Dubbelpostning

Oj, så tomt det har ekat här idag. Jag tänkte blogga imorse, hann faktiskt så långt att jag öppnade upp bloggen och började med det traditionella "Hej vänner", men sedan ringde telefonen och dagen och gått i ett. Hann med tre PT-klienter innan lunch och mina tjejer inspirerar verkligen. Tre helt olika tjejer med olika mål och olika styrkor och svagheter. Gemensamt har de dock alla att de är motiverade och villiga att kämpa för att nå sina målsättningar. Pepp, pepp!
 
Dagens PT
 
Jag sliter igen mellan att dubbelposta bilder på Instagram och här i bloggen. Tänker å ena sidan att det är "tjatigt" och att det lätt blir att man bara följer antingen bloggen eller Instagram. Men å andra sidan så känns Instagram lite mer "här och nu" och att jag sedan kan komma in och komplettera med text, tankar och känslor till bilden i bloggen. När jag dubbelpostar är det dessutom dubbelpostning eller inget blogginlägg alls och då går jag gärna på det första alternativet. Hur tänker ni här?
 
Måndagskramar!Kommentarer

Hpller helt med. Använder ofta samma bild på insta som bloggen :-)

Jättefin bild du har i headern!

Snygging!

Mia

Hej Malin!
En fråga (ytterligare en;-)) gällande träning och graviditet. Jag är gravid med nr2 och älskar träning. Är bara i v7 så nu undrar jag lite om intervalllöpning. Springer gör jag och gjorde förra gången i princip graviditeten igenom. Men lyssnar på kroppen. Men hur länge kan man köra intervaller? under förutsättning att jag mår bra naturligtvis och inte har ont el så. V12? el längre? tack ännu en gång för härlig blogg. MVH Mia


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »