Spetsklänning

Jakten på den perfekta klänningen inför Guldhjärtat som går av stapeln om några veckor är här i full gång. Redan innan vi bokade biljetter blev jag så kär i klänningen nedan, det var nästan så att biljetterna bokades för att jag skulle ha tillfälle att använda klänningen, typ så, haha! Visst är den snygg?
 

Bilder lånade från H&M
 
Tyvärr är leveranstiden på klänningen helt galen så trots att jag beställde den för flera veckor sedan så är risken ganska stor att den inte hinner levereras i tid. Har därför spanat på ett par andra liknande klänningar men ni vet hur det är - när man hittat något som är perfekt är det svårt att hitta en lika bra ersättare. Håller därför tummarna att denna hinner komma :)
 
Längtar verkligen efter galan då denna mamman behöver en kväll med bubbel, mingel, skratt och fest. Det kommer att bli så kul!
 
Vi kan ta en uppdatering om håret när vi ändå är i närheten av ämnet. Trots ett stort sug efter ljusare tider kommer jag inte att falla för den frestelsen. Det sliter alldeles för mycket och det är ju det sista jag vill nu när jag håller på att spara ut det. Eventuellt att det får bli lite slingor till sommaren. Däremot så velar jag fortfarande mellan lugg och extensions. Känner att jag måste göra något. Svåra i-landsproblem det här. Fortsättning följer!
 
Puss & kram!Kommentarer

Så himla snygg och som jag sa så skulle den passa dig ypperligt. Så dumt med leveranstiden! :-(

Jag röstar på lugg, en lång lugg!

Puss och godnatt

Svar: Haha, åh, du är typ den enda som står bakom min lugg. Glad att en tror på det i alla fall ;)
Puss gumman, hoppas helgen blir bra trots jobb!
<3
Malins Blogg

ååh. väldigt fin klänning som verkligen skulle passa dig perfekt! jag håller tummarn för att den dyker upp hos dig snabbare än vad du tror :)
härligt med håret förresten..jag håller ju på team brunt haha ;)
kram på dig finis!

Svar: Hihi tack gumman! Ja, hoppas att den dyker upp i tid och att den passar om den gör det :D
Haha, ja, jag ska inte svika er i team brunt, promise ;) Stor kram!
Malins Blogg

» Kitty

Sååå fin gumman! Kan se den på dig :)

När är galan? Puss sötis!

Svar: Den är på lördagen under Fitnessfestivalen, så två veckor imorgon. Längtar :) Synd att du inte kunde vara med, hade ju varit sååå kul!!!
Puss <3
Malins Blogg

Leveranstiden på H&M är riktigt kass!:(

Svar: Ja, verkligen!
Malins Blogg

» anna

himla fin! hoppas den kommer i tid :)

Svar: Ja, håller tummarna :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »