Lager 157

I helgen slog Lager 157 upp portarna här i Sundsvall och det är jag så glad för. Deras barnavdelning är ett stort WOW och denna mamman skulle kunna gå crazy bananas på riktigt där inne, haha! I söndags var jag där för att spana in utbudet och plockade bland annat på mig de snygga leoleggingsen och en rosa och en blå tunika från Bondelid till Jolie. Fick dock en lättare chock när jag kom till kassan och såg kön och la därför snällt tillbaka allting. Tänkte göra ett nytt försök imorgon och hoppas att kläderna finns kvar i rätt storlek då. 
 
100kr/styck för dessa godbitar = KAP!
 
Lager 157 finns även som webshop om ni har långt till närmsta butik. Verkar finnas lika mycket fint där till lika bra priser som i butik. Det gillar vi :)Kommentarer
Lena Lööv

Alltid trevligt med nya affärer : ) Vilken storlek har Jolie nu förrästen. Kramar från Lena

» KIKKI

Åh jag måste också ta mig dit!! till helgen kanske! :)

verkligen superfina plagg vännen! hoppas du lyckas haffa dom igen :)

» Mari

Men wow !! vart ???? Måste hem =)

Svar: Ute i Birsta :) Finns massa fint!
Malins Blogg

Nilla :)

Lager 157 woho!!!, va väl på tiden att ni fick en butik där uppe?. Lite komiskt att jag köpt toppen ovan till min systerdotter och leggingsen (fast i rosa) till min brorsdotter, ovanligt att moster/faster Pernilla kommer med mjuka paket, ha ha. Angående den långa kön så va det så hos oss i västerås också under de första dagarna vid öppningen, sen lugnade det ner sig lite.
Puss o kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »