Hanky Panky

Hej vänner! 

Jag såg precis att Hanky Panky är på kampanj hos Campadre och blev såg sugen på att klicka hem ett par. De är ju toksnygga och helt i min smak men frågan är om de är så sköna som ryktet säger? Hur är kvalitén? Är de värda sitt pris? Inte ofta vi diskuterar underkläder här i bloggen men ibland är det lov, hihi!
 
 
Fick precis en morgonpuss av en sprudlande glad liten tjej som var på väg till gympan, eller förlåt, gymmet, med sin pappa. De skulle iväg till IKEA en sväng sedan och jag funderar på om jag ska följa med eller om jag helt enkelt ska skicka en beställning på det jag behöver. Känner mig ganska mätt på just IKEA efter höstens alla besök, haha!
 
Kram & Glad lördag!Kommentarer

Jag älskar hankypanky! Skönaste hipsterstringen som finns! Och jättefina! Håller bra kvalité också. Så köp! Värt pengarna :)

Snygga med glada färger! :-D

Nilla :)

Hej gumman!. De ser ju så sköna ut och väldigt fina färger på trosorna, har dock aldrig testat dem.
Förstår din känsla av att känna dig mättad på Ikea för tillfället, har ju blivit ett och annat besök dit vid flytt.
Hoppas din lördag är fin :). Jag ska om ngn timme fixa mig för att kl 19.20 bli hämtad och körd till okänd plats för mig, jag ska bli "utsatt" för vad man kallar för blinddejt, just nu känner jag att alla andra verkar tycka att det här är lite roligare än vad jag tycker, ha ha. Försöker intala mig att jag har ju ingenting att förlora och att det här kommer bli kanon :S
Puss o kram

HankyPanky-trosor är grymma! Sköna och snygga. Köpte mina första par i våras och de ser fortfarande ut som nya, så de verkar klara sig bra genom tvättar.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »