Torsdag

Hej hopp i torsdagen! Idag fick Jolie haka på mig på Mamma Boot Camp då dagis är stängt och hon dessutom inte hämtat sig till 100% ännu från förra veckans sjukdomar. Det var länge sedan hon var med sist men det gick jättebra och känslan av att kunna kombinera jobb med barn och därtill till viss del styra mina egna tider känns toppen. Nu är ju inte tanken att hon alltid ska haka på när jag jobbar men det är skönt att det fungerar och att möjligheten finns när det behövs.

grevebäcksparkenCirkelträning pågår!

grevebäcksBackintervaller!

Idag blir det hemmaträning för min del då Jolie som sagt är hemma och både jag och Mattias kommer att jobba ikväll så jag kommer med andra ord ha noll chans att smita iväg till gymmet. Överkroppspass väntar och jag är riktigt taggad. Pepp, pepp!

Vad tränar ni idag?
Kommentarer
Frida

Vad bra att det gick så smidigt att ha med J! :) Jag var på gymmet i fm och sprang 7 km på bandet, gick bättre än förväntat så kändes skoj och peppande.
Ha en fortsatt fin dag! Kram <3.

Svar: Vad härligt! Älskar känslan av att springa när allt bara flyter på och känns lätt :)

Hoppas du får en härlig helg Frida!
KRAM
Malin ☆

Linn

Härliga bilder på alla träningsmammor! :) När jag går in på din blogg så startar filmen på dig och dina PT kompisar och jag blir lika rädd varje gång och undrar vad det är som låter. Haha!
Ha en fortsatt fin dag. Kram

Svar: Haha, åh, jag upptäckte det med igår! Ska se om jag kan få till det så att den inte startar automatiskt :) Hoppas du inte blir skrämd iväg, hihi!

Kram!
Malin ☆

Anna

Hej!

Gillar din blogg, och din positiva inställning! Grattis till PT-titeln!!!!
Vet att du kommer från Åre:) vi ska dit med familjen i början på Juni en weekend. Har du något tips på bra restaurang att besöka (dit barn är välkomna med)?

Anna från Sundsvall

Svar: Tack snälla Anna :)

Vad mysigt med en tripp till Åre i juli. Det är verkligen vackert där uppe då! Broken är en klassiker att besöka som brukar gå hem hos både stora och små. Även Restaurang Twins har bra mat, trevlig personal och är familjevänligt!
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Åh, hade så gärna velat träna med dig!

Svar: Hoppas det kommer tillfälle i framtiden :)
Malin ☆

Alltid lika grymma morsor :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »