Day Two

Hej vänner!
 
Precis landat i hotellsängen efter ytterligare en dag i full fart på Fitnessfestivalen och PT-dagarna. Föreläsningarna kändes faktiskt bättre igår men idag har det istället varit ett par roliga workshops där jag snappat upp en hel del intressant som jag ska ta med mig. En av dagens favoriter var nog, lite otippat måste jag säga, en workshop med Paolo Roberto. Han var riktigt grym och visade en hel övningsbank med övningar bara på egen kroppsvikt. Gillas massor. Tyvärr fick jag delta passivt då jag har träningsförbud tills vi fått ordentligt ordning på medicineringen och astman, skulle inte kunna träna nu heller då jag fortfarande har problem med tung andning och hosta, men jag filmade varenda övning och är så ivrig på att testa när jag är frisk. Pepp, pepp!
 
Själva Fitnessfestivalen, som är den stora mässan, var idag helt i KAOS. Så himla mycket folk. Glad att vi igår fick tjuvstarta och mingla runt när det var betydligt lugnare. Jag får lite panik när det blir så där trångt så att man inte kan röra sig. Är ni likadana?
 
Jag utanför Svenska Mässan imorse 
 
 Paolos Workshop - en video finns på Instagram!
 
 Det har gått åt några sådana här idag ;)
 
 Karl Dyall höll också i en grym workshop idag och höll även en miniföreläsning om CrossFit. Tumme upp!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen här för att sedan styla mig för kvällen. Guldhjärtat väntar med trerätters middag, prisutdelning och trevligheter. Tror på en toppenkväll!
 
Hoppas ni haft en bra lördag kära vänner. Klockan 24:00 kommer den första adventsluckan att dyka upp på bloggen. Håll utkik :)
 
Puss!Kommentarer

Kan bara instämma - galet mycket folk på mässan!! Och en ljusning som gjorde att man knappt kunde prata med utställarna. Njae, mässan imponerade inte på mig, men Paulo gjorde det :-)

Ha nu en FAB kväll!!

Kram Nina

Ps: synd att vi inte hade möjlighet att säga hej!

» Mari

Fina du :)
Vad härligt ni verkar ha det.. liiite avis är jag allt :)

såg filmen på instagram och det verkade sjukt kul och jobbigt haha :)
hopas du får en helt fantastisk kväll!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »