Tacksamhet & Glädje!

Hej vänner!
 
Jag hamnade visst på IKEA tillslut ändå idag. Följde med Mattias och Jolie och kom hem med taklampor, brandvarnare och lite andra bra måsten. Dock får alla taklampor åka tillbaka igen då det inte alls blev snyggt. Har relativt lågt i tak här hemma så har stora problem att hitta något snyggt. Tips och inspiration tas tacksamt emot. 
 
Vädret idag har varit helt fantastiskt och en smula galet. Jag satt ute och drack kaffe vid lunch i endast jeans och en stickad tröja. Femton grader i skuggan och solen värmde SÅ gott. Tacksamheten och glädjen är enorm över att vi i slutet av november får njuta av detta väder. Lovely!
 
 
Mattias lovade att knäppa kort på mig efter shoppingturen men när han släppte av mig hemma runt fyratiden var det ju kolsvart ute. Så på den fronten märks det att vi visst är i november trots allt. Blir därför en bild från dagens Instagram. Där heter jag @malinsblogg men det tror jag ni börjar ha koll på nu va? Hihi!
 
Puss!Kommentarer

Nu vet jag inte om ni har XXX Luts i närheten men annar gillar jag deras lamp utbud skarpt mycket snyggt många olika utformningar.

Litet lödsgs tips. Ha en skön afton.

Vad härligt att kunna sitta ute!

Sofia

Inget lamptips men klänningtips :)

http://www.ginatricot.com/cse/product-news.ep#product_643769000

» KIKKI

Ja det är så skönt att det är sånt "vårväder" i mitten av november ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »