Klassisk Adventsljusstake

Tjingeling där ute i stugorna!
 
Är ni några som har börjat tjuvpynta inför advent nu i helgen? Jag är lite smått allergisk mot när adventsljusstakar lyser i vart och vartannat fönster alldeles för tidigt men nu är det ju faktiskt alldeles strax lov. Här hemma lyser adventspyntet än så länge med sin frånvaro men till veckan ska det få komma upp. På torsdag går tåget mot Stockholm för min del så jag tror att det får bli en pyntarkväll på onsdag. Dels ser det ju trevligt ut utifrån och dels tänker jag att det är mysigt att komma hem till ett adventsfint hem :)
 
 
Jag beställde två stycken adventsljusstakar från Ellos i veckan. Vita och klassiska som fungerar år in och år ut. Funderar dock på om det kanske blir för mycket med två sycken så pass stora ljusstakar i det fönster jag har tänkt. Det är alltså ett fönster men ett långt sådant. Leveransen tror jag skulle ske på tisdag så det visar sig ju då, skulle det bli för mycket med två kan jag säkert lura på Mattias den andra, haha! 
 
Söndagskramar!Kommentarer

Har inte ens börjat tänka på det där med julpynt ännu... Men i veckan ska jag väl lyckas få upp en ljusstake eller två. :-)

Har inte ens börjat tänka på det där med julpynt ännu... Men i veckan ska jag väl lyckas få upp en ljusstake eller två. :-)

» Malin

Sa snyggt med vita! Jag gillar verkligen inte de dar roda varianterna... men vita, enkla mer stilrena ar snygga. Vi har inte fatt upp nagot adventspynt hemma heller, men lar bli till fredag eller sa.

Jag tjuvstartade idag. Men det är för att nästa helg är jag inte hemma och i veckan är det fullt upp. Det bara måste ju va pyntat till första advent!

Ska också få upp adventspynt i veckan och så vill jag baka lussekatter innan med. :-)

enkla men jätte fina
gillas

» Sanna

Är också allergiskt mot när folk "tjuvstartar". Vi kommer börja kolla igenom vad vi har och kanske sätta upp något i veckan, men ingen ljusstake eller stjärna får tändas före lördag (ev. att provtesta att lampan funkar;) )

och håller med, de vita är absolut snyggast!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »