Tisdag

Vilket härligt pass vi hade i förmiddags på Mamma Boot Camp! Jag vet att jag ofta skriver så och det är faktiskt alltid härligt men vissa pass känns lite extra speciella. Kan inte säga riktigt vad det är som gör det men detta pass bär jag med mig lite extra i hjärtat. Åh, jag älskar verkligen mitt jobb!

tisdagtisdag1Dagens PT / MBC-Instruktör / Mamma i kläder från Röhnisch och skor från Asics

Här ser ni hur mitt hår blev efter förra veckans frisörbesök. Tror jag har glömt att visa det innan? En rejäl klippning, en ny sorts färgbomb, MoroccanOil och en massa tips från min frisör Elin om hur jag ska hantera mitt hår har verkligen gjort susen. Känner mig nöjd och bekväm i mitt hår för första gången på länge. Gillas!

Nu ska jag smita iväg till gymmet innan det är dags att köra ett pass med mina fortsättningsmammor. Rygg och ben står på schemat för mig. Vad tränar ni idag?
Kommentarer
» Kitty

Snygging!!!

PUSS

Svar: Jag har cyklat till och från dagis = 1 mil och snart ska jag köra ett Insanity-pass.

PUSS igen!
Kitty

Härliga peppande bilder!! Superfin i håret! Ser friskt ut! Gillar färgen. Slängde i färg själv igår o de blir ju ett lyft bara de. Men mitt är ju på utväxt o ibland tryter idéerna o man vill bara vara i mål ;) men då är de väl dags för en nu frisyr haha!!

Svar: Tack vännen! Gillar färgen massor jag med, känns väldigt jag :) Haha, du som jämt är så fin i håret tycker jag!
Malin ☆

Håret ser fantastiskt ut och du strålar på bilden:) kram

Svar: Tack Anna vad glad jag blir :) Kram!
Malin ☆

Så härliga bilder och ditt hår ser verkligen jättefint ut:) hat precis kommit hem från gymmet, idag blev det ett corepass:)

Svar: Åh vad härligt! Hoppas det gick bra :)
Malin ☆

Snyggo :-)

Det hade varit grymt kul att få träna för dig någon gång! Kanske när du börjar med tränings/bloggevent någon gång... ;-)

KRAM

Svar: Åh, klart vi ska träna ihop någon gång i framtiden :D

KRAM
Malin ☆

Anonym

Älskar verkligen din blogg!!! Man blir verkligen glad av att läsa den :) Men jag har funderat på en sak sista tiden..Var har förlovningsringen tagit vägen?

Yasmine

Här blev det bröst och triceps, och ett 45 minuters spinningspass:-) skicka hit solen:-)

älskar verkligen håret! så fint!

Carina

Var det några bra tips som du fick av frisören som du vill dela med dig av? Har du så rakt hår eller platta du det varje gång du har tvättat det? Fint hår har di iaf!!!

Åh vad fin du är! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »