Sista chansen!

Hej vänner!
 
Imorgon avslutas tävlingen om ett kit med fantastiska hudvårdsprodukter från Yvonne Ryding. Jag tycker att det är jätteroligt att ni redan är så många som är med och deltar men än har fortfarande alla chans att vinna så delta gärna om ni inte redan gör det. Tävlingen är busenkel att delta i och ni hittar den här!
 
 
Jag har fått testa alla produkter (i samarbete med blogg.se och Yvonne Ryding) och som jag skrev i detta inlägg så älskar jag känslan att produkterna känns så lätta och fräscha mot huden. Min absoluta favorit är fortsatt Eye Gel och den kommer jag garanterat att köpa hem fortsätta använda även i framtiden. Även Facial Toner är en produkt som kommer att hittas i mitt badrumsskåp framöver. Så enkel och fräsch att använda!
 
Vill ni läsa mer om produkterna kan ni göra det på denna sida och där finns det även en webshop. Produkterna säljs även bland andra ställen på ICA Maxi, Lindex och hos Ellos. Söndagstips!Kommentarer
Jennifer

Hej och tack för en mysig blogg! Jag missade tyvärr frågestunden kring träning så jag skulle vilja slänga in en fråga hör om det går för sig?! Jag har en pojk som är ungefär jämngammal med din dotter och en liten nyfödd pojke som är 2 veckor. Vi bor på landet en bit från gym å dylikt så jag har varken tiden eller orken att åka iväg på kvällarna för att träna. Dock så vill jag gärna komma form igen! Har du några tips kring hemmaträning, t.ex någon bra app elle r övningar eller liknande som jag jan kombinera med promenader? Tacksam för svar! Med vänlig hälsning

kolla gärna in min blogg OM du har susningar i öronen (tinnitus) eller tipsa någon vän som har problem med detta. Jag vill inte tjata om att någon ska gå in på in blogg utan försöker bara nå ut och hjälpa dem med samma problem som jag. :) Ha en bra dag!

» hanna

va gärna med i veckansblogg på min blogg!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »