Big Misstake

God morgon vänner!
 
Precis innan jag somnade igår låg jag och funderade på huruvida jag skulle orka sträcka mig efter telefonen för att ställa väckarklockan eller ej. Efter noggrant övervägande bestämde jag mig för att det inte behövdes då ju Jolie alltid vaknar samma tidpunkt, vardag som helg, och då väcker mig. Well, BIG misstake!
 
Tjugo minuter efter utsatt tid lyckades jag ändå att lämna på dagis och det utan att vi stressat ihjäl oss helt även om det obligatoriska morgonmyset i soffan fick ställas in. Jolie sa så snällt och pedagogiskt att vi kunde mysa i soffan efter dagis istället men då ska hon till Mattias och sedan vara där hela helgen. Nu kommer vi att träffas ändå i helgen då Mattias har lovat mig att hjälpa till med lite grejer i lägenheten, skruva lampor och sådant ni vet, men det tar verkligen emot i hjärtat att inte få rå om sitt barn dygnet runt, året runt. Fy tusan.
 
Men, nu är det fredag, jag har massa roligt jobb framför mig och sedan väntar en bra helg. Så känslan i kroppen är väldigt bra och det är jag glad för. Önskar er alla en härlig fredag!
 Kommentarer
Mia

Hej malin!
Förstår dig...att inte få vara med sin skatt dygnet runt. Men jag hoppas det kommer bli till det bästa för er alla. Du gör ett mycket bra jobb:-)
Tänkte höra med dig trots att frågestunden är över vad du anser om plankan när man är gravid. Olga säger ej plankor efter halva graviditeten. Hur ser du på det? Tänkte mer om det är ok fram till 20-e veckan om inte kroppen säger annat. Och finns det risker med plankan?
Tack för fin blogg.
MVH Mia

Svar: Tack Mia!
Absolut, fråga får du alltid göra. Kan jag så svarar jag gärna efter bästa förmåga :)

Jag är inne på samma spår som Olga. Generellt tycker jag att man efter vecka 16-20 ska undvika plankor, situps och andra bålövningar då de skapar ett stort buktryck. I övrigt så satsa på att underhålla det du redan har, inte förbättra/bygga nytt och lägg gärna extra krut på baksidan som har en tendens att bli svag under graviditeter.

Trevlig helg & Tack för att du läser!
Malins Blogg

Vet precis hur du känner det där med att inte träffa henne alltid, varje dag. Så kommer det ju bli här också men försöker se det så att jag får ta de tillfällena att rå om mig själv osv så jag kan lägga all fokus på Emma när hon är hos mig :)

Det där morgonmyset innan man ska iväg är så härligt, vi har kört nattmys med filmen Pino hela natten då Emma vaknade med hög feber och inte ville sova inatt. Snacka om att kaffekokaren går varm här hemma idag ;)

Svar: Ja, det är så jag försöker göra också, hitta på roliga grejer och "få tiden att gå" när jag inte har Jolie. Tror det är bäst - mår jag bra mår ju hon bra och tvärtom :)
Kram & hoppas ni får sova bättre inatt <3
Malins Blogg

Åh. Kära du. Jag kan bara tänka mig hur tufft det måste vara att inte få ha sin största skatt varje dag, hela tiden. Pratade med min frisör om det sist faktiskt. Hon är separerad och blev väldigt känslosam när ämnet kom upp. Vi var båda överens om att en helg i månaden eller så kan man gärna "vara utan dom" men annars är det tufft. Men givetvis är det det bästa alternativet, det förstår jag ju <3 kramar!

Svar: Ja, helt enig med dig/er :( Nu är det "bara" varannan helg jag är utan Jolie, men fy, det är nog så tufft. Glad att vi har så bra kommunikation jag & Mattias så att jag allt som oftast träffar Jolie ändå även fast det inte är "min" helg. Tacksam för det i allt det jobbiga.Stor kram & tack för att du jämt stöttar och är så klok <3
Malins Blogg

» Linda

Vet hur den där hjärtvärken känns och den finns där hela tiden man är utan sitt barn. Kram! Trevlig helg!

Svar: Ja, fy, man vänjer sig nog aldrig :( Kram på dig!
Malins Blogg

Tycker alltid det är så att just de gångerna som man inte ställer klockan så tar barnet sovmorgon.

Svar: Hihi, ja, det tycks aldrig slå fel ;)
Malins Blogg

Anonym

Jag hade gått sönder, bokstavligen av att inte få vara med mina barn varje dag. Hade aldrig grejat de. Nu har ni säkert gjort de. Men oj vad jag skulle slitit för för förhållandet utan och innan, innan jag hade tagit steget. Tack och lov har vi inga planer. Och vi jobbar bara 50 % och har mycket tid att rå om varandra. De är vårt prio 1 just nu om vi ska ta oss igenom åren med småbarn. Vår karriär får vänta. De tycks fungera än i alla fall.

Svar: Klart att du hade klarat det, har man inget val så är man så illa tvungen att klara det även om det är svårt. Vad är alternativet? Hoppa från en bro?
Självklart har vi slitit och kämpat. Mer än du kan ana. Min/våra karriärer har absolut ingenting med beslutet att göra. Glad för er skull att ni har ett förhållande som fungerar - att gå skilda vägar är aldrig kul.

Trevlig kväll!
Malins Blogg

Hahaha men shit va typsikt!! Tur ni kom iväg skapligt ändå ;)

Måste bara säga att jag tokgillar din header. Den ger mig ett leende på läpparna varje gång jag kikar in :)

Therese horn

Men va. Har ni separerat? Får jag fråga varför? Ni som var så fina tillsammans (kanske inget du vill höra just nu...)
Jag & Samuel var isär i 3 månader för två år sedan, då hade vi barnen varannan vecka. Skiiiiiitjobbigt.
Så jag förstår hur du har det!
Stor kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »