Bloggare på bild

Nämen se där, bloggaren här blev visst fångad på bild idag och då inte via mobilen genom en gymspegel, haha! Vi går ju med stormsteg mot de mörkare tiderna på året och därmed även sämre bloggtider. Nu menar jag inte att bloggarna blir sämre under vinterhalvåret men däremot blir förhållandena svårare om man vill hålla bilderna ljusa och fina. I alla fall när man som jag inte är något proffs på det här med fotning. Lovar dock att göra mitt bästa för att upprätthålla kvalitén på bloggen även den här vintern :)
 
Mössa, Halsduk & Väska - H&M | Jacka - Röhnisch | Jeans - Dr.Denim | Stövlar - Clarks

Har precis kommit hem från en storhandling och åh så skönt det är att kylskåpet åter är fullt. Köpte hem en stor köttbit och ska testa ett nytt recept på Pulled Pork, var evigheter sedan jag gjorde det och är så sugen på det efter att sociala medier svämmar över med bilder på rätten. Jag äter inte fläskkött längre men visst borde det gå lika bra med nöt? Mums!Kommentarer

Fina du!

Fina du!

Fina du!

Svar: Tack detsamma Denise :)
Malins Blogg

» Sara

fin du är :)

Svar: Tack Sara :)
Malins Blogg

ja det är ett dilemma det där med ljuset och bilder alltså. det gäller att ha framförhållning de timmarna ljuset faktiskt är på besök.

Svar: Ja, verkligen, nu är det till att planera sina bloggdagar, hihi :)
Malins Blogg

Kanonsnyggt!

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Du utstrålar alltid sån härlig energi!
Är det av någon speciell anledning som du inte äter fläskkött? Tänkte just i samband med träning osv?

Svar: Tack snälla du :)
Nej, det är av den enkla anledningen att jag mådde så fruktansvärt illa under graviditeten då jag kräktes 24/7 i fyra månaders tid och någon gång då så åt jag fläskkött och associerar sedan dess fläsk med illamående. Blir alltså på riktigt illamående av fläskkött. Body Butter Strawberry, som var min favorit innan, är en annan grej som jag nästan kräks av nu pga illamåendet under graviditeten och för att jag använde den då. Helskumt och lite knäppt kanske, haha :)
Malins Blogg

» eva

Vilken underbar jacka! Letar efter något i den stilen.

Svar: Tack! Den har varit och är fortfarande en stor favorit i höst :)
Malins Blogg

» Emma

Å älskar stövlarna! Vet du om de fortfarande finns att få tag på? (Antagligen inte, alla stövlar jag kärar ner mig i brukar ha "utgått" eller liknande :P hahah)

Svar: Ja, köpte dem på Scorett för en månad sedan cirka så de finns nog kvar :)
Malins Blogg

Linda

Åh, så kul med dagens! Inget du funderat på att börja med igen? :)

Svar: Åh, vad kul att du hittat igen ett gammalt inlägg :) Inget jag funderat på att ta upp igen, lite för lite tid för det nu för tiden :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »