Lyslördag 2013

Hej vänner!
 
Nu är vi hemma igen, rödrosiga om kinderna, småfrusna om tårna men fulla av energi. Eller ja, fulla av energi kanske är att ta i, lilla fröken J däckade tio minuter efter att vi kommit in genom dörren och jag är lite småtrött jag med ska erkännas men det är något speciellt med heldagar ute. Även om ögonen går i kors för stunden så ger det energi i längden. Eller hur?
 
 
Vi började dagen i stadsdelen Skönsberg där det var en mysig liten julmarknad. När jag skriver liten så menar jag verkligen liten och det tog väl oss cirka tre minuter att avverka den. Dock var det väldigt mysigt och det var kul att se att så mycket folk hade hittat dit. Vi kikade in till Sportsgym en sväng också men nöjde oss med att vinka till mina kollegor och sedan knata vidare då det även där var mycket folk. På vägen hem köpte vi med oss en ballong och därmed var lyckan total för familjens minsta, hihi!
 
 
Efter en snabb lunch hemma och ett vagnbyte promenderade vi sedan ner på stan för att medverka vid årets Lyslördag. Det var precis lika mysigt som alltid även om jag kan tycka att det skulle kunna gå att göra lite roligare för barnen. Nåja, jag är glad och tacksam över att Sundsvall är duktig på att arrangera sådana här dagar när människor möts upp för att umgås och sprida värme och kärlek tillsammans. Mer sådant!
 
Jag försökte fånga hela arrangemanget på film men lyckades inte så bra, haha! Det ligger i alla fall en 15 sekunder lång video på Instagram för er som är nyfikna. Och vagnbytet tänkte jag också skriva några ord om, vi kör fortsatt på en Bugaboo Bee+ och en Baby Jogger City Versa GT. De kompletterar varandra väldigt bra och vi är nöjd med kombinationen även om Buggan är min överlägsna favorit. 
 
Kram kram!Kommentarer

Dina bilder är fantastiska

Ha en fin kväll
KRAM

Låter mysigt med lyslördag! :)

Svar: Ja, jättemysigt :)
Malins Blogg

Linda N

Meh...Sundsvall Energi bjöd ju barnen på sagostund i de mysiga små stugorna i Vängåvan, klubbor och varm choklad =) Alltid nåt! =)

Svar: Ja, absolut, jag tycker att det är kul och mysigt med Lyslördag för både stora och små och säger inte att det var dåligt arrangerat, tycker dock fortsatt att det kan göras roligare för barnen :)
Malins Blogg

Låter mysigt :D Och den där vagnen vill jag också ha i framtiden och komplettera Bugaboo buffalon med;) Tror det skulle vara perfekt!

vilka mysiga bilder.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »