Canvas

Tjingeling!
 
Jag sitter och kikar igenom bilderna som duktiga Nina tog på mig och Jolie för några veckor sedan. Det är så tomt på väggarna här hemma så jag tänkte att tre bilder från fotograferingen tillsammans med ett väggord ska få pryda en av vardagsrummets väggar. Funderar på att beställa Canvas men har aldrig gjort det förrut så vet inte vilka som är duktiga. Tänker mig en bild i större modell och två mindre bilder som kan hängas bredvid men blir alltid så osäker när det kommer till sånt här. Beslutsångest deLux!
 
 
Har ju visat några av bilderna i bloggen nu men det finns över 150 stycken från fotograferingen så det är en del att välja på. Tror dock att jag har valt ut mina tre favoriter nu så nu är det bara beslutet om format kvar. Älskar färgerna och mjukheten i bilderna. Kommer att passa bra in med resten av inredningen :)
 
Kram kram!Kommentarer
» frida

vilka underbara bilder! och ögon!

Haha finns det någon mer som lider av beslutsångest delux så är det jag ;) Superfina bilder iaf!

Så fina bilder!! Crimson ska ha den bästa kvalitén när de gäller fotografier över lag. De har den mest naturliga färgåtergivningen. Så kolla där, något dyrare dock, men grymt duktiga. Vi har beställt foton o fotoalbum därifrån. Kram

Svar: Tack för tips! Får nog hellre kosta lite mer men att det blir riktigt bra, det ska ju ändå förhoppningsvis hänga uppe i många år :) Kram!
Malins Blogg

Så fina bilder!! :-)

jag älskar också färgerna i bilderna. och jag älskar Jolies färger! dom är lite ovanliga tycker jag :)

Svar: Tack vännen! Älskar också Jolies färger, helt opartisk här nu då alltså, haha :) Hoppas hon får behålla det guldiga i håret men gissar att det kommer sluta med råttfärgat som nästan hela resten av Sverige, haha :)
Malins Blogg

Fina!

Nilla :)

Bilderna är underbara, ser eran blivande vägg framför mig med en stor bild och två små, bilden uppe till h på Jolie är ljuvlig <3.
Puss o kram

Yasmine

Herregud så fina bilder!!!! Ni är ju så fina, och Jolie är ju bara helt underbar..så søt!

Svar: Tack fina du <3
Malins Blogg

ÅÅ helt underbara bilder! :)

Svar: Tack Tofva :)
Malins Blogg

Lisa

Riktigt söta och fina bilder - Kärlek:)! Jag beställde i slutet av förra månaden våra canvastavlor hos www.canvasofsweden.se Kan bara påpeka att jag är nöjd canvas tryck, tänkte även beställa fler till julen så du borde kolla upp dem!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »