dotter som är 1,5 år och älskar att hjälpa mig när jag är ute och fixar i rabatterna och krukorna. Hon hade blivit överlycklig och kunnat hjälpa mamman sin på "riktigt":)

» idan

Oh vilket underbart set. Skulle självklart ge det till min son Sigge på snart 20 månader. Vi är mitt uppe i en budgivning på ett hus och det hade varit så kul att ha detta om vi blir husägare. :)
Ja, annars också såklart. ;)

Åh, min lille kille hade älskat detta! Han är väldigt förtjust i blommor och vill gärna vara med och plantera både på balkongen och på landet!

Helena B

Vilken tävling! Detta set skulle min älsta dotter älska att få, hon tillbringar mycket tid i trädgården!
Helena

Klart jag är med och tävlar och då skulle min son Jonathan få det som älskar att hjälpa oss i trädgården med allt som hör till :)

Therese

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag hade gett detta kitt till min sambos brors döttrar :) Dom hade blivit jätte glada! :)

Jeanette (Sundsvall)

Vilket gulligt set! Jag vill självklart vara med och tävla och om jag vann skulle jag ge det till min treåring så att hon har egna fina saker att använda när vi pysslar i vår trädgård. Vi rev upp hela baksidan i fjol och sådde ny gräsmatta och häck så nu är det ett oskrivet blad som vi kan plantera och göra fint på :)!

» Anja

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Skulle ge det till min dotter, hon vill alltid vara med och hjälpa till ute. :)

Johanna

Jag skulle ge det till min tvååriga dotter Mikaela som älskar att vara ute och pyssla i trädgården. På grund av hemsk foglossning, då hon i höst ska bli storasyster, kan jag inte vara med henne ute lika mycket som vanligt. Därför tänkte jag att detta kunde vara en fin present som gör henne nöjd och glad :)

Om jag hade turen med mig och vann skulle min lillkille få kitet. Som lillebror får man oftast "ta över" det som storebror tröttnat på och tyvärr ganska sällan få något alldeles nytt och EGET. Han som fullkomligt älskar trädgården och sandlådan skulle jubla om han fick allt det där. Håller tummarna för hans skull ;)

» Sofia

Jag skulle ge detta set till min 2,5 åriga dotter som just nu använder mina rabatter som sandlåda...Jag får antagligen skylla mig själv eftersom det inte blivit någon sandlåda byggd ännu =) Det vore härligt att kunna gräva och fixa tillsammans sen när vi ska återställa groparna hon fixat!

Sara T

Jag skulle vilja ge kitet till min dotter Elsa som snart fyller två! Vi ska i nästa vecka börja att göra iordning vår trädgård här hemma som inte varit sig lik sedan vi var tvungna att gräva upp runt hela huset. Den perfekta presenten till lilltjejen nu när det kommer att läggas mycket tid utomhus.

Sandra

Det där kitet skulle jag vilja vinna åt min son. Han älskar att vara ute och skulle helst vara ute från morgon till kväll varje dag om han fick bestämma :) Han skulle älska dessa redskap och skulle mer än gärna få hjälpa sin mamma i trädgården. Nu sitter han och sover i mitt knä med 40 graders feber så detta kit vore en rolig överaskning när han blir frisk.

Hanna

Jag vill ge det till min son Max. Vi har precis köpt hus och nu är det såklart trädgårdsfix som gäller :) Men det skulle ju vara mycket roligare om man hade alldeles egna små redskap när man hjälper mamma och pappa ;)

Sara

Jag skulle ge det till min dotter Sigrid. Passar perfekt nu när vi skaffat odlingslådor här i trädgården så att hon kan vara med och se hur det växer och knakar.

Iaa

Det skulle jag vilja vinna till min dotter Alice på 2,5år, hon har ärvt farmors trädgårds intresse och hade blivet helt överlycklig över att få ha egna redskap så hon kan hjälpa farmor i rabatterna!

Liz W

Hade jag vunnit hade jag gett redskapen till alla barnen på förskolan som jag jobbar på. Vi planterar mycket med barnen men där är inte riktiga trädgårdsredskap till barnen. Dessa hade barnen blivit överlyckliga över :)

» Maria

Detta skulle jag självklart ge till min ett och halvtåriga dotter som redan börjat intressera sig för mammas och pappas verktyg men tänk vad bra det skulle vara med egna som är i mer rätt storlek. Då kan vi kanske få lite extra hjälp i trädgården

Åh, wow, så fint! Skulle helt klart ge det till min Wilma då hon älskar att vara ute i trädgården och hjälpa till med allt!!

Jenny

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Åhhhh såååå fint de va!!!! Jag skulle såklart ge de till mina barn Allice & Melvin, hihi å hoppas på liiite hjälp i trädgården;)

Linnéa

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
När sonen i sanden eller jorden ska leka
behöver han inte längre tveka,
med "My first Fiskars" i sin hand
kan han hjälpa till med vårt trädgårdsland!

I både sand och lera
kan han nu konstruera!

Om jag vann skulle jag vilja ge dessa till min son. Vi köpte hud i höstas och trädgården har hitintills varit snötäckt under tiden vi bott i huset. Nu när våren äntligen är här börjar vi ana vad som för växtlighet som finns. I vårt trädgårdsland finns rabarber, smultron och hallon och ingen vore gladare än jag om min son fick fina trädgårdsvertyg att använda i vår trädgård!

Emma

Hej, jag skulle ge kittet till min dotter Isabella. Hon är två år och älskar blommor, hon har precis fått ett eget litet trädgårdsland där vi ska plantera jordgubbar, smultron och massa blommor. Var och letade efter barnredskap till trädgården men hittade inga som jag tyckte var så bra men blev helt förälskade i dessa från fiskars.
Kram Emma

Annelie

Min son, världens finaste, bästa Ludvig :)

Hanna Lundgren

Till min son på 1,5 år som älskar att hjälpa sin mamma & pappa i trädgården med diverse saker :)

Josefine-Mamma till Noelia

Jag skulle ge det till min dotter Noelia som hon kan ha vid sin mormor och morfar som ställer upp jämt så de kan ha något att leka med då Noelia kommer och röjjer runt i deras trädgård.
Kram Josefine

Det här kitet skulle passa vår Vincent alldeles utmärkt nu när vi äntligen ska flytta till hus. Mycket som ska göras då extra bra om man kan få lite hjälp ;) Dessutom fyller han år nästa fredag, så det vore en jättebra födelsedagspresent.

Angelica

Åh detta kit skulle jag ge min dotter på 1 år. Hon älskar att hjälpa till och att få vara med är det bästa som finns enligt henne! Att vi nu dessutom flyttar till radhus i sommar passar ju verkligen super. Då kan hon hjälpa oss i trädgården med sina egna krattor etc.

Madelen

Min lilla Allis som är 2 år skulle bli stormförtjust av detta härliga paket !! Hon är en liten utforskare som älskar att vara med pappa och mamma i trädgården så självklart skulle ja ge henne detta om jag vann :)

Emma

Maja och Love skulle få dela på detta set. De hade älskat det :)

Karro

Jag skulle ge redskapen till min son som just nu ser upp till sin pappa mer än någonsin. Då skulle pappa och son kunna jobba sida vid sida i trädgården mer redskap som passar dem båda!

Tess

Jag skulle ge kitet till min brorson som snart blir storebror. Han är 3 år och älskar att vara ute och hjälpa pappa i trädgården.

Jag komme ge kitet till min dotter om jag vinner. Då kan hon dela med sig till grabbarna på gården som liksom min dotter kommer älska alla verktyg. Hoppas hoppas!

» Frida

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ge kitet till min son, perfekt då vi bor på landet! Hoppas på vinst ;)
Ha en fortsatt fin kväll!

Om turen är på min sida så skulle jag ge det fina trädgårdskitet till min 2-åriga son som älskar att vara med ute och hjälpa till i trädgården!

» Lina

Jag skulle ge det till min dotter lova vi har just flyttat till hus och hon älskar att vara ute på gården och hjälpa till med allt möjligt,!

Åh tack för tipset! Vilken rolig tävling :-)

Jag skulle ge kitet till min son Ben 2, 5 år som en present för att han på eget initiativ har gett bort alla sina älskade nappar till en liten bebiskompis som ju behöver dem bättre ;-) Detta måste ju vara den perfekta "stor-kille-presenten"!

Kram!

Åsa

Klara skulle få bli min trädgårdsmästare så klart!

Jag skulle vilja ge detta "trädgårs-kit" till mitt gudbarn Molly som är 5 år. Hon bor granne med mina föräldrar och jag har haft så dåligt samvete sedan jag flyttade "hemmifrån" för 3 år sedan. Jag träffar och pratar med henne så ofta jag kan. Eftersom dom håller på att göra iordning hemma i sin trädgård just nu så vet jag att hon skulle bli överlycklig om hon gick ett sådant här "kit" :)

Kram från Julia

Anna-mamma till Kevin o Milla

Jag hade gett kitet till min son på 2, 5 år, han vill ju såklart också fixa o dona i vår trädgård! ;)

» Carro

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Skulle ge det till min son som älskar att hjälpa till ;) ute i trädgården när vi fixar och donar!

Madde

Oj vilken roligt tävling! Vi har precis köpt hus så jag skulle verkligen behöva en hjälpande hand ute i trädgården av min son Arvid som är två år=)

Åh så söta. Om jag vinner skulle jag ge dom till mina barn. Har en trädgård på 1300 kvm. Gillar att odla och plantera och har höns och kaniner och barnen hjälper gärna till så detta vore ju perfekt =)

Ha en fin dag!

Johanna-Mamma till en 9-årig prins och en 2-årig prinsessa

Ååh vilka härliga!Jag skulle ge dom till min dotter som ÄLSKAR att gräva och kratta:)Hon skulle bli överlycklig!
Hoppas du får en toppen dag!

Stina

Hej Malin :-)
Om jag vann så skulle min son på snart 2,5 år bli överlycklig. Vi har en liten liten trädgård till vårt radhus där han mer än gärna hjälper sin mamma att gräva, sopa och kratta. Men, tyvärr, så har någon gått in till oss och tagit större delen av hans uteleksaker i lördagsnatt. Bobbycar fick han en "ny" av en granne vars barn vuxit ifrån den. Men allt annat måste köpas nytt. Därför vore det tipptopp om vi vann redskapen till vår lille trädgårdsmästare :-)

Emma S

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag skulle ge det till vår dotter Eira i ettåspresent om tre veckor, hon tycker att sandlådan är himmelriket på jorden.

Helena

Min lilla (stora!) kille på snart två år skulle få paketet. Han älskar att gräva och blir dessutom storebror om fem veckor. Håller alla tummar och tår!

Tack för en bra och inspirerande blogg i övrigt!

// Helena

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Skulle passa perfekt som ettårspresent till vår dotter Eira som tycker att sandlådan är himmelriket på jorden.

Paulina

Jag skulle ge paketet till min underbara brorson som älskar att greja och hjälpa till. Skulle passa perfekt då han fyller två i sommar och jag bara älskar att se hans ögon tindra av lycka när grejar =)

» Ida

Skulle vara perfekt till min lilla gobit Melker 2 år som precis fått en alldeles egen trädgård att stöka runt i när vi nu i Mars blev husägare i Granloholm :-)

Jessica

Detta skulle jag absolut ge till min son Rasmus om jag vann. Han älskar verkligen att gräva och utforska. I helgen fick han bekanta sig med maskar i trädgården vilket var mycket spännande. Han körde runt dom i sin lilla lastbil och döpte dom till "bebis" och "lilla bebis" :) Så egna redskap till honom skulle vara mycket uppskattat.

johanna

Vilket fint kit! Min dotter på 2,5 år ska bli storasyster vilken dag som helst. Hon älskar att vara ute och leka och det här kittet skulle garanterat uppskattas att jobba med tillsammans med mamma och pappa medan lillasyster/bror sover i vagnen i sommar.

Ellenor

Jag är faster till en liten tjej på 2 år. Hennes mamma är jätte duktig på att odla och pyssla i deras trädgård. Detta hade varit en sån fin present, då kan dem tillsammans vara ute och sköta om alla blommor i sommar! :) Håller tummarna...

Jana

Om jag skulle vinna skulle jag ge kitet åt min son Rasmus. Har kikat på dessa länge redan :)

Thelma skulle älska att få egna trädgårdsredskap att greja med i trädgården, det bästa hon vet är att hjälpa mamma och pappa. Passar ju bra eftersom hon fyller 3 år i sommar :) Kram

Det där var en rolig nyhet för mig!

Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min dotter på drygt 2 år. Hon trivs att pyssla med blommorna utomhus och pyssla på i trädgården.

Sofia Bergström

Hej, vilket fantastisk möjlighet!! Om jag vann skulle jag låte mina barn på 5 resp 1,5 år få detta fantastiska set. 5-åringen gräver som en tok i trädgården och lillan har börjat göra likadant. Igår grävde vi efter maskar och andra småkryp en en stor jordhög vi har på baksidan. Att då ha olika redskap för dem samt att de är färgglada (så jag hittar dem bland all jord :)) skulle vara en dröm! Kram

Min femårige son skulle få setet. Vi har en (egentligen alltför) stor trädgårdsomtar en hel del tid i anspråk, vilket han kan tycka är tråkigt. Om han får nya fina redskap och kan hjälpa tillvore det toppen, och jag skulle säkert hinna med lite mer trädgårdsarbete utan att han tröttnar!

Frida

Hej! Skulle ge det till mina barn att dela på. Älskar att göra vardagsbestyren roliga och att göra det tillsammans! Och detta var en bra sak som kan bidra till det :) Frida

Elin Johansson

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag skulle gärna vilja vinna trädgårdssetet till min lilla Hedvig som i dagarna fyller 1 år och precis börjat intressera sig för att gräva, pilla och pula utomhus. En perfekt 1-årspresent alltså!

» Maria

Jag skulle ge det till Alice såklart, vem annars? Så skulle hon kunna vara med och rensa rabatterna och inte bara leka i "mammas sandlåda". Som vi förövrigt hittade morötter i idag. Ja du ser, vi behöver vinna så det blir någon ordning :)

» Frida

Jag skulle ge kitet till min snart 2-årige son Alvin eftersom han älskar att hjälpa till med trädgårdsarbetet.

Mariette

Om jag vann så skulle jag ge trädgårdskitet till mina brorsbarn William&Wiggo, de älskar att vara ute i trädgården och fixa och lite fina redskap hade varit en perfekt present :)

» Hanna

Jag vill gärna vinna kitet till min otroligt hjälpsamma 14 månadersdotter. Hon "hjälper" till med ALLT just nu och skulle bli stolt och glad om hon fick egna verktyg att fixa med :)

Therese Christensen

Dessa hade min son Noah älskat, så det hade blivit till honom jag hade gett det:)

Therese

Så fint! Jag skulle verkligen önska det till vår treåring här hemma som vissa dagar varit ute med pappa i trädgården 8 h i sträck! Det är det absolut bästa han vet, och förhoppningsvis får han mer gröna fingrar än sina föräldrar ;)

Ida

om jag vann skulle jag ge detta till min dotters pappa. Vi har nyligen separerat och han ska börja göra i ordning i sin trädgård nu till sommaren.

Susanne

Vilket gulligt kit, skulle jag vinna skulle jag ge det till min son Hugo, han bara älskar att vara ute i trädgården och härmar oss föräldrar med att försöka rensa i rabatter, gräva sandlåda, kratta gräsmatta och allt annat pyssel i trädgården nu på våren!!

JAg skulle ge kittet till min son. Han är oerhört intresserad av djur och natur. Att få vara med och själv plantera sina egna blommor och kryddor/grönsaker på vår egen tomt skulle väcka hans intresse ytterligare. Att få vara med från början och följa planteringens utveckling, vad som händer och vad som krävs i form av tex vattning och gödning. Bästa skolan!

Nathalie 19 år och mamma till Neo

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Detta kitet skulle jag jättegärna vilja ge till min väns dotter på 2 år om jag vinner. Hon älskar att vara ute, och speciellt vara med hennes mamma ute i deras trädgård och plantera massvis med olika blommor. Hon är helt tokig i allt som rör en trädgård och jag tycker det är så roligt att se när så små barn vill vara med och hjälpa till. Hon skulle uppskatta detta enormt mycket!

Suzanne

I våran familj finns 3 stycken barn i olika åldrar och med en mängd olika intressen. Men ett intresse de alla delar är att gräva och plantera växter i jorden.
Penséer var först ut i år precis som hos så många andra familjer och barnen fick välja sina egna plantor och sedan plantera i sina eget valda och nyköpta blomkrukor. Riktigt roligt tyckte de att det var.

Om några veckor är det dags att plantera perenner och bärplantor i den än sålänge ogrävda rabatten utanför lekstugan, tänk så roligt och passande det vore för dem att få sina alldeles egna redskap så de "slipper" använda mammsens alldeles för stora spador och krattor.

Hälsningar Suzanne med barnen Ida 8 år, Oliwer 6 år och Rasmus 2 år.

Anna

Min fina son som är 2 1/2 år skulle få dom fina grejerna från fiskars, han gillar att hänga med på allt och härmar det vi gör. Nu är det mkt som ska göras i trädgården så en liten medhjälpare vore ju toppen :-)

Åh vad mysigt :) Vi är en familj som e på aktiv husjakt hemma i Sverige efter ett år i Norge! Våra två söner är 2.5 och 3.5 år, aktiva små gossar som det oftast kan vara lite svårt att göra någonting runt utan att involvera dem ;) Hihi!

Det är kitet vore perfekt för oss i sommar :D Prövar lyckan och jag fyller faktiskt 27 på sön, den 19 maj :)

Kram gumman

» Mia

Till min älskade son<3. I sommar fyller han 5 år och med en mamma och pappa som tillbringar större delen av sommarens lediga dagar ute på tomten skulle det vara perfekt med en liten hjälpreda:-)

Ha det gott.
//Mia

Åh dessa grejer skulle vara perfekta till Lucas! Han som äntligen faktiskt kan vara ute o leka utan att behöva leta efter skugga. Nu hoppas vi bara att killen ska lära sig ta några steg också :) tror han skulle älska dessa grejer! :)

Lisa

Jag skulle ge kittet till min dotter som är 2½ år. Just nu använder hon våran kratta och spade och hon är livsfarlig när hon sätter igång och krattar och vevar :)

Kristin

Åh så gulligt! Det skulle min lilla dotter Stella älska att fixa med. Det bästa hon vet är att vara med ute i vår trädgård. Hon kastar sig ut varje morgon och annars står hon och bankar på dörren.
Detta kanske får henne att sluta äta jord för en stund iaf ;)

Matilda

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hej en glad tjej på 24 år är jag och arbetar som förskollärare, i slutet på maj ska vi ha trädgårdsdag på förskolan och det hade varit roligt att ge barnen redskap som de skulle kunna använda sig utav denna dag! Tack för en otroligt inspirerande och bra blogg.

Kram Matilda

Jag är gärna med och tävlar om setet till min lilla tjej, passar bra nu till sommaren när vi ska försöka få lite ordning i trädgården! (när minstingen är tillräckligt stor får hon också vara med och påta i trädgården)

Malin

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hej Malin skulle bara vilja tacka för en bra blogg har följt dug sen lilla Jolie va nyfödd :) jag skulle ge setet til min lilla tjej som fyllde 3 år i måndags, vi har precis flyttar till hus och har en trädgård sln ska bli fin nu till sommaren så då vore de perfekt att få hjälp av min tjejja :)

Malin

Hej Malin skulle bara vilja tacka för en bra blogg har följt dug sen lilla Jolie va nyfödd :) jag skulle ge setet til min lilla tjej som fyllde 3 år i måndags, vi har precis flyttar till hus och har en trädgård sln ska bli fin nu till sommaren så då vore de perfekt att få hjälp av min tjejja :)

Pernille Kristensen

Åh hvilken fin gave man kan vinde:-) mine to piger ville elske at have deres egne fiskars redskaber i haven<3
Kram Pernille

» emma

Jag skulle ge det till min kompis dotter som precis börjat gå och röra sig på deras tomt.
Det skulle vara en rolig syssla för henne i sommar, att hjälpa sin mamma ute i trädgården :)

Johanna

Det skulle få åka hem till min pappa som är morfar till ett gäng småttisar som skulle älska att leka med dessa hos honom. Eftersom vi alla bor i lägenhet åker vi gärna hem till pappa/morfars villa för att njuta av vackert väder :) och trevligt sällskap såklart.

Jag vill vinna setet till mina döttrar för att jag älskar dem mest av allt!

Malin Neptin

Detta set skulle vara perfekt till vår tvååriga son som älskar att hjälpa till med allt som vi vuxna gör.
/Malin


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »