Frukost & Adventskalender á la Malins Blogg

God förmiddag vänner!
 
Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa i hotellsängen, åtta timmar i sträck och helt utan avbrott. Visst låter det som en dröm? Även om jag alltid saknar Jolie när jag är iväg så här så är det en LYX att få sova. Lovely!
 
Har precis kommit tillbaka till hotellrummet efter en härlig lördagsfrukost. Skippar helt den periodiska fastan när jag bor på hotell för vem vill missa en hotellfrukost? Haha! Älskar att man får måla på dukarna här på hotellet även om jag kan tänka mig att det är tänkt för de små i första hand ;)
 
 
Imorgon är det ju, som ni vet, första advent och jag kommer för första året att köra en adventskalender i bloggen. Vi kör kvalitet före kvantitet så det blir totalt fyra luckor som ska öppnas. En tävling varje advent med andra ord och det är riktigt fina priser i potten. Glädjer mig verkligen till att kicka igång kalendern imorgon och jag hoppas att ni kommer att gilla den.
 
Nu kör vi lördag, PT-dagarna och Fitnessfestivalen. Tjihoooo!!!
 
Ps. Följ mig gärna på Instagram i helgen, @malinsblogg heter jag där. Även om jag dubbelpostar en del bilder så är det mycket som läggs upp där som aldrig kommer upp här i bloggen. Kram kram!Kommentarer

Hotellfrukost :) mmmmmmm

Vilken god frukost och fint foto:*

åå vad gott!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »