PT-dagarna & Fitnessfestivalen

Tittut i fredagskvällen!
 
Det här med att hålla bloggen vid liv när man är på resande fot och har ett schema som är helt fullspäckat är visst svårare än vad jag tänkte mig. Det är inte så att inspirationen inte finns, den är tvärtom på topp, det är med det här med att hitta tid och få till bra bilder. Så, det får bli lite som det blir i helgen :)
 
Dagen idag har varit fantastiskt inspirerande men jag är lite småtrött i huvudet nu då jag har lyssnat på föreläsning på föreläsning på föreläsning. Lärorikt och roligt men huvudet blir verkligen fullmatat och lite till.
 
 
Utöver PT-dagarna, som är inspirations/utbildningsdagar för personliga tränare, så smygstartade idag även Fitnessfestivalen. Det är en stor mässa som är öppen för allmänheten där diverse aktiviteter och information erbjuds. Är ni i Göteborg i helgen kan jag varmt rekommendera ett besök. 
 
Dagen idag avslutades med champangemingel och tårta tillsammans med gänget från The Academy. Mycket trevligt även om jag var (är) något mossig i huvudet. Syns det på bilden kanske? Haha! 
 
Nu har jag precis kommit tillbaka till hotellrummet och planerar att stanna här resten av kvällen. Imorgon drar en ny spännande dag igång med ännu mer roliga grejer. Ser framemot det!
 
Fredagskramar ♥Kommentarer

Men Tjohooo så snygg man få vara :-) Du har verkligen en toppenhelg framför dig! Skulle gärna byta ;-) hihi

Puss!!! <3

Svar: Tack gumman! Ja, helgen känns SÅ rolig :D Hoppas du har det bra hemma!Puss puss <3
Malins Blogg

Anonym

Du är bedårande ;-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »