Tävling | Yvonne Ryding

Hej vänner!
 
Jag tänkte att vi kickar igång denna nya och härliga vecka med en fantastisk tävling i samarbete med Yvonne Ryding. Hon har nämligen lanserat en hudvårdsserie som är fri från parabener, alkohol och mineraloljor. Dessutom har produkterna ett ph-värde på 5,5 vilket är precis samma ph som vår hud har och därför passar serien extra bra för alla oss med känslig hy. Produkterna är i stora delar baserade på vegetabiliska oljor och växtextrakt och är svenskttillverkat och ekologiskt – sånt gillas!
 
Jag har fått äran att testa produkter från serien och kommer att blogga om det framöver. Nu får jag även tävla ut ett kit till er innehållandes de produkterna ni ser på bilden nedan. Vill ni vara med?
  • Hur många produkter ingår i serien? Svaret hittar ni HÄR.
  • Motivera varför du vill vinna detta kit - Sömnbrist? Vardadslyx? Du har nåt ditt träningsmål? Du har satt upp ett träningsmål? Allmänt tuff höst? Du är grym? Berätta för mig - alla motiveringar är välkomna, stora som små!
Lämna svaret på frågan samt din motivering här i kommentarsfältet. Glöm inte att lämna namn och din e-post!
 
 
Tävlingen pågår fram tills den 25 november och alla kan vara med och tävla. Som vanligt får ni gärna låna bilden och tipsa om tävlingen på Facebook, Twitter eller i er blogg men det är absolut inget måste. Jag blir bara glad om ni är med :)
 
Stort lycka till från mig ♥Kommentarer
» Kajsa

Serien innehåller 11 produkter...

Jag har precis bestämt mig att jag ska kliva upp på scenen i bodyfiness om 7 månader.. 7 månader är en väldigt kort tid så all min tid kommer därför behöva läggas på träning, mat och återhämtning.. Även om träning är att investera och ta hand om sig själv kommer detta bli en tuff tid för mig.. (och alla runt om mig) Så att få lyxa till de med dessa produkter i vinter skulle vara guld värt!! Att jag dessutom lider av akne och kanske får en chans att testa något som passar mig vore en dröm!!

Ha en fin dag!

Men TJOHOOO vilken grym tävling!
Och vilka snygga förpackningar :-D

Stor Kram!!

jonna

11st produkter ingår i denna serie. jag skulle vilja vinna detta kit för 3 olika anledningar. 1: jag bor i fjällen och har känslig hud och på vintern speciellt blir min hud i obalans. 2: jag är student som sällan unnar mig sånt här då pengarna går till så många andra måsten. 3: jag ska bli förälder för första gången i januari och kan tänka mig att man behöver lite vardagslyx ibland mellan sömnbrist och stress då man glömmer bort sig själv ofta. därför skulle jag bli jätteglad om jag vann serien! att få lyxa till det för sig själv speciellt redan innan bf skulle få denna blivande mamma att känna sig lite fin o fräsch! hej från mig!

Therese

11 produkter finns det :)

Skulle vilja vinna för att få lite vardagslyx ;) Är mamma till en liten tjej på 5 månader.
Som du själv vet är det mycket kring denna tiden och jag glömmer bort mig själv hela tiden. Så med dessa produkter blir det allt lyxigt!

Sofia

Hej!

Det är 11 produkter som ingår i serien.

Jag har alltid haft problem med torr hy, hade böjveckseksem som liten och har nu atopiskt eksem, vilket gör att jag försöker använda produkter som är snälla mot hyn för att inte riskera att förvärra eksemen. Och särskilt nu på vintern är ju hyn extra känslig. Dessutom har jag och en kompis bestämt oss för att genomföra en Tjejklassiker nästa år! Jag är egentligen rätt så oförberedd (har i stort sett aldrig åkt längdskidor, har ingen "riktig" cykel och var alltid sämst i skolan på att simma), så detta blir en utmaning - men superroligt såklart! Så inför och efter all träning och alla tävlingar skulle det ju passa ypperligt att få lyxa till det, och unna sig, dessa fina produkter :-)

Kramar
Sofia

Sarah

11 produkter ingår i serien.

Jag skulle vilja vinna den här till mig själv, som har tagit mig igenom den här hösten som har varit otroligt tuff både psykiskt och fysiskt. Ett förhållande som gått sönder, en nära vän som sagt upp kontakt, en mamma som blivit sjuk och skolan som gått utför då det har varit så mycket annat hela tiden.. Så det här skulle vara så uppskattat för mig själv.

Serien består av 11 produkter! Jag skulle vilja vinna denna serie av en så enkel anledning som att det är sååå mycket roligare att se något annat i brevlådan än räkningar!

Frida

Serien består av 11 produkter.

Jag skulle vilja vinna då jag har haft en väldigt påfrestande höst och ett roligt paket skulle vara ett trevligt inslag i vardagen.

Serien består av 11 produkter.

Jag har slutat röka för 11 dagar sen och de har varit att byta kapitel - vore roligt med dessa produkter till detta :)

Wow, vilken tävling.
Serien innehåller 11 snygga produkter.
Min anledning är för att jag klarade det, jag tog verkligen tag i min kropp och själ och började träna. 3 tränings dagar minst i vecka + plankan utmaning på 30 dagar nu som går jättebra, men visst är det kämpigt ibland.
3 år som "gravid" har satt sina spår. Ja just det gym taggen är nu också införskaffad och det är dags att säga hej då gäddhäng.
Håller alla tummar och tår för denna fina vinst som belöning.

Anonym

11 produkter!

Är mamma till en 2,5 åring och en 6 månaders bebis:) jätte kul men dock inte så mycket tid för mig själv då jag har en sambo som jobbar otroligt mycket, och lägger även inte så mycket pengar på mig själv då kassan inte är stor när man är föräldrarledig:( nu lägger jag ändå rätt mycket tid till mig själv då jag bestämt mig för att komma tillbaka i mig själv igen efter två graviditeter, har nu gått ner 11 kg på 3 månader och har 13 kg kvar till mitt stora mål:) och det är äntligen roligt att kolla sig i spegeln, rå om sig själv och fixa sig och göra sig lite snygg:) därför skulle dessa produkter passa perfekt för mig nu:) lite hjälp på vägen till mitt nya liv:)!!

Emma Danielsson

Anonym kl 15.27 Emma Danielsson

1. 1329 kr
2. Jag skulle vilja vinna för jag har insett hur lite pengar jag kommer ha om bara någon månad då jag blir mammaledig. Tyvärr är det skönhetsprodukter som jag kommer få skära ned på. Skönhetsprodukter för huden är verkligen något som jag uppskattar och känner lyxar till vardagen lite. Vill så gärna känna mig fin och fräsch som nybliven mamma. Det kommer absolut göra mig till en gladare mamma och fru :)

Hej igen! Bortse från min första kommentar, jag läste texten lite slarvigt och skrev helt fel. Här kommer mina riktiga svar:

1. 11 st produkter
2. Jag skulle vilja vinna för jag har insett hur lite pengar jag kommer ha om bara någon månad då jag blir mammaledig. Tyvärr är det skönhetsprodukter som jag kommer få skära ned på. Skönhetsprodukter för huden är verkligen något som jag uppskattar och känner lyxar till vardagen lite. Vill så gärna känna mig fin och fräsch som nybliven mamma. Det kommer absolut göra mig till en gladare mamma och fru :)

Malin

11 stycken produkter ingår i serien. Jag går sista året på gymnasiet och just nu har jag inte mycket tid över till annat än just skolan. Därför hade det varit kul med dessa fina produkter att skämma bort sig med i höstmörkret mellan allt pluggande!

Lovisa

1. 11 stycken!
2. Jag fyller snart 14 och har på senaste tiden fått mer och mer problem med min hy. Innan hade jag knappt fått någon finne till exempel och nu kommer det nya hela tiden. Jag har länge letat efter en bra produktserie men inte hittat någon till ett rimligt pris. Det skulle vara underbart om jag vann och fick testa dessa produkter då det verkar som att dem är superbra och det skulle nog hjälpa mig jättemycket!

11 produkter ingår i kitet!
Har alltid haft problem med min hy och vet att det alltid blir bättre med bra produkter,'men det är inte alltid pengarna finns...

evelina

1. Serien består av 11 st olika produkter.
2. Om jag vann, skulle jag ge det i julklapp till min älskade mamma. Kort och gott: jag anser att hon behöver det och hon skulle bli så glad, min alldeles underbara mamma.

Ingredienserna kommer från skog och mark och blandas med moderna och aktiva ingredienser för ett ännu bättre resultat.

Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Jag har problem med min hud på vintern eftersom jag är en sådan torris när det blir kallt ute.. På sommaren också iofs, men det blir ännu värre på vintern. Så professionella produkter som hjälper mot just känslig hud skulle vara perfekt för mig!
skulle bli överlycklig om jag vann detta!
Kram Från Sandra

11 produkter

Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Jag har problem med min hud på vintern eftersom jag är en sådan torris när det blir kallt ute.. På sommaren också iofs, men det blir ännu värre på vintern. Så professionella produkter som hjälper mot just känslig hud skulle vara perfekt för mig!
skulle bli överlycklig om jag vann detta!
Kram Från Sandra

11 produkter består serien av!
Många av ingredienserna i produkterna kommer från skog och mark! Jag skulle vilja vinna detta just för att jag har en väldigt skör och känslig hy. Jag åt medicin mot min hy förut för den var så dålig och det blev mycket bättre men jag har inte kunnat underhålla huden efteråt. Huden blir mycket tunnare efter det här preparatet. Jag får lätt utslag eller liknande och en väldigt torr hy av många produkter så jag får testa mig fram men har fortfarande inte hittat något som passar mig då jag även är student har jag inte pengarna till att gå och köpa liknande produkter för priserna på dom. Det är även svårt att hitta produkter som är naturliga. Det var min motivering :) Kramar Denice Eriksson

Anonym

1: 11.

2. Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att jag tycker att det är väldigt spännande med naturliga produkter men kan sällan unna mig det, speciellt inte som nyutexaminerad och arbetslös. Tuff höst? Jo jag tackar. I behov av vardagslyx? Lite grann kanske :)

Tove Nilsson

(mina uppgifter försvann av någon anledning, så skickar igen..:)

1: 11.

2. Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att jag tycker att det är väldigt spännande med naturliga produkter men kan sällan unna mig det, speciellt inte som nyutexaminerad och arbetslös. Tuff höst? Jo jag tackar. I behov av vardagslyx? Lite grann kanske :)

Sarah Hammarberg

Svar 1: Det finns 11 produkter i den här serien.
Svar 2: Jag skulle vilja vinna då jag önskar hitta en serie med produkter som passar klimatet och min hud som är vanligtvis problematisk med torrhet , är på jakt efter naturliga produkter.

Ida

1. 11 stycken.
2. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dessa produkter då jag har väldigt känslig hy och har svårt att hitta något som passar mig, Jag tränar mycket och det blir många duschar som sliter.
Detta skulle vara väldigt roligt att vinna och pröva på. Om det passar mig ska jag börja köpa det!

1. Elva produkter.

2. Jag har i somras fått en hel del utslag på kroppen och främst i ansiktet som jag nu håller på att få utrett. Jag ska till Hudmottagningen i morgon för att göra en hel del olika tester.
Då jag nu måste vara noga med vad jag smörjer in mig med så skulle jag bli jätteglad om jag kunde få testa YR och se hur/om min kropp reagerar på den.
Förhoppningsvis är den så bra och skonsam för huden som den säger att den ska vara och att jag då på så sätt har hittat en serie som inte svider/kliar/ger mer utslag.

Emma

"Många ingredienser kommer från skog och mark" :)

Min motivering är att jag verkligen behöver hitta nya produkter som passar min känsliga hud.
Jag har testat åtskilliga märken utan att hitta ett för mig, och min hy är nu värre än någonsin - finnar, eksem, innebrännare, flagande hy, rodnad... You name it. Jag har/har haft typ alla hudproblem du kan tänka dig! Kanske är detta produkten för mig?!

Kram Emma

Emma

Oj, gud, förlåt, skrev ju helt galet!

11 produkter är svaret!

Min motivering är att jag verkligen behöver hitta nya produkter som passar min känsliga hud.
Jag har testat åtskilliga märken utan att hitta ett för mig, och min hy är nu värre än någonsin - finnar, eksem, innebrännare, flagande hy, rodnad... You name it. Jag har/har haft typ alla hudproblem du kan tänka dig! Kanske är detta produkten för mig?!

Kram Emma

11 produkter ingår i denna serie.

Att ge en nog så bra motivering till att just jag skall få äran att vinna detta kit är svårt när jag läst ovanstående motiveringar. De flesta motiveringar stämmer in på mig men vill ju skriva ngt "eget". Så jag väljer helt enkelt att skriva; Jag skulle vilja vinna denna serie för att jag helt ärligt tycker att jag är värd det. Behöver ej gå in på specifika detaljer varför jag är det, men önskar mig själv lycka till i denna tävling och hoppas på tur. Kram

Malin Rosdahl

Hej!
Där finns 11 produkter!

Jag tycker att jag ska få dem då jag haft en tuff höst. Har befunnit mig i ett distansförhållande med en helt fantastisk kille ifrån Belgien i ca 2 års tid. För ett tag sedan tog det slut och jag känner mig ensamast i världen. Flyttade hemifrån ett tag innan och började en ny utbildning som jag drömt om länge att få komma in på o verkligen kände för att lägga all min kraft på. Tyvärr försvann den orken o lusten med förhållandet då vi förmodligen aldrig ses igen. Har även fått tråkiga besked under cellprovtagningar som 20-åring "/.. även fått sämre immunförsvar under denna tid o hafr maginfluensa o dylikt.
Har nu bestämt mig för att rycka upp mig och försöka börja träna o bli av med ca 20 kilo så jag kan få en operation betald av landstinget pga mina för stora bröst som jag lidit av i ca 5 års tid. Min rygg har tagit mycket skada!
Därför tycker jag att jag är värd lite vardagslyx som kag sällan unnar mig annars.
Tack!

Malin Rosdahl

1. det ingår 11st produkter.
2. jag är väldigt torr i huden så detta skulle behövas. speciellt till vinter, och har faktiskt snart slut på min sista burk... så det skulle varit skönt att vinna dessa! eftersom att man ej kommer att ha så mycket pengar nu till jul. :)
men känner också att jag är värd att få något bra i mitt liv.

viktoria norberg

Serien innehåller 11 produkter som jag nu hoppas på att vinna som en julklapp till min mamma. Att få ge henne detta skulle vara så roligt. Dels för att jag inte vet vad jag ska ge henne men också för att hon själv aldrig unnar sig något extra till sig själv, vilket jag tycker att hon är värd, min älskade mamma!

1. 11 produkter.
2. Jag skulle behöva vinna dessa produkter, då jag fyller 40 år nästa år. Jag behöver produkter som gör huden yngre.

Be Nice!

11

För att jag precis kirrat två femmor på mina senaste tentor! ;)

1. Det är 11 produkter i serien.
2. Jag är en nybliven mamma och skulle verkligen uppskatta lite lyxvård för huden. Numera använder jag knappt smink, dels för att jag inte hinner riktigt men även för att det inte känns bra att ha massa onaturliga produkter på mig när jag är så nära och mycket med min dotter. En fin och välvårdad hud behöver inte så mycket smink, den är vacker ändå :)

Carolina

Finns elva produkter i serien.
Jag har använd deon ur denna serie och ÄLSKAR den.
Så go emot huden då jag har känslig hy och doftar även gott lite som hallon sylt 😉 och hudvänliga produkter doftar oftast .. absolut ingenting! Tråkigt nog. Håller tummarna nu 🙏

Amanda

Det ingår 11 produkter i serien.

Nu på vintern är jag så extremt torr överallt. Mitt bästa knep är att använda hudkrämen Propyless. Den fungerar till allt! Om man har torr hårbotten, är torr i ansiktet, till torr övrig kropp. Den återfuktar men blir inte fet. Älskar den!

Anna Karlsson

Dessa produkter skulle bli perfekta att ge till min syster som fyller 30 år. Hon har önskat sig just dessa.

Anna Karlsson

11 produkter.
Dessa produkter skulle bli perfekta att ge till min syster som fyller 30 år. Hon har önskat sig just dessa.

Erica Eriksson

Serien består av 11 produkter :)
Jag skulle gärna vilja vinna för att jag är så otroligt dålig på att ta hand om min hy. Jag brukar tvätta ansiktet med vanlig handtvål och smörja det med body lotion! Jag vill bli bättre på det och vad vore väl bättre än att få starta vintern med en hel serie av bra produkter för ansiktet :)
Kram Erica

Yvonne Rydings hudvård är utvecklad och framtagen här i Sverige, med många ingredienser från skog och mark och består utav 11 produkter :)

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta hudvårdskit då jag äntligen lyckats sluta med den dåliga vanan att röka. Genom att vinna detta och kunna få lyxa till det och ge min hy det den förtjänar, skulle göra mig så himla glad! Ett hudvårdskit skulle vara den allra bästa och roligaste belöning för mig just nu :)

1. 11 st.
2. Jag är ensamstående och studerar på heltid på högskola tio mil bort, inkomsten för en student är inte så hög, och de extra kostnaderna för att pendla tio mil är också rätt höga, så det är knappt att jag ens har råd med typ "euroshopper-shampoo", vilket inte är så kul! Så ja, därför vore det kul att få vinna, lite extra lyx till sig själv för att jag faktiskt kämpar på med att ha dottern ensam och lägger i stort sett alla pengar som blir över utöver det nödvändigaste på hennes sparkonto, och för att jag orkar med heltidsstudier samtidigt som jag har en treåring själv. Håller tummarna!

11 produkter!

Jag skulle vilja vinna detta då jag aldrig någonsin för det första har vunnit en tävling eller liknande.
Sen skulle verkligen jag behöva freshas upp!
Jag är nybliven mamma, och jag och sambon har en ganska dålig inkomst, så jag unnar mig ALDRIG något.

Det enda jag använder på mig själv dagligen är H&Ms egna mascara, och inget annat.

Så att vinna detta vore verkligen toppen!

Serien består av 11 produkter.

Jag skulle vilja vinna detta lyxpaket för att jag är så dålig på att ta hand om mig själv. Stressiga dagar gör att man inte har tiden att ta hand om sig själv. Passar utmärkt nu när man snart ska gå hemma igen att få testa denna nya produkter! :)

Julia

Kitet innnehåller 11 produkter.
Jag skulle vilja vinna för att det vore kul med något uppiggande under hösten. Under hösten så stressar man så mycket över skolan, träning och ens fruktansvärda torra hy!!

1. 11 produkter.
2. Idag var jag på en rektoskopi (ändtarmsundersökning, låter lika kul som det var) och fick då reda på att jag har IBS-liknande symptom. Detta innebär att jag måste lägga om hela min kost vilket just nu känns ganska jobbigt då det är så många bitar som behöver ändras. Att vinna detta kit skulle verkligen pigga upp och vara en stor skjuts mot mitt nya liv :)

malena

Hej! Jag brukar sällan delta i tävlingar eftersom vinstchansen är så liten, men denna gång så!:) Jag ska springa mitt första maraton nästa vår och kitet med hudvårdsprodukter skulle få fungera som belöning/inspiration. Min man studerar just nu så vår börs är lite tunn. Om jag vann skulle jag även ge av produkterna åt min mamma och svärmor! Kram till dig Malin. Din blogg är så vacker och tidlös! Du är grym.:) Jag är en rätt "tyst" läsare, men nu har jag skrivit av mig lite!

Sundström

1. 11 produkter

2. Därför jag behöver lite vardagslyx. Jag vet inte vad det är, men det är något speciellt med att gå runt med lyxig lotion på sig eller tvätta av sminket med något annat än HMs sminkborttagning. Och jag behöver det där, vad det än är.

malena

Jag glömde skriva att det är elva produkter!

Serien innehåller 11 produkter.

jag skulle så gärna vilja testa detta eftersom jag, efter min graviditet, har fått mycket sämre hud än innan. Eller ja, nu under amningen så är även håret och naglarna hemska! Min hy har alltid varit sån där bebishy utan direkt finnar. Nu är den dock "plitig" och torr/fet på vissa ställen. Skulle bli väldigt glad om jag vann detta och att det förhoppningsvis funkar för mig :)

KRAM!

Camilla Sandmark

Hej!
Serien består av 11 produkter.

Jag skulle vilja skämma bort mig själv med det härliga setet efter en lång och tuff period som äntligen verkar ta slut. Det skulle vara så härligt att äntligen kunna fokusera och lägga tid på sig själv igen istället för en massa annat.

11 produkter!

Jag skulle behöva detta kit av en massa anledningar. 1. Har sjukt schizzo hy som fortfarande inte fått en match made in heaven. Skulle vara kul att testa alltså. 2. Gick från student till föräldraledig till arbetssökande. Med en snart 2-åring som behöver mängder av kläder nu i vinter så finns det verkligen inga slantar att lägga på mig själv. 3. Allt detta m jobbsökande, ekonomistök, inskolning på dagis, 2-årstrots osv osv osv gör min hy ännu mer schizzo. Se avslutningen på punkt 2 :)

julia

11 stycken!

För att jag aldrig unnat mig något välbehövligt som det här till mig själv och för att jag faktiskt varit inne och läst en del om just denna men plånboken sa nej ganska fort! kram :)

janina

1. från skog & mark!
2. jag skulle verkligen vilja vinna detta paketet till min mamma. jag själv är student utan jobb och skulle verkligen vilja skämma bort min mammis lite extra då hon är världens bästa och ger mig de finare och nöjer sig med det billigare själv. jag vill att hon ska kunna känna sig som den vackraste kvinnan även utan smink (vilket jag tycker att hon är) och att hennes hy ska må bra!! jag utbildar mig till stylist så jag vet hur viktigt det är med bra produkter till hyn men mammisen har använt samma grejer nu i ganska många år och håller sig till det för att de känns dumt att slösa pengar på produkter som kanske ändå inte funkar.
att min mamma även är heltidssjukskriven är också en stor anledning till att jag vill att hon ska få detta paketet. hon unnar aldrig sig själv saker utan tänker bara på andra. jag vill visa min mamma hur mycket jag älskar henne och de hade vart superkul att få överraska med dessa!

Janina Niemi

1. 11 st produkter innehåller serien!
2. jag skulle verkligen vilja vinna detta paketet till min mamma. jag själv är student utan jobb och skulle verkligen vilja skämma bort min mammis lite extra då hon är världens bästa och ger mig de finare och nöjer sig med det billigare själv. jag vill att hon ska kunna känna sig som den vackraste kvinnan även utan smink (vilket jag tycker att hon är) och att hennes hy ska må bra!! jag utbildar mig till stylist så jag vet hur viktigt det är med bra produkter till hyn men mammisen har använt samma grejer nu i ganska många år och håller sig till det för att de känns dumt att slösa pengar på produkter som kanske ändå inte funkar.
att min mamma även är heltidssjukskriven är också en stor anledning till att jag vill att hon ska få detta paketet. hon unnar aldrig sig själv saker utan tänker bara på andra. jag vill visa min mamma hur mycket jag älskar henne och de hade vart superkul att få överraska med dessa!

» Moa

Serien innehåller 11 produkter!

1. YRs produkter kommer från skog och mark.

Jag skulle vilja vinna för jag tycker om att ta hand om mig själv och mitt utseende. Just nu går de mesta av mina pengar till min dotter på fyra månader. Jag är bara sjutton år och lever på bidrag, så det blir inte mycket över till mig själv. Blir ofta att jag somnar med sminket i ansiktet för att jag inte har lust eller ork att tvätta bort det med vanlig tvål. Jag bor hemma hos min pappa som inte tycker sminkborttagning osv är viktiga produkter, och jag är väldigt dålig på att unna mig sådant eftersom jag hellre skämmer bort min dotter Esther. Kram!

» Eva

11 produkter

För att jag valde att amma min son för hans bästa, trots att jag absolut inte ville. Och som belöning har jag fått världens acne! Skulle behöva riktigt bra hudvård, vilket mammaledighets-plånboken inte tillåter.

» Eva

11 produkter

För att jag valde att amma min son för hans bästa, trots att jag absolut inte ville. Och som belöning har jag fått världens acne! Skulle behöva riktigt bra hudvård, vilket mammaledighets-plånboken inte tillåter.

1. 11 produkter
2. Jag hade verkligen behövt en uppfräschning av min hy. Har aldrig haft problem med hyn, har aldrig torr hy och väldigt sällan finnar. Men nu när jag är gravid så har det hyn blivit helt konstig. Har fått finnar och rodnader i hela ansiktet. Så himla konstigt. Alla dessa hormoner. Kanske kan några av dessa produkter hjälpa mig att få tillbaka mitt ansikte..

Håller tummar och tår!

Anna

Hej, i serien ingår 11 produkter.
Jag skulle vilja vinna eftersom det nu skulle vara kul att lägga lite energi på mig själv. Jag födde min dotter i vecka 25 under vårvintern och sedan följde månader av sjukhusvistelse och oro. När vi äntligen fick komma hem innan sommaren följde en tid av isolering från omvärlden för att minska risken för att bli sjuka. Nu är hösten här och vi får börja vistas ute bland folk på ett normalt sätt igen - överlyckliga för att allt gått så bra för vår dotter! Livet har återvänt med full kraft och det vill jag ska synas!

Serien består utav elva produkter :)

Jag skulle vilja vinna dessa hudvårdsprodukter och ge dom till min mor i julklapp!

Min mamma betyder allt för mig, jag blev själv mamma redan som sjuttonåring då jag gick på gymnasiet och hon har stöttat mig igen skolan och fanns även vid min sida under förlossningen. Och utan min mamma så hade jag inte varit den trygga och starka personen som jag är idag! Och det hade varit underbart att få ge henne detta lyxiga kit nu till jul:)

Johanna Granholm

1: Serien har sammanlagt 11 produkter!

1: Produkterna har utvecklats tillsammans med svenska laboratorier och med svenska tillverkare. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet!

2: Då jag länge har haft problemhud, med svår acne har jag alltid varit manisk med min hud. Nu har det äntligen blivit bättre och jag kan gå utan smink och känna mig vacker. Men som student med ett maniskt hudvårdsbehov är det inte allt lätt att få det gå ihop. detta skulle verkligen vara perfekt. Plus att jag har läst mycket bra om dessa produkter. Hade så gärna velat testa dessa...

tack för en bra blogg :)
Mvh, Johanna

11 produkter fann jag!

Jag skulle vilja vinna för att jag fick en allergisk reaktion för två veckor sedan efter jag ätit kinamat. Huden är torr och känslig efter det. Särskilt runt ögonen och munnen ♡

Helene Ljungberg

11 ST PRODUKTER
MOTIVERING: Jag väntar mitt första barn nu till jul och att vinna detta fina kit skulle vara rena rama lyxen för mig som inte kommer kunna springa på skönhetssalonger direkt så att kunna fixa till lite mamma glamour i hemmet vore toppen för mig:) och för bebisen;)

1. 11 stycken produkter ingår i serien!

Jag skulle verkligen vilja vinna det här lyxiga paketet och ge det till min syster i julklapp. Hon har väldigt känslig hud och tål nästan inga produkter utan har jämt problem med sin hud på grund av alla dåliga produkter som hon rekommenderas att använda men som ändå inte är bra. Jag tycker att hon förtjänar något som gör att hon tycker att hon blir fin och att hon ska slippa må dåligt av alla produkter hon har testat. Min syster förtjänar det bäst!

» Mejva

1. 11 produkter.
2. Jag vill vinna för jag har en hudsjukdom, Atopiska eksem. Det är inte så allvarligt men min hud blir lätt supertorr och nu när det börjar närma sig vintern känner jag att jag blir alltmer torr och känslig i huden. Det gör att jag måste vara försiktig med vilka produkter jag använder. Tror att dessa produkter skulle passa bra för mig med väldigt känslig hud! Studerar själv och har knappt råd att lägga pengarna på bra produkter och därför skulle det vara perfekt att få hem ett sånt här lyxigt kit! :)

Anni

1. 11 produkter.

2. Jag känner att det har varit en himla tuff tid den seanste tiden, inte bara för mig men för väldigt många i min omgivning, pga min pappa blev svårt sjuk och låg inne ett tag och är ännu sjukskriven, vilket gör det svårt att få ihop allt här hemma då vi bor på en ganska stor gård. Även för bara någon vecka sen gick en kompis bort, bara 18 år gammal och för att strö lite salt i såren fick en släkting svår cancer och har nyss fått besked om att hon är frisk. Därför skulle jag vilja vinna detta och skänka detta paket till min släkting som fick cancer, inte bara för att visa min uppskattning och hur mycket jag ser upp till henne, utan för att hon också förtjänar det allra allra bästa.

Emma Lindgren

Serien innehåller 11 produkter.

Jag blev så glad när jag såg att produkterna är fria från parabener, alkoholer, mineraloljor samt att de har samma ph-värde som huden. Vilket är en av anledningarna till att jag vill vinna dessa då jag är ute efter så naturliga produkter som möjligt för min känsliga hy. En annan anledning till varför just jag skulle vinna dessa är att jag precis har tappat alla mina kilon jag lade på mig under graviditeten + 2 kg till. Jag är superstolt över mig själv, trodde seriöst att jag aldrig skulle lyckas med det. Efter att ha lyckats med detta har jag fått så mycket bättre självförtroende och ser mig själv med helt nya ögon. Inte bara har jag fått en underbar son utan också är jag nöjd med mig själv, vilket var länge sedan jag var. Så därför skulle jag vilja unna mig själv lite vardagslyx så min hy får stråla lika mycket som jag gör inombords just nu. Budgeten under mammaledigheten är ju inte den bästa ;P

Tusen tack för en bra blogg!

1. Serien består av 11 produkter.
2 Jag skulle vilja vinna för att min hud har blivit väldigt känslig sedan några år tillbaka. Av de ansiktstvättar jag använder får jag röda fläckar i ansiktet (som efter ett tag försvinner). Min hud har blivit känslig mot smink, det klias när jag har tagit på puder, jag får rosor på kinderna och morgonen efter är mina ögon röda och svullna, även fast jag tvättat bort sminket på kvällen (använder knappt smink längre). Min hud har blivit tunn och grå under ögonen och jag får ofta höra att jag ser trött och arg ut. Dessutom är min hud alltid super torr men samtidigt fet och har ofta väldigt svårt att sova.

Pernilla

Ingredienserna som produkterna är baserad på kommer från skog och mark, som därmed kombineras med andra ingredienser.
Jag skulle vilja vinna denna serie eftersom att mina hudprodukter just nu endast består utav budgetprodukter som inte gör min hud något vidare bra. Jag har väldigt torr och känslig hud och det är väldigt jobbigt, speciellt nu på hösten och vintern. Huden spricker och det svider när det möter kylan utomhus och jag har provat väldigt många produkter, dyra som billiga, mot min känsliga hud men jag har aldrig hittat några som passar mig. Nu använder jag mig utav min bodylotion i ansiktet, eftersom jag inte längre vill gå och spendera pengar på en massa produkter i höga priser då dem aldrig fungerar. Det skulle göra mig otroligt glad om jag skulle få hem denna serie, speciellt då den är till för känsligare hud. Jag skulle mer än gärna vilja prova denna serie och se resultatet för att kanske i framtiden har funnit mina absoluta favoritprodukter värt att spendera pengar på.

Pernilla

1. Serien innehåller 11 produkter**

» Ellen

11 produkter.
Jag skulle vilja vinna dessa produkter som en julklapp till min fina mamma. Dels för att hon är helt fantastiskt, dels för att hon har så otroligt känslig hy. Det är väldigt få krämer hon kan använda utan att huden blir irriterad.

Vera

1. Ingredienserna kommer från skog och mark och de blandas med moderna och aktiva ingredienser :)

2. Det skulle vara helt underbart att få ge bort ett sådan här serie till min mormor då hon har en liten kärlek för hudprodukter.
Varje jul så brukar jag ge henne en body lotion eller en återfuktande ansiktskräm för en billig peng (då jag endast får mitt barnbidrag i "lön", jag är 15). Men att få ge bort denna hudvårds serie till henne skulle både gynna mig (på så sätt att jag kan ge henne något hon verkligen gillar) och henne. Hudkrämer för henne är som en "guldkant på vardagen" och får henne att känna sig lite extra bortskämd i dessa kalla vintertider!

Lycka till ni andra som har deltagit i detta!

» Vera

1. (Förlåt, kollade på fel fråga!) 11 stycken lyxiga produkter!

1. 11 produkter.
2. Skulle vilja ge produkterna till min syster, hon har känslig hud och jag söker efter den perfekta julklappen, vi ses inte så ofta eftersom vi bor på varsin sida av landet, så det är därför kul att se henne lite extra glad, vilket hon skulle bli av detta.. :)

Lina

Dessa lyxiga produkter är 11 stycken!

För ca. 3 år sedan fick jag en dusch- och hudkräm från YR i julklapp och har sedan dess trånat efter att få fler, men som student går dässvärre andra prioriteringar före ibland. Men nu hoppas jag att jag vinner denna tävling och får chansen att använda produkterna igen. Det skulle även ge motivation att kämpa på den sista terminen och ta examen i maj 2014!

Julia

1. 11 stycken produkter.
2. Jag skulle vilja vinna detta eftersom min hud ALLTID blir en aning känsligare under höst & vinter och jag har prövat flera olika produkter utan något vidare resultat. Därför skulle det vara jätte kul att få prova på något helt nytt som dessutom, ifall jag har tur, kan hjälpa mig!

Stephanie

Serien innehåller 11 lyxiga produkter.

Jag är sjukskriven för utmattningsdepression sedan den 12 september och kommer inte klara av att gå tillbaka på ett bra tag. Varje dag är en kamp, att komma ur sängen, att klä på mig, att handla mat, tvätta, höra av sig till kompisar som undrar vart jag tagit vägen. Att sedan behöva kriga med Försäkringskassan för att få en sjukpenning som jag nätt och jämt överlever på. Det tar på krafterna. Har en klump i magen inför julen, kommer jag ha råd med julklappar och kommer jag orka hålla minen uppe? Dessutom fyller jag år den 28e december och sen ska det firas nyår. Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa lyxiga produkter som kanske kan hjälpa min hud att få tillbaka lystern till julens alla fester.

» emma

1. Det ingår 11 produkter i lyxiga och rosa förpackningar.

2. Jag skriver en c-uppsats i skolan just nu och känner att jag inte hinner göra sådant jag vill göra, till exempel unna mig själv skönhetsprodukter. Detta kit skulle verkligen vara ett fint pris för hur mycket jag har kämpat i högskolan.

» Jenny

1. Serien innehåller 11 st produkter.
2. Jag vill vinna eftersom jag har ett nyfunnet och växande intresse för hudvård och tror att naturliga ingredienser (som finns i Yvonnes produkter) är det som är absolut mest skonsamt för huden. Vore fantastiskt roligt att få skämma bort huden med dessa produkter såhär i höstmörkret!

11 produkter kan man njuta av i denna serie.

M: Jag har precis inset varför vård av huden är så viktig. Jag som student vill då och då få möjligheten att unna mig produkter som jag aldrig skulle kunna ha råd med annars. Vore det inte toppen om nästa kurs avslutades med en dunder överaskning, såhär i regnrusket. Och lite extra pengar kvar i kassan för ny kursliteratur. :)

Rebecka

Många av ingredienserna hämtas från skog och mark.
Jag har alltid haft en problemhy, vissa dagar är den utmärkt och andra dagar så är den katastrof. Har bara hört bra saker om YR produkterna så jag skulle mer än gärna vilja testa dessa produkter. Går på gymnasiet så det blir inte av att köpa produkter som kan hjälpa min hy. Vill även ge bort några av produkterna till min kära mamma som alltid har ställt ut för mig och gett mig saker och sätter mig framför sig själv.

» Erica

Det finns 11 produkter i denna underbara serie.

Detta är precis något som skulle passa mig, jag har så sjuk känslig hud. Jag har precis satt upp ett träningsmål, och att vinna detta skulle få mig att hoppa av glädje, jag skulle få bra hy, kunna träna utan att skämmas och vara lycklig.Kram<3

» Erica

Det finns 11 produkter i denna underbara serie.

Detta är precis något som skulle passa mig, jag har så sjuk känslig hud. Jag har precis satt upp ett träningsmål, och att vinna detta skulle få mig att hoppa av glädje, jag skulle få bra hy, kunna träna utan att skämmas och vara lycklig.Kram<3

11 olika produkter ingår i serien

Efter att ha drabbats av utmattning för en tid sedan har jag äntligen kämpat mig upp på fötter. Nu tränar och motionerar jag varje dag, mår toppen i både kropp och knopp.
Jag är en stressad och trött trebarnsmamma med glåmig, narig, torr och grå hud som verkligen skulle behöva lyxig EGOboost ♥

Emelie

Svar: 11 produkter i serien

Vad finns det inte för anledningar till varför just Ja ska vinna dessa fantastiska skapelser, men kan dra några anledningar och hoppas på att du blir övertygad..
Jag har enda sedan jag varit liten haft otroligt många sjukdomar, de senaste åren har varit jobbigast tyvärr, men någonting som har blivit bättre med åren är min exsem, har haft mycket på kroppen men nu har det förflyttas till ansiktet, jag måste ständigt smörja mig med lite dyrare produkter för att inte förstöra huden totalt, där av är YR serien perfekt för mitt lilla problem. Och att vinna hela serien skulle hjälpa ekonomiskt och min hud.
Jag har nog aldirg vunnit något i hela mitt liv, vilket har gjort att jag fått kämpat oootrooooligt mycket i mitt liv, och jag vet inte om man kan göra detta men jag kämpar för att få tur i livet alltså måste man utsätta sig för turen för att vinna något.
Folk är ju så sjukt mycket mer värda detta kit än jag men just nu önskar just jag att jag kunde få turen.
May gad sicken lång text.
Kraaam

1. 11 stycken
2. Jag har väldigt torr och känslig hy och har/har haft barneksem ända sedan jag var liten och det har varit ett väldigt stort problem för mig. Jag har väldigt svårt att hitta bra kroppsprodukter som passar just min hudtyp och det här kitet låter helt perfekt för mig! Det skulle göra mig så lycklig att få det och det skulle komma till stor användning vill jag lova!

1. Serien innehåller 11 produkter! ;D

2. Jag vill vinna för att jag bara älskar färgen på deras produkter plus att min hy är väldigt fet och äcklig så det hade varit as nice att hitta produkter som passar min hy perfekt. Tänk om dessa är dem rätta för mig? Hur nice hade inte det varit? Vill få chansen verkligen <3

*11 produkter!

*Jag vill vinna för att jag uppnåt mitt mål! Att hålla hälsan, prestera bra i skolan och leva ett bra liv, jag har lyckats och bara det är underbart! Men det skulle vara underbarare om jag vann detta lyxiga paket, hoppas!

1. 11 stycken produkter ingår i serien.
2. Tycker att jag skulle förtjäna ett lite lyxigare kit nu när min hy har börjat bli så konstig och känslig. Även för att kunna få en bra start för min hy i början av det nya året :)

11 produkter.

Jag vill vinna för att jag behöver nya produkter; precis dom där som man kan vinna! Går i gymnasiet så kan inte köpa det där just nu eftersom jag inte har råd. Måste lägga pengarna på julklappar istället. Så det skulle vara underbart att vinna dom där produkterna!

1. Serien innehåller 11 produkter
2.Jag skulle vilja vinna den här hudvårdsserien för att jag för en gångs skull börjat tagit tag i skolan! Jag har haft det tufft under alla åren i högstadiet, och nu är jag inne på sista året där innan det stora valet för min framtid. Betygen ska snart sättas och jag kämpar på varje dag i skolan. Innan så har jag tryckt skolan åt sidan. Jag är bara 15 år och redan gått igenom tuffa saker. har varit i en lång självskade period, men vart fri från det i 1 år nu ungefär. Utnyttjad av killar, vänner som ljuger en i ansiktet, 4 polisförhör om hot jag fått av en äldre kille och på det så har man dålig hy så man har 0 i självförtroende. Men nu har jag börjat om mitt liv, träffat en kille som har visat att jag är fin oavsett vad. Jag tycker det skulle va jätte roligt och få vinna den här hudvårds serien och äntligen kanske hittat produkter som passar just mig. Och det skulle betyda så sjukt mycket att vinna och liksom få en kick och att man kan få ta hand om sig själv med produkterna och tycka att "fan du är en grym tjej och du är fin"
shit, vilken text det blev nu.. men aja
Kram :)

Fanny

11 produkter ingår i serien.

Jag är väldigt missnöjd med min hud. När en finne försvinner ploppar det upp en ny.. Svårt att hitta bra produkter till ett bra pris. Bättre hud skulle betyda bättre självkänsla och självförtroende och det skulle betyda allt för mig.

Pernilla

1. 11 produkter
2. För att jag har torr och känslig hy som blivit ännu torrare nu i och med det kalla vädret. Har en kräm som jag använder men den börjar ta slut och så är den dyr. Skulle vara perfekt att vinna detta.

Ellinor

Det ingår 11 produkter i serien
Jag har haft problem med min hud i ungefär 5 år nu och letar ständigt efter bra produkter som kan råda bot på det, så det vore kul att prova om de här är de rätta. Hoppas hoppas hoppas:)

» Ellen

Svar: 11 produkter.
Jag skulle vilja vinna det här kittet för att jag har provat många olika ansiktsprodukter men ingen har passat mig då jag har fått utslag och eksem av dom. Om de här produkterna skulle funka och göra min hy bättre skulle det vara en bra boost för mitt självförtroende och på sista tiden har jag fått många motgångar, så det skulle vara kul om något positivt hände i mitt liv för en gång skull.
Riktigt kul tävling! Kram

Det ingår elva (11) produkter i serien!
Bara för att jag är så fantastiskt värd det! Studerar till socionom och ut på praktik nästa termin. Så samtidigt som jag håller på att söka mängder med praktikplatser och oroar mig för hur detta ska sluta, ska studier skötas, lägenheten packas ihop och vardagen gå runt. Detta kit hade verkligen varit en fantastiskt ljusglimt i den för tillfället mycket påfrestande vardagen! Håller tummar och tår!

» Reggi

11 produkter är det i serien

Jag jobbar på förskola och sen gör jag mitt examensarbete, så jag skulle vilja vinna det så jag kan ta hand om mig själv i bland och bara vara jag för en stund. Och inte fröken eller studenten utan Regina

Louise

11 produkter ingår i serien.

Jag skulle vilja vinna av två anledningar. Dels för att jag nu på hösten/vintern får mycket torr hud, och sedan för att jag varit sjukskriven för depression i fem månader och både är och ser trött och sliten ut.

Vore jättekul att vinna och det skulle pigga upp mig lite i alla fall.

Kram

Natalie

11 st produkter :)

Skulle verkligen behöva lite vardagslyx då jag det senaste året försökt balansera mammalivet med en trotsig 3-åring, massiv viktnedgång och psykiska pressen över ett cancerbesked!

1. 11 stycken produkter.
2. Jag har det ganska stressigt just nu. Skulle behöva lite vardagslyx.

Elvira

Åh vad kul!!
1. Elva stycken!

2. Min hy blir supertorr på vintern och jag är verkligen i behov av bättre hudvårdsprodukter än Apotekets billigaste som jag använder nu, men jag och min pojkvän ska köpa lägenhet i december och därför sparas varenda krona. Så sjukt tråkigt när hösten/vintern är så trist och grå och man inte ens får känna sig snygg! Vore helt underbart att få vinna detta lyxkit!:)

1, Det är 11 prudukter.
2, jag har en blogg, där jag tipsar människor om olika prudukter , skriver mycket om smink, tips m.m och jag skulle jätte gärna vilja vinna så jag kan testa och rekomendera om på bloggen.

1, Det är 11 prudukter.
2, jag har en blogg, där jag tipsar människor om olika prudukter , skriver mycket om smink, tips m.m och jag skulle jätte gärna vilja vinna så jag kan testa och rekomendera om på bloggen.

» Sofie

1. Från skog och mark
2. Det skulle vara helt perfekt att vinna dessa produkter!
Har alltid haft torr och känslig hud, värst är det på vintern då det börjar bli kallt. Har testat ett flertal produkter men inte riktigt fastnat för någon. Antingen har de gjort min hy fet så jag behövt produkter anpassat för fet hy eller så har de bara irriterat och de torra finns kvar. En del pengar blir det i längden när man ska prova allt, så att vinna och testa detta hade varit helgrymt!

» Sofie

1. 11 produkter!
Det skulle vara helt perfekt att vinna dessa produkter!
Har alltid haft torr och känslig hud, värst är det på vintern då det börjar bli kallt. Har testat ett flertal produkter men inte riktigt fastnat för någon. Antingen har de gjort min hy fet så jag behövt produkter anpassat för fet hy eller så har de bara irriterat och de torra finns kvar. En del pengar blir det i längden när man ska prova allt, så att vinna och testa detta hade varit helgrymt!

Åh vad rolig tävling!
1. Elva produkter
2. För två veckor sedan inledde jag och min sambo ett nytt slags liv. Min pappa blev diagnosticerad med en fruktansvärd sjukdom som misstänks uppstå efter intag av olika sorters gifter. Numera köper vi alltid ekologiskt, i den mån det finns. Vi prenumererar på ekologisk matkasse och kompletterar med ekologiska varor för frukost. Detta för att undvika så många gifter som möjligt och för att vara snälla mot naturen. Det vore underbart att kunna göra en liknande insats när det gäller skönhetsprodukter, och inte "bara" med maten.

» VILMA

Det är sammanlagt 11 härliga produkter i serien.
För att det är min födelsedag nu på Lördag (yeeey) och att få vinna detta kittet skulle vara den perfekta födelsedagspresenten till mig själv. Inte bara för att det är min födelsedag men också flr att jag är en person som äälskar att ta hand om min själv men tyvärr inte har hittat 'just den' hudvårdsserien jag letar efter. Och enligt beskrivningarna så ska just denna passa mig perfekt! As simple as that, kram!

1. Det innehåller 11 produkter.
2. 1. Från skog och mark runt hörnet, de blandas även med moderna och aktiva ingredienser.

2. Jag borde vinna för att jag verkligen behöver detta paketet. Jag har känslig hy, och den är inte i speciellt bra skick, jag blir så tror på vintern..
Jag hade verkligen blivit jätteglad och uppskattat detta paketet jätte mycket!! :)

Angelica

1. Från skog och mark
2. Jag har alltid haft dålig hud (acne), nu är det borta men min hud är långt ifrån perfekt.
Jag skulle behöva riktigt bra produkter för ansikte och kropp men har tyvärr inte råd då jag fick barn för 7 månader sedan :)
Har aldrig vunnit en tävling förut, detta vore roligt att vinna och få lite lyx i min nya stressiga vardag! :)

Michelle

Vinst kittet innehåller hela 11 produkter.

Jag är mitt i en pågående interferonbehandling pga min hepatit C, jag har mer än 6 långa månader kvar utav behandlingen och kroppen har tagit väldigt mycket stryk, främst hud och hår..
Riktigt bra hudvårds-produkter hade definitivt hjälpt min hud tillbaka, iallafall gett den bästa möjlighet.. Tack för chansen och kul läsning. Med vänlig hälsning, Michelle

Linn

1. 11 produkter!
2. Easy: Jag skulle vilja vinna det till min syster som alltid ställer upp, även nu när jag själv bor på andra sidan jordklotet! Hon finns alltid där för mig och har världens underbaraste skratt, hon är värd det bästa!

Ha en toppen dag!

Tanten

1 11
2 för att få lite vardagslyx efter ett år fyllt av tuffa förändringar vad gäller hälsa och familj.

» elin

1. 11 st

2. Jag har alltid haft känslig hy och har inte vetat hur jag ska behandla den. Jag är också väldigt dålig på att ta tag i det och min hy har inte alls skötts bra.

Min hud är väldigt torr i allmänhet, speciellt nu när vintern börjar komma, men jag har också eksem vilket gör allting ännu värre, så därför tycker jag att detta borde passa mig perfekt!

Jag är också väldigt stressad just nu, går andra året i gymnasiet, och det har jag märkt påverkar min hy väldigt negativt. Detta skulle därför vara perfekt för att pigga upp min hy och jag skulle aldrig ha råd med detta själv.

1. Hela 11 produkter!

2. Jag älskar och testa nya produkter, och än har jag inte hittat någonting som hjälper min orena hy. Kanske är det denna produkt min hy väntat på? ;)

HJ

11 produkter.
jag vill gärna vinna för att muntras upp lite. Jag lever med csn, har tre barn och är ensamstående. Det finns inga pengar till något roligt utöver det allra nödvändigaste.

1. Det finns 11 produkter.
2. Jag tycker jag är värd att vinna då jag är en fattig universitetsstudent som inte har råd med bra produkter, åtminstone inte att testa och inte veta, och det vill jag göra med detta kit! Jag har sömnbrist för det är så hemskt mycket plugg (går en forskarlinje inom beteendevetenskap), jag har fått torr hy som till råge på allt börjat producera massa finnar och utslag. Så jag vill gärna vinna kitet och rädda min hud !

Tovis

I serien ingår 11 produkter. Jag skulle gjärna vilja vara vinna dem efter som att mina föräldrar skilt sig. Planen är att mamma ska få det eftersom att hon har blivit riktigt sårad. Hon behöver stöd från mig och mina syskon och det ska hon få på ett sätt eller ett annat <3 gjärna med hjälp av dessa produkter

» Elina

Åh! Vilken underbar tävling, och den hade inte kunnat komma mer lägligt. Som småbarnsföräldrar är de inte ofta man hinner eller kan skämma bort sig själv, och nu har jag dessutom börjat tappa en MASSA hår (jag har liksom kala fläckar på huvudet) så det är inte direkt så att man känner sig fin och fräsch. Men med detta kit skulle jag faktiskt få en chans att göra det och det skulle vara både välbehövligt och lyxigt!

Svaret på frågan är förresten: 11
Nu håller jag tummar & tår!

1. 11 produkter
2. Jag vill vinna detta paket med produkter för att ge till min dotter som var med om en olycka där hon skadade ögat och miste synen på ett öga. Eftersom ögat är väldigt känsligt och ställer därför extra höga krav på vilka produkter man kan använda sig av. Det skulle var en sån uppmuntran och få ge henne detta för att lindra sorgen av

Rosanna

1. 11 produkter!
2. Jag vill vinna detta kit för att jag tjej som studerar och inte alltid kan prioritera att lägga pengar hudvårdsprodukter. Min hy på vinter blir väldigt torr och känslig vilket gör att jag helst lägger lite mer pengar på vårdande produkter som fungerar. Man ska vara snäll mot hyn!

1. 11 produkter
2. Jag vill vinna detta kit för att ge till min mamma. Hon har varit ensamstående ett långt tag, tillsammans har vi gått igenom väldigt jobbiga händelser, hon har alltid stöttat mej och funnits där. Min mamma är världens bästa mamma som alltid ställer upp och alltid tänker mer på andra än sej själv. Nu har hon precis blivit sjukskriven och kommer vara det i ett par månader framöver, därför vill jag ge henne det här för att visa min uppskattning för allt hon gjort för mej.

1. Serien innehåller 11 produkter.
2. Jag har extremt känslig hud och hy och reagerar på nästan allt. Det vore häftigt att testa YR och se om detta kanske är hudvårdsserien för mig? Håller tummar och tår och hoppas på tur!

1. 11 produkter
2. jag har haft en tuff höst ed ojämna arbetstider på mitt nya jobb på teatern så skulle verkligen behöva lite vardagslyx

Kaltrina

Serien innehåller 11 produkter :)

Anledningen till att jag vill vinna detta kit är för att belöna mig själv då jag har klarat av alla mina tentor hittills :D

Kramar!

Hejsan! Gud vilken rolig tävling, många ungdomar som vill prova olika kit som det här! Men så dyrt riktigt kul att man här har chansen att vinna ett sånt här kit här! :)
1.Yvonne Rydings hudvårdserie inehåller 11 olika produkter.
2. Jag fyller 15 nu på måndag och har jätte känslig hy verkligen! får som utslag på kroppen när jag duschar för min hy är så känslig! Har även problem med finnar och pormaskar! Super jobbigt verkligen och får jätte lätt torr hud fast jag smörjer mig! Känns som det skulle vara bra att få testa ett sånt här kit och kanske med lite tur slipper jag alla dom här problemen! Är extremt känslig runt ögonen också. I det här kitet var det ju krämer för ögonen. Därför borde jag vinna. Är ju rätt ung och i den åldern man har hudbesvär så är viktigt att sköta om huden men jag lär själv stå för såna här saker och då har man verkligen inte råd med lyx grejer. Håller tummarna nu!
MVH Klara

» moa

1. 11 st

2. Jag är en tjej på 11 år och vill jätte gärna testa YR. Vill se hur min hy reagerar och jag vill förändra min hy.
Tycker oftast att sånt här är väldigt dyrt så har inte köpt så mycket hy produkter. Och jag vinner aldrig på tävlingar. Känner att det är väldigt bra tillfälle att jag är med på denna tävlingen och att man kanske kan vinna.

Josephine

Serien innehåller 11 produkter!:)
Den bästa känslan måste vara att känns sig naturligt vacker! Genom bra kost och träning mår kroppen bra men för att få känna sig extra bra men fortfarande på ett naturligt sätt så vore detta lyxkit helt perfekt!!

1) Serien innehåller 11 produkter.
2) Min motivering är att jag är mycket ute om dagarna då jag är hästägare. Min hud blir så himla dålig på vintern av kylan och jag har aldrig hittat nått som verkligen tar bra på mig på vintern. Så har alltid torr död hud i pannan och lite här och där på vintrarna. Skulle vara skönt med en bra produkt!

1) 11 produkter!
2) Sömnbrist? Vardadslyx? Du har nåt ditt träningsmål? Du har satt upp ett träningsmål? Allmänt tuff höst? Du är grym?
Jag har verkligen sovit dåligt de senaste veckorna, då jag vilat från min träning pga benhinnorna som krånglat. Men nu har jag börjat träna och satt upp nya mål, men så börjar hyn blir sämre istället. Jag är grym och jag förtjänar bättre hy! Är inne i tonåren och finnar ploppar upp, man provar olika produkter, inget funkar, huden blir torr.. ja, detta lyxkit hade inte varit dumt just nu om man säger så.. hade passat perfekt.

» MOa

1. Serien innehåller 11 produkter.
2. Mina nuvarande produkter börjar precis ta slut och jag älskar att testa på nya saker. Jag har aldrig hört talas om märket innan jag hittade denna tävling men från vad jag läst verkar den ruskigt bra. Skulle vara superkul att få ge håret och huden lite lyxbehandling under dessa mörka månader.

Moa

1. Serien innehåller 11 produkter.
2. Mina nuvarande produkter börjar precis ta slut och jag älskar att testa på nya saker. Jag har aldrig hört talas om märket innan jag hittade denna tävling men från vad jag läst verkar den ruskigt bra. Skulle vara superkul att få ge håret och huden lite lyxbehandling under dessa mörka månader.

1. 11 produkter!

2. Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid haft problem med huden och av alla saker jag testat så har inget fungerat. Sminkbortagningarna jag provat torkar bara ut ansiktet och jag hoppas på att detta ska kunna vara en vändning för alla orenheter i mitt ansikte.

Isabelle

Detta paket innehåller 11 produkter.

Jag skulle vilja vinna detta för jag har mått dåligt under sommaren och fram till nu börjar komma tillbaka nu, har börjat träna på gym. DET BÄSTA JAG HAR GJORT!, även gått ner i vikt, vilket är som en julklapp för mig. Dessutom får jag alltid så torr hud nu på hösten/vinter. Därför vill jag vinna detta. Det blir som en till julklapp till mig själv som jag tycker att jag är värd.

Grym tävling. Kram, kram.

Anna Gustavsson

1. Paketet innehåller 11 produkter.
2. Jag har länge suktat efter en produktserie som passar min känsliga hud, men det kostar ju dessvärre med produkter som både är effektiva och skonsamma. Jag studerar och ekonomin tillåter tyvärr inte hud-lyx.. Flera vänner har tipsat om Yvonne Rydings produkter och det skulle vara helt underbart att vinna det här paketet! Håller tummarna :) Kram!

Anna Gustavsson

1. Paketet innehåller 11 produkter.
2. Jag har länge suktat efter en produktserie som passar min känsliga hud, men det kostar ju dessvärre med produkter som både är effektiva och skonsamma. Jag studerar och ekonomin tillåter tyvärr inte hud-lyx.. Flera vänner har tipsat om Yvonne Rydings produkter och det skulle vara helt underbart att vinna det här paketet! Håller tummarna :) Kram!

Mamman

11 produkter finns i serien:).

Bland sömnbrist, blöjbyten och ner kräkta tröjor vore det toppen med lite vardagslyx:).. Känslan av att för en stund få känna sig fräsch när man provar produkterna skulle sätta guldkant på min tillvaro:)


1) Det ingår 11 stycken produkter i serien
2) Varför jag vill vinna just detta kit? Jag är 16 år gammal, född 97. Jag började röka när jag gick i årskurs 6, och nu går jag första året på gymnasiet, inriktning vård och omsorg. Just dag har jag varit rökfri i 5 hela dagar, inte ett enda bloss på fem dagar, jag är skit stolt över mig själv för att ha vart en person som rökt i 5 år, cirka ett paket om dagen till att gå till en person som inte rökt ett enda cigarett på 5 dagar. Jag har istället bestämt mig för att ta tag i min hälsa. Att sköta om mig själv. Mitt mål med träningen är att vara stolt över min kropp, slippa skämmas och istället älska att gå i bikini på sommaren, eller short. Och då tycker jag att dessa produkter från Yvonne Ryding skulle vara perfekta att börja med. Jag skulle se det som en belöning till mig, för det är ju såklart viktigt att berömma sig själv ibland, och att skämma bort sig. Och sömnbrist kan man väll inte säga att jag har, men sover så sjukt dåligt. Går och lägger mig senast vid 2 och ska sedan upp klockan 7 för att göra mig redo inför en skoldag. Det är 5 timmar, alldeles för lite. Och jag försöker undvika sånt som gör att jag sitter uppe länge (som datorn till exempel), ibland går det bättre än andra gånger.
Att vinna detta skulle vara så himla roligt, och betydelsefullt. Så jag håller tummar och tår och hoppas på att vinna. Kram


Motivera varför du vill vinna detta kit - Sömnbrist? Vardadslyx? Du har nåt ditt träningsmål? Du har satt upp ett träningsmål? Allmänt tuff höst? Du är grym? Berätta för mig - alla motiveringar är välkomna, stora som små!

» Milla

1. Det ingår 11 st produkter.
2. Skulle uppskattas hur mycket som helst om jag vann dom här fina produkterna! Har aldrig testat dom så vill gärna göra det, dom verkar väldigt bra :)
Min kära sambo skulle slippa allt tjat här hemma om att jag behöver nya produkter hit & dit...

Rebecca

1) Många av YR's ingredienser hämtas från skog och mark. (runt hörnet)
2) Varför just jag vill vinna? jag är i tonåren och har som många andra tonåringar problem med finnar och acne. Har testat många olika produkter, som garnier, acne killer, scrubb och så vidare. Men inget verkar funka, det blir bara mer på något sätt.. Min hy är också väldigt känslig och blir lätt torr, så skulle vara jätteroligt och vinna detta paket, skämma bort sig lite ibland. Och om jag sköter om min kropp och hud från början som ung så blir det ett bra resultat ju äldre jag blir, tror jag. Och dessa produkter låter mer än bäst! Så gäller bara att hålla tummarna nu, skulle vara riktigt roligt och spännande att få testa dessa produkter från Yvonne Ryding. Kram

Anonym

1) 11
2) Varför just jag vill vinna? jag är i tonåren och har som många andra tonåringar problem med finnar och acne. Har testat många olika produkter, som garnier, acne killer, scrubb och så vidare. Men inget verkar funka, det blir bara mer på något sätt.. Min hy är också väldigt känslig och blir lätt torr, så skulle vara jätteroligt och vinna detta paket, skämma bort sig lite ibland. Och om jag sköter om min kropp och hud från början som ung så blir det ett bra resultat ju äldre jag blir, tror jag. Och dessa produkter låter mer än bäst! Så gäller bara att hålla tummarna nu, skulle vara riktigt roligt och spännande att få testa dessa produkter från Yvonne Ryding. Kram

Rebecca

1) Många av YR's ingredienser hämtas från skog och mark. (runt hörnet)
2) Varför just jag vill vinna? jag är i tonåren och har som många andra tonåringar problem med finnar och acne. Har testat många olika produkter, som garnier, acne killer, scrubb och så vidare. Men inget verkar funka, det blir bara mer på något sätt.. Min hy är också väldigt känslig och blir lätt torr, så skulle vara jätteroligt och vinna detta paket, skämma bort sig lite ibland. Och om jag sköter om min kropp och hud från början som ung så blir det ett bra resultat ju äldre jag blir, tror jag. Och dessa produkter låter mer än bäst! Så gäller bara att hålla tummarna nu, skulle vara riktigt roligt och spännande att få testa dessa produkter från Yvonne Ryding. Kram

1: Elva produkter ingår.
2: Varför jag vill vinna, ja.. Jag älskar allt som har med skönhet och hälsa att göra, har alltid gjort. Jag har aldrig haft några grövre problem med min hy, utan liksom "normalt" egentligen, mest under mina yngre tonårstider. Men för två månader sedan inträffade en jobbig sak, min storebror som är 21 år gammal fick cancer. Jag själv är nitton år och väldigt nära min bror. Jag har alltid varit en person som påverkats väldigt negativt av stress, blir ofta sjuk under längre perioder, och man kan se det på mitt yttre. Men det är inte värst för mig. Min mamma har tagit väldigt hårt på det här med min bror, och redan sen innan hade hon problem med ekonomin osv, och i och med det här är det värre än någonsin, då vi knappt får någon hjälp från soc eller försäkringskassan. Min mamma har kämpat hela livet med allt, framförallt för att göra det så bra som möjligt för sina barn. Jag vill hemskt gärna vinna det här kitet för att kunna ge det till min mamma i julklapp. Hon förtjänar verkligen allt i världen och måste få skämma bort sig lite.

Serien innehåller hela 11 produkter! wow!

Jag vill vinna detta kit för att sedan ge det till min mamma i julklapp. Hon har känslig hy och letar hela tiden efter något som passar till hennes hy, utan att lyckas. Jag vet även att hon börjar hitta mer och mer komplex med sig själv då hon blir äldre och äldre, vilket leder till att jag väldigt gärna vill ge detta till henne, då jag vet att hon skulle vilja ha detta och verkligen uppskatta det.

- Serien innehåller sammanlagt 11 produkter.
- Jag tycker att det är sjuukt viktigt att ta hand om sin hy, o det här kitet innehåller ju liksom allt man kan tänkas behöva! Blir lätt stressad nu när betygen snart ska sättas, o det har gett många spår i hyn på sistone. Så hade blivit riktigt glad om jag vann!
Kram

My Hommerberg

Serien innehåller 11 otroliga produkter! ;)

Jag har alltid haft en torr och känslig hy, men som blir ännu värre när det börjar bli vinter.. jag vill jättegärna vinna dessa produkter eftersom jag testar i princip allt som går för att få så fräsch och mjuk hy som möjligt.

Jocke

Serien innehåller 11 produkter.

Jag skulle vilja vinna det här paketet och ge det till min svärmor. Hon fick i juni reda på att hon hade cancer och genomgår nu en tuff cellgiftsbehandling. Precis när hon börjar må lite bättre slår det till igen med nästa behandling... Min svärmor är världens starkaste kvinna och allas vår hjälte men det här tar lite knäcken på oss alla. Hon har problem med sin hy, speciellt nu på vintern och då hade det varit roligt att kunna ge henne det här. Speciellt eftersom hon har tappat allt hår så kan det vara roligt för henne att få lyxa till det med härliga hudvårdsprodukter.

Jag är gärna med!
Svar: 11 produkter
Vill vinna till mig och min dotter, tyvärr har hon ärvt min känsliga och tidvis dåliga hy och dessa produkter låter som de skulle kunna passa oss.
Tipsat
http://care69.blogspot.se/2013/11/25-nov-vinn-skonhetsprodukter-fran-yr_15.html

Serien innehåller 11 grymma produkter!

Jag vill så gärna ge detta till min mamma, för hon är grym! Från att vara helt otränad från hennes sida, så ska hon och jag 2014 göra en tjejklassiker tillsammans. Jag anmälde henne i smyg och hon kommer helt klart behöva dessa produkter efter några timmar i skidspåret i vinter :)

» Lisa

1. 11 stycken!

2. 2. Jag skulle så gärna vilja vinna detta set till min fantastiska mamma! Hon har bott på sjukhus ett tag med min bror som gjort en stor ryggoperation och detta har varit otroligt jobbigt för henne. Nu är de hemma igen men hon har ett tungt lass att dra då min bror knappt kan röra sin kropp än. Varje liter steg är en kamp och det syns på mamma hur jobbigt det är för henne att se. Hon skulle behöva lite lyx i vardagen och därför vill jag ge henne detta!

1. Det är 11 stycken
2. Jag skulle vilja vinna då detta känns som något som skulle passa mig och min hy perfekt. Har en extremt känslig hy och har ännu inte hittat något märke som passat mig. Och vem vill lägga ut en halv förmögenhet på att köpa en kollektion med hudtillbehör m.m om man inte är säker på att de funkar? För jag tror att de bästa är att hålla sig till samma märke inom allt.

Nu skulle jag ju få chansen att testa ett naturligt och vad jag uppfattar det som ett bra märke ordentligt. Förhoppningsvis skulle det göra lite under för mig och min problemhy. En liten uppmuntran här i höst och vintermörkret. :)

1. 1329:-2. Jag har haft otroligt mycket problem med min torra hy och eksem sedan barnsben och det har resulterat i himla många vårdcentral besök och otroligt mycket pengar nedlagda på olika slags produkter. Än tycker jag inte att jag har lyckats hitta min ''mirakelprodukt'' för min hy och som 17åring har jag inte särskilt stor budget att kunna lägga ut pengar på BRA hudvårdsprodukter. Därför skulle det vara riktigt grymt att vara en utav vinnarna och få testa på dessa hudvårdsprodukter!! Kanske är detta mitt mirakel för min känsliga hy?:)

1. Serien innehåller 11 stycken produkter!
2. Jag har haft otroligt mycket problem med min torra hy och eksem sedan barnsben och det har resulterat i himla många vårdcentral besök och otroligt mycket pengar nedlagda på olika slags produkter. Än tycker jag inte att jag har lyckats hitta min ''mirakelprodukt'' för min hy och som 17åring har jag inte särskilt stor budget att kunna lägga ut pengar på BRA hudvårdsprodukter. Därför skulle det vara riktigt grymt att vara en utav vinnarna och få testa på dessa hudvårdsprodukter!! Kanske är detta mitt mirakel för min känsliga hy?:)

Ida

1. Serien innehåller 11 produkter.
2. Jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag för tillfället inte har någon inkomst, vilket resulterar i att man får leva väldigt snålt och tyvärr inte har tid till att unna sig bra produkter. Jag har ett mål om att gå ner några extra kilon som jag lagt på mig och skulle tycka att det var super roligt att få ha en bra serie med produkter till när man når sitt mål. Jag håller mina tummar! :)

» Cissi

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt och blandas med moderna och aktiva ingrediensert.
2. Jag har hittills inte hittat några produkter jag gillar så just nu tvättar jag mig bara med tvål och vatten och använder pojkvännens aniktskräm... behöver jag säga att jag behöver testa nya produkter? ;)

1. 11 produkter.
2. Jag lider av atopiska eksem vilket gör så att min hud kliar konstant, är torr, spricker upp och jag får stora utslag. Jag har lidit av denna sjukdom sedan jag föddes, och kommer att göra det för resten av livet.
Jag har evigt letat efter någon slags produkt som hjälpt mig mot min torra hud. Använder billigare produkter som inte alls fungerar så bra som de säger att de ska göra. Då jag smörjer in mig flera gånger, men huden känns bara kladdig, men fortfarande torr.
Jag har inte mycket pengar, så dyrare produkter är inte ett alternativ.
Att få pröva dessa produkter skulle vara en fröjd, och kanske då delvis kunna lindra dessa problem. Särskilt nu då vinterhalvåret kommit och lägger sina spår på huden.

klaran

11 st är dom.
jag har världens omständligaste hy och rydings produkter har alltid passat den. när jag var yngre snodde jag från mamma och nu köper jag så ofta jag kan (MVH fattig student) blev helt lyrisk när jag såg tävlingen för jag är så nyfiken på produkterna.

1. 11 st
2. Jag har så torr hud och den behöver extra mycket omsorg nu under vintern så jag hoppas på turen!

Har tipsat i min blogg
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2013/november/25-november-vinn-hudvard.html

Karolina K

Hej! :) Jag skulle vilja vara med och delta i tävlingen!
YR's serie innehåller 11 st produkter.
Jag ska snart fylla 15 år och har på senaste tiden fått fetare hy och fler finnar, vilket inte är så ovanligt för min ålder. Dock är detta något som jag besväras av mer och mer och är därför på ständig jakt efter bra hudvårdsprodukter. Vad jag har hört så är YR's produkter väldigt bra för känslig hud,
något som jag har, och därför skulle produkterna passa mig väldigt bra. Därför skulle jag vilja vinna dessa produkter. :)

Emma Isaksson

1. I serien innehåller 11 produkter
2. Jag är värd att vinna för det första måste jag sköta om min hud för jag har extrem torr hud. Och för det andra lyckades jag gå ner 10 kg från att jag bytte skola och tills att jag gick där i ca. ett halvår. För det sista och tredje har jag alltid viljat ha saker från detta märke men mina föräldrar tycker det är för dyrt + om jag vann skulle jag, mamma och mina tre syskon dela på det tillsammans

vera

Hej! Jag heter Vera och är en tjej på 14 vårar. Här kommer svaren på dina frågor:
1. 11 produkter
2. Min absolut bästa kompis ska flytta till Nya Zeeland på jullovet och jag skulle vilja ge henne en fin present, men jag har inte råd och jag vill inte be mina föräldrar om pengar för då känns det inte som att presenten kommer från mig. Jag älskar att ge fina presenter till folk, när man var yngre blev man glad att få presenter, nu för tiden blir jag glad av att ge presenter :). Jag och Alice har en blogg tillsammans, checka gärna in: veraoalice.blogg.se.
Kram

Karolina K

Hej, jag skulle vilja vara med i tävlingen :)
1. Serien innehåller 11 st produkter.
2. Jag ska snart fylla 15 år och som vilken femtonåring som helst så har jag fått fetare hud och mer finnar, något som jag ofta tycker är ganska jobbigt. Därför är jag på ständig jakt efter en hudvårdsserie och vad jag har läst så är YR's serie väldigt bra för känslig hud, något som jag har. Därför borde jag vinna den här tävlingen :)

Amanda F

1) 11 stycken.

2) Jag skulle vilja vinna tävlingen eftersom jag fortfarande inte blivit kvitt min tonårsakne men som studerande inte har råd med hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Dessutom har jag varit riktigt snäll i år och skulle gärna få detta paket som en julklapp till mig själv.

Anna Lundkvist

1. 11 st

2. Detta vill jag ge till mig själv. Unnar mig aldrig något eget utan tänker alltid på alla andra i första hand (vilket jag ju egentligen är stolt över). Detta hade varit helt fantastiskt att få ge mig och min hud så vi båda mår bra i vintermörkret.

» Kakan

11 produkter!

Jag byter gärna ut produkterna jag köpt vid tandkrämshyllan på Hemköp!

» Kakan

11 produkter!

Jag byter gärna ut produkterna jag köpt vid tandkrämshyllan på Hemköp!

Amanda

1.Värdet av den här fantastiska serien är 1329 kr!
2. Min kära mamma har länge varit både nedstämd och arg på grund av sina hudproblem, så detta kit hade varit en alldeles perfekt gåva till henne! Hon skulle aldrig lägga så mycket pengar på sig själv och hon förtjänar verkligen det bästa! Tack för en bra tävling!

1. Värdet: 1329 kronor!
2. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna de här produkterna eftersom de verkar vara riktigt bra, och skulle på riktgt kunna hjälpa mig/min hy. Känner man sig fin får man bättre självförtroende, något jag behöver, och ren och fin hy förknippar jag verkligen med skönhet! Naturlig skönhet är det bästa, när man inte har täckt sin hy med massa foundation och sånt.. Jag har känslig hud, ganska besvärlig hud, som inte riktgt passar ihop med smink. Därför borde jag istället lägga tid på min hy, och inte vad jag lägger på den. Det kan jag göra med de här produkterna!
+ vad snyggt att ställa de här rosa produkterna i badrumshyllan!

11 produkter menar jag på första frågan!

1. 11 produkter

2. Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling för jag har så svårt att hitta rätt produkter för min hud, jag letar överallt och testar en massa men ingenting verkar funka. Jag skulle verkligen tycka det var kul att få prova dessa också så kan jag äntligen får hitta dem jag behöver!

Lovisa

11 stycken produkter.
Är väldigt intresserad av träning och spelar både fotboll och basket på fritiden samtidigt som man måste plugga osv så att ta hand om min hy har hamnat lite på efterkälken så om dessa färgstarka produkter skulle stå på min hylla skulle jag definitivt bli flitigare på att ta hand om mig själv. Kram

1. 11 st!
2. anledningen till att jag vill vara med och tävla är för att produkterna är ekologisaka och fria från alkoholer och parabener och jag behöver verkligen bra ansiktsprodukter. Inte för att jag har jättemycket problem med hyn nu men för att jag vill ha bra hy i äldre ålder. Vill inte bli en skrynklig som ett russin vid 40 för att jag inte skött om min hy nu. kram!

christina loveur

1. 11 stycken.
2. Om jag vann så tänkte jag att ge vinsten till min syster. Hon är en väldigt självständig kvinna som både jobbar, pluggar och är ensamstående. Men ändå så klagar hon aldrig! Hon trivs med livet, men skulle behöva lite lyx i vardagen. Det vore oerhört roligt att få överraska henne med sån här lyx <3

sarah

1. 11 stycken.
2. Mitt bästa tips för vinter är återfuktning. Jag gör många hemgjorda ansiktsmasker. Olivolja är en basprodukt som jag använder för både ansikte, kropp hår. Min favorit för ansiktet är olivolja tillsammans med avokado. Fräscht och boostar min vintertorra hy.

Anna.P

Serien innehåller 11 produkter.

Denna hösten har inte varit nådig mot mig, en massa sjukdomar och vab vilket har resulterat i alldeles för lite sömn vilket verkligen har tagit ut sin rätt på min hy. Ser inte alls ut som de knappt 30+ jag är och skulle bli så glad och tacksam om jag vann denna vinsten så jag kan få lite bukt på min för tråkiga hy :)
Kram
Anna.P

Amira

Hej Malin,
Det finns totalt 11 produkter i serien.
Här kommer min motivering som jag ska försöka hålla kort:

jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kommer kunna fira jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de garderober vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder och mode. Därför skulle sådana “onödiga köp” aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick vinna denna hudvårdsserien, då jag verkligen är i behov av ett bra hudvårdskit nu på vintern då min hud torkar ut jätte mycket. Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa kram, Amira

Jag är gärna med och tävlar.
1. Svaret är 11 st.
2. Vill vinna för att få unna mig lite vardagslyx, skulle vara så roligt att få testa en hel serie av produkter.
Mvh Liselotte.

Ida

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.
2. Jag har alltid haft problem med känslig hy och har länge letat efter en skonsam och prisvärd produkt som också använder sig av ett naturligt innehåll så långt det går, jag är därför väldigt nyfiken på att testa YR:s produkter.

Ida

1.11st
2. Jag har alltid haft problem med känslig hy och har länge letat efter en skonsam och prisvärd produkt som också använder sig av ett naturligt innehåll så långt det går, jag är därför väldigt nyfiken på att testa YR:s produkter.

Camilla L

1) 11 stycken
2) För jag skulle vilja ge paketet som julklapp till min dotter.

Svar:11 stycken.

Ja, jag har haft ett rätt så tufft år. Vilket såklart sliter på en på alla möjliga sätt. Även fast jag inte är kvinna så hade jag ändå velat pyssla om mig själv med dessa produkter. Vi får också :-)

Sandra

I denna serie ingår 11 produkter.

Jag vill gärna vinna denna då jag åkt på enormt dålig hy både i ansikte och på rygg.
Det gör fruktansvärt ont och jag gråter ofta av det.
Jag har fått svårt att sova på en del sätt då det gör för ont och har även fått svårt att vistas ute då jag inte kan klä mig efter det kalla väder vi har då en varmare/tyngre jacka gör för ont över ryggen.
Jag har inte råd att köpa produkter själv, varken dyrare eller något från Ica och jag har inte råd att gå till läkare med problemet.

Jag håller tummarna för en vinst då detta förhoppningsvis skulle kunna hjälpa mig.

Maria Carlweitz

1. 11 stycken produkter.

2. Jag skulle vilja ge min tappra och modiga mamma detta fantastiska kit! Efter två stora ryggoperationer kämpar hon nu hårt med rehabiliteringen och trots smärta fortsätter hon träna och försöker vara positiv. Dessutom bryr hon sig fortfarande mer om andra än sig själv, därför tycker jag att hon verkligen är värd att skämma bort sig själv som omväxling med detta lyxiga hudvårdspaket!

Isabelle T

1. 11 produkter.

2.1. Produkterna kommer från skog och mark.

2. Motivering och note to self: JAG BEHÖVER TA HAND OM MIG SJÄLV.
Som höggravid med 30 dagar kvar till BF känner jag mig allt annat än glammig och fräsch. I dagarna har vi även flyttat vilket inneburit att jag prioriterat allt annat än mig själv och min kropp det senaste på grund av den inre stress jag känt (och känner) över att vi måste komma i ordning - och det snart! Kroppen börjar även den att säga ifrån med foglossning och förvärkar. Att vinna kitet från Yvonne Ryding skulle göra mig så glad, och det skulle bli en påminnelse om att faktiskt ta det lugnt emellanåt och ta hand om mig själv och min kropp inför det stora äventyr som väntar.

11 st

Jag skulle gärna vinna för det känns som att jag behöver något lyxigt i vardan såhär i slutet av min graviditet, är otroligt dålig på att unna mig själv nånting.

Christine

11 stycken!

Jag är seriöst väldigt stolt över mig själv och tycker att jag förtjänar lite vardagslyx.
Har gått ner 13 kilo sedan september månad, och det har inte varit lätt, men nu har jag nått mitt mål <3

Ylva

1. 11 stycken!
2. Alla vet väl att man som 14-åring (vilket jag är) kan ha extremt dålig hy, som finnar, mystiska plippar, torr hud och annat otrevligt. Men de flesta vet ju också att man har en väldigt tom plånbok och inte har råd med bra hudvårdsprodukter på lång väg! Därför skulle det vara vääldigt bra för just en fattig 14-åring (som jag) att vinna den här tävlingen! Sen är det ju en jättebonus att produkterna innehåller naturliga ämnen för det tror jag verkligen är bra för en stackars tonårshud..Kram!

Linda

1. Från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser.

2. Ligger just nu och nattammar och nattsurfar (för-andra-men-inte-sista-gången-i-natt).
Detta tar på kropp och knopp. Knoppen är nog en förlorad kamp för tillfället (hittade provivan i vitrinskåpet igår), men kroppen skulle behöva lite väl värd kärlek och omvårdnad.
Med andra ord är detta en trött, men lycklig nybliven mammas önskan om lite ytligt välmående.

Linda

1. 11 st

2. Ligger just nu och nattammar och nattsurfar (för-andra-men-inte-sista-gången-i-natt).
Detta tar på kropp och knopp. Knoppen är nog en förlorad kamp för tillfället (hittade provivan i vitrinskåpet igår), men kroppen skulle behöva lite väl värd kärlek och omvårdnad.
Med andra ord är detta en trött, men lycklig nybliven mammas önskan om lite ytligt välmående.

» Elina

1. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet och de blandas med moderna och aktiva ingredienser för att ge ännu bättre resultat.

2. För att jag använder bara tvål och vatten, när jag tvättar ansiktet. Plus min hy är så torr och sliten nu när det är kallt.. Blir nästan lite skrynklig. Och jag skulle gärna vilja vinna det här för jag har heller inte råd med några produkter alls.. Om jag skulle köpt allt själv, så hade jag nog aldrig använt dom. Men det känns mer värt när man får saker, tycker jag, för då använder man allt! Så jag håller tummarna! :))

Det är 11 produkter i serien :)

Jag skulle verkligen vilja vinna det här! Jag har haft problem med min hud i mer än ett år nu, har varit hos doktorn och fått testa en massa olika produkter, men ingen har riktigt funkat. Jag har väldigt känslig hud! Jag blir torr jättelätt, har fått fläckar som kommer och går lite som dom vill, samtidigt som jag är torr har jag "tonårshud". Glömmer jag att smörja in mig efter att jag tvättat ansiktet på kvällen blir jag torr. Och sen att ha på feta krämer i ansiktet, speciellt när man är tonåring, är inte så himla roligt. Och nu under hösten och vintern blir min hud värre än vanligt.

Jag tycker att ansiktet framförallt är det som drar mest uppmärksamhet till sig, det visar en persons utstrålning, och jag är så avundsjuk på de som har lyster i huden och ser pigga och fräscha ut! Jag tror att mitt självförtroende skulle bli bättre om jag hade bättre hud.

Jag har precis börjat komma tillbaka i mig själv, och börja äta hälsosamt. Jag var där för ett år sen och jag vill tillbaka till hälsan, och att dessutom förbättra min hud som är en stor påverkan på hur jag känner mig skulle vara hur underbart som helst!
Jag vill känna mig fräsch och fin, och efter att ha läst beskrivningen av de här produkterna känns det som att det är precis det här jag skulle behöva!

1. Serien innehåller 11 produkter.
2. Min motivering. hmm... För det första så vet väl alla att hyn på tonåringar är inte den bästa ifall du inte har gener från Britney Spears & Beyonce. ;) skämt åsido. Iallafall som sagt så är det nog sant att inte man har så bra hy i tonåren, och det är precis det jag är. En tonåring som inte kan eller ska spendera sina ihoptjänade pengar på dyra krämer, eller dyra & lyxiga ansiktsbehandlingar som kan göra. Jag har ännu mer behov nu då jag fått världens värsta hud, finnar,pormaskar, plitor allt du kan tänka dig. Jag saknar verkligen den tiden då min hud var babylen, och jag tror alla vill ha den hyn. Och bonusen i denna tävlingen är ju också att det är naturliga ingredienser och inte massa små skit... Ja det är väl det jag har att säga, Hoppas du får en härlig helg!
Kram.

1. 11 st
2. Jag har haft mycket problem med min hy, jag är 16 år och har haft mycket akne. Som tur är har jag nu använt en serie mot detta och det har verkligen hjälpt. Dock finns en negativ sida med serien: jag är en stor beautynörd och älskar att prova nya produkter, men medan jag använder denna serie får jag inte använda något annat i ansiktet. Det är jättetråkigt, men nu har jag bestämt att ta en paus från serien och unna mig att prova nya produkter, och jag tror att Rydings serie skulle vara något för mig, det skulle vara riktigt kul att testa!

1. 11 produkter innehåller serien!
2. för att jag är en fattig student som inte har råd att unna mig lyxiga hudvårdsprodukter och därför inte sköter om min hy som jag borde, vilket märks eftersom jag fått mer och mer finnar och rodnad i ansiktet. detta hudvårdspaket skulle därför vara perfekt!

1. Elva(11) stycken produkter ingår i serien.
2. Min motivering är av fler än en anledning faktiskt..
jag sover ganska dåligt, sover inte många timmar på en natt och när jag vaknar är jag allt annat än utvilad, vill helst bara ligga kvar och sova några timmar till.
Jag går första året på gymnasiet så lite vardagslyx med fina produkter till min hy vore riktigt kul att vinna då jag tyvärr inte sköter min hy så bra..
Så att vinna produkter så jag kan ta hand om min hy vore perfekt.

Ha det bäst och en K R A M till dig :)

Svaret är från skog och mark!
Jag skulle vilja vinna produkterna för att som en 16årig tjej så har jag verkligen inte mycket pengar och prioriterar inte dom på dyra hudvårdsprodukter även fast jag verkligen skulle behöva det med tanke på att min hud ser ut som den gör. Men man har bara inte råd och något som att få dessa produkter skulle verkligen hjälpa mig i en lång tid framöver och det skulle utan tvekan vara årets bästa "present".

» Linda

Elva stycken produkter :)
min motivering: jag jobbar mycket och känner ofta att min vardagslyx försvinner när jag jobbar och jag tar hand om andra hela tiden och glömmer min egna hy, det skulle vara roligt med denna vinst så jag och min hy får tillbaka lite skönhet :)

Elin

1. Det är elva produkter!
2. För att jag behöver doooooooom! Älskar dessa.

Nora ♡

1. Serien innehåller 11 superprodukter!

2. Detta lyxkit hade ju helt klart varit pricken över I:et på detta helt fantastiska år. Jag har kommit att lära mig hur man lever, hur man förälskar sig, hur man faller i bitar och återuppstår om igen. men dock inte hur man blir av med pormaskar och finnar.

Det är lätt att bara ge upp tanken om att någonsin få ren och len hy när man orienterat sig bland alla dessa produkter som säger sig hjälpa. man ger upp och försöker dölja pormaskar med hjälp av mer och mer smink. men fasen vad jag hade blivit lycklig om jag äntligen kunde få det - ren hyyy! ÅH DRÖM!

Ylva

Det är 11 produkter!
Alla vet väl att man som 14-åring (vilket jag är) kan ha extremt dålig hy, som finnar, mystiska plippar, torr hud och annat otrevligt. Dessutom är det ju inget plus med alla sömnproblem som leder till mörka ringar och påsar runt ögonen direkt. Men de flesta vet ju också att man har en väldigt tom plånbok och inte har råd med bra hudvårdsprodukter på lång väg! Sen är det ju största bonusen att produkterna innehåller naturliga ingredienser för det tror jag är jättebra för en stackars tonårshy... Därför skulle det vara vääldigt perfekt för just en fattig 14-åring (som jag) att vinna den här tävlingen! Kram! ♡

» Marie

1. Serien innehåller 11 produkter.

2. Oj oj oj vad jag önskar att jag vann den här tävligen. Som psoriatiker är vintern extra tuff med torr, röd och fjällande hud och jag hade gärna skämt bort mig själv med lite lyxa produkter, så nu håller jag tummar och tår! =)

» Sofia

1. Serien innehåller 11 produkter.
2. Jag är 18-årig tjej som är sjukskriven pga av panikångest, kan alltså knappt gå utanför ytterdörren för tillfället. Ett sånt här kit skulle vara perfekt eftersom att jag har dålig hy plus att det skulle lysa upp dagen för mig och kanske få mig att må lite bättre och slippa tänka på panikångesten för en stund eftersom man alltid blir glad av att få hem nya produkter! :)

Från skog och mark, häftigt!!

Sen jag blev mamma har jag slutat köpa grejer till mig själv. Och när man inte har mycket pengar så känner jag att jag vill spendera varenda öre till min prinsessa istället. Det skulle va häftigt att vinna dessa underbara produkterna och få känna mig fräsch och fin igen som jag gjorde en gång i tiden. :)

Haha svaret var såklart 11 produkter :p

» Malin

1. 11 produkter:)

2. Jag vill väldigt gärna vinna för att min hy inte är sen bästa just nu då jag knappt använder några produkter till mitt ansikte,går vilse och blir stressad bland alla skönhetsprodukter så det slutar med att jag bara använder tvål, vatten och bodylotion i ansiktet. Så detta kit skulle vara helt underbart bra tror jag och så slipper jag gå vilse i skönhetsproduktsdjungeln haha:) skulle vara roligt med lita vardagslyx nu såhär i mörkare tider!

1. Det ingår 11 produkter i serien!

2. Jag är en tjej mitt i tonåren. Och vi alla vet att "mitt i tonåren" betyder finnar, pormaskar, fet hy, osv, osv! Ett kit i samma klass som detta är nästan som en dröm, haha! Jag tror att de allra flesta faktiskt bryr sig om sin hy rätt mycket. Ren hy får en människa att se fräschare ut, man får grymt mycket bättre självförtroende när man känner sig vacker och man blir helt klart gladare också! Att se sig själv i spegeln varje morgon och sedan stå och försöka täcka över de flesta små rackarna med smink är nog vad vi flesta gör. Krämer och ansiktstvätt på kvällen, och ansiktsmasker lite då och då... Men ibland känner man ju verkligen att oj, jag skulle verkligen vilja testa något effektivare, något som hjälper ÄNNU mer! Själv har jag testat rätt många olika produkter, och jag har även kikat lite på dessa någon gång då de fått bra omdömen. Jag tycker absolut inte att de produkterna jag redan använder mig av är dåliga eller inte funkar, men det skulle vara roligt att testa något helt nytt någon gång, och när jag såg detta inlägget tänkte jag - perfekt! Förresten så blir min hud väldigt känslig när det är så pass kallt ute som nu i slutet av november! Så som sagt - perfekt!

3. Superfin blogg förresten! ;)

sanna

11 produkter!
Jag skulle vilja vinna detta till min mor så hon kan få en riktigt fin julklapp. Hon är extremt bra på att skämma bort alla andra men sällan sig själv så jag vet att hon skulle bli överlycklig av att få ett fint kit med hudvårdsprodukter! :)

:)

Mikaela

1. 11 produkter!

2. Jag har väldigt känslig och aknebenägen hy, har brottats med det här sen sena tonåren och det påverkar min vardag väldigt mycket. Jag har provat det mesta i hudvårdsdjungeln, men många produkter är för starka vilket bara irriterar min stackars hy. Jag skulle därför bli jätteglad om jag fick prova Yvonne Rydings hudvårdsserie, den verkar väldigt naturlig och skonsam!

1. Den består utav 11 produkter

2. Anledningen till att just jag skulle vilja vinna är för att jag just nu har ett jobb som innebär att gå ut och gå varje dag, och nu så börjar det bli mycket kallare ute och detta märks direkt på min hy, det vill säga att jag blir en riktigt torris! Så jag tror absolut att detta skulle hjälpa min hy och skulle dessutom vara en trevlig och lite "lyxigare" julklapp att kunna unna sig med.

» Malin

1. 11 st produkter.

2. Jag letar efter bra hudvårdsprodukter
som passar till torr och känslig hy,
har inte hittat några som hjälper
och detta hudvårdsmärke verkar väldigt bra.
Hade varit så kul och få prova dessa,
det hade verkligen varit härlig vardagslyx
och om de kan förbättra och återfukta
hyn på bästa sätt skulle jag bli överlycklig. :)
Hoppas på tur.

Den består utav 11 stycken produkter.

Min motivering är främst att jag har satt upp som mål för mig själv att hitta den perfekta hudvårdsserien för mig och har sett på flera andra ,som har samma problem som jag, att den har fungerat. Och så vill jag unna mig den som en liten tidig julklapp :)

1. 11 produkter ingår i serien.
2. Jag vill vinna för att jag inte klarar av min förbannade torra hy längre! Mina händer spricker upp och blöder, får klåda i ansiktet för att jag är så torr och mina ben är alldeles fnasiga. Skulle betyda skitmycket att bli av med den torra hyn som jag dragits med sen jag var liten nu.

Asmirelda

1. i serien ingår 11 produkter.

2. När jag läser dina exempel på motiveringar så kan jag inte annat än skratta haha. Jag är en högskolestudent och är inne på mitt andra år, från kursstart så har det varit tufft, det har bidragit med sömnlösa nätter, man går runt hemma i mjukiskläder och tentapluggar, mjukiskläder och sminkfri 5/7 dagar alltså. (livslusten är inte hög och man känner sig ful jämt). Ekonomin ska vi inte ens tala om. Högskolelivet är allt annat än glamoröst.. Då ekonomin är rätt tight så är tyvärr inte spendering på ansiktsvård prio 1, så jag ser denna tävling som en stor chans att äntligen få skämma bort huden lite. Det förtjänar huden efter 20 år med vanlig tvål haha.

» Emma

Hej!

11 produkter ingår i serien.

Jag är 21 år, mamma till Alice och storken kommer igen till nästa sommar.
Jag har haft en tuff höst, har flyttat från Stockholm till lilla lilla Ulricehamn och min stora träning har varit alla dessa uppförsbackar som finns här tillsammans med alla tidiga gravidbesvär. Gått ner 6 kilo på 1,5 månad och nu när jag är på väg att komma ikapp igen så har min hud blivit HEMSK.
Torr är mitt största problem, känner mig som en riktig smulpaj.
Hej :)

» Em

Serien består av 11 produkter som jag skulle älska att få testa! Min hy är känslig, torr och livlös och jag borde verkligen ta bättre hand om den, men med tre små barn och allt som följer med det är det riktigt svårt att prioritera sig själv ibland. Det låter klyschigt, men är så sant. Med min knasiga hy blir det dessutom ofta en dyr historia att prova på nya produkter då jag har svårt att hitta rätt, vilket resulterat i att jag nu inte har något alls i skåpen för att ta hand om mitt ansikte. Slarvigt, men så är det. Gillar att Yvonne verkar ha ett naturligt och rent tänk med sina produkter också, vill se mer sådant på marknaden.

» T

1 Serien består av elva produkter!
2 Jag studerar mitt sista gymnasieår och bor ensam i min fina men trånga etta. Hudvårdsprodukter hamnar tyvärr väldigt långt ned på prioriteringslistan och jag skulle verkligen behöva pigga upp min hy i stressiga och grå tider som dessa. Min ekonomi tillåter inte detta så jag får helt enkelt försöka ta andra vägar till att ta hand om min känsliga hy. Det vore fint att få använda sig av någonting annat än den obligatoriska olivoljan jag nu använder som ansiktskräm..

Tack för en bra blogg och tävling, håller båda mina tummar nu!

1. 11 produkter.
2. Jag vill vinna för att när man är med om massa saker som händer i omgivningen och man ska försöka ligga på topp är det lätt att glömma bort huden, jag är så i alla fall. Jag vill för en gångs skull på skämma bort mig själv. Detta skulle vara perfekt. Det är de små tingen jag tar vara på och detta är verkligen ett bra exempel på sådant jag uppskattar.

Sofie Altuntas

1. Svar: Serien bestàr av 11 produkter

2. Motivering:
När studentlönen inte räcker till för hudvàrdsshopping,
ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,
med produkter fràn YR som Malin tävlar ut,
skulle hudtorrheten äntligen fà sig ett slut,
för visst skulle det göra gott en kall vinterdag,
att fà vàrda huden med kvalitetsprodukter ett tag,
det är tack vare Malins givmildhet,
som jag nu kan fräscha upp min skönhet
detta skulle bli en mycket uppskattad present,
till en fattig men lycklig högskolestudent

1. Elva produkter
2. Eftersom jag är en tjej på 16 år så har jag inte ens en ekonomi att nämna. Just nu använder jag tvål och vatten för att få bort smink , vilket inte är bra och inte är så skönt måste jag säga. Men det är ekonomiskt.
Att vinna något såhär skulle vara helt otroligt och underbart.

1. 11 produkter
2. Jag vill vinna för att jag har känslig hy och jag hittar aldrig den perfekta produkten. Har provat massa olika men det blir inget bra resultat. Skulle vara jättespännande att vinna detta :) + att det skulle vara ett lyft nu med dessa rosa produkter i mitt badrumsskåp. Skulle lysa upp i höstmörkret :)

Josefine

1- 11 stycken produkter ingår idet.

2- I början av december flyttar jag till Sälen och jobbar i 5 månader ( utomhus) , där kommer det vara riktigt kallt de flesta dagarna och min hy kommer ta stryk. Den kommer bli torr och känslig så därför skulle detta vara väldigt roligt. Har inte hittat någon bra än så hoppas hoppas hopppas.

:)

Cassie

1. 11 stycken.
2. Att ha dålig och oren hy, är usch och fy. Detta omtalade kit, tycks vara en riktig hit. Fri från parabener och alkohol, tusen gånger bättre än gammal tvål. Med ingredienser från skog och mark, skall den göra hyn min stark. Jag vinner jättegärna, man om hyn måste värna. Vill ju vara fräsch och fin, skulle därför vinna med ett stort flin.

Fortsatt trevlig helg!

» Sara

1. det består av 11st.
2. Jag har aldirg haft problem med min hy tidigare men nu en månad tillbaka så har jag fått rätt mycket finnar, och när jag började få det använda jag en kräm, och den krämen gjorde så min hy torkade ut och blev väldigt ful. Jag har provat två olika fukt krämer, båda har funkar ok, men det hade varit så kul att få vinna ett sånt här kit så man kan testa, för det hade varit så skönt om min hy blev fri från torrhet och finnar :)

1. 11 produkter :)
2. Jag har ganska så dålig hy, men har inte råd att testa på sånna riktigt bra produkter, det skulle vara så skönt och roligt att göra det och kanske för en gång skull få len och bra hud. Kram :)

Julianna Fredriksson

1. Serien består av 11 stycken.
2. Jag en medelålders kvinna är, min hy den känns grå och trist, ojämnheter lite här och där.
Hoppas nu få vinna detta underbara kitt från Yvonne Rydings. Då skulle min hy få tillbaka sin lyster och jag blir mitt glada jag igen.

Mvh Julianna

» Malin

1. Det finns 11 produkter i serien.

2. Jag vill först och främst vinna för att jag på senare tid börjat få problem med min hy. Mer finnar än förut och så vidare. Så därför vill jag gärna testa dom här produkterna för att få se hur det resulterar. Dessutom är skönhet en utav mina största passioner och jag älskar verkligen allt som berör skönhet. Att få vinna ett sånt här kit skulle betyda jätte mycket för mig. Jag är student och dessa produkter är dyra så pengarna räcker inte riktigt till.. Så jag hoppas verkligen verkligen verkligen på att jag vinner.

» Emma

1. 11 produkter.
2. Jag är en 17-årig torris som inte har råd att köpa bra produkter själv. Älskar färgen på burkarna, de är exemplariska när man vill känna sig lite tjejig och lyxig nu i vinter. Skulle bli Karlstads lyckligaste unge om jag fick dom

1: Det finns 11 produkter i hennes serie!

2: Jag har tidigare testat två av Yvonne Rydings produkter och varit nöjd med resultatet. Skulle vara superkul att få testa fler av hennes produkter och se om jag blir lika nöjd med dem! Detta skulle bli en jättebra julklapp till mig då vi åker till Thailand över jul och nyår och därför inte firar "jul" med julklappar och allt!

Sara

Svar: Det finns 11 produkter i serien!

Motivering: Jag har precis börjat studera till lärare vilket är min dröm! Att leva på CSN är dock inte sådär jätteroligt och det blir sällan att man skämmer bort sig med gott samvete eftersom man lever på "lånade pengar"... Att vinna dessa produkter skulle ju därför vara helt suveränt både för kropp och själ! :)

My

1. 11 produkter.
2. Jag skulle så gärna vilja vinna deras produkter för det skulle verkligen sätta glans på min småbarnsmamma vardag. Det skulle definitivt hjälpa mig att känna mig fräsch och pigg!

Matilda Lundberg

serien innehåller 11 produkter!
Jag vill vinna det här eftersom att jag har hört såå mycket bra om YR produkterna och har alltid velat testa dem men aldrig haft råd. Jag har fått sämre hud på senaste tiden och känner att 50 kr produkter kanske inte hjälper speciellt mycket. Plus så tycker jag att jag förtjänar något litet extra efter en jobbig höst, med mycket stress. hoppas på det bästa nu!
kram

I serien ingår 11 produkter.

Jag skulle vilja vinna för att kunna dela med mig av produkterna till min mamma. Hon behöver ha något uppiggande såhär års, då vintern är så jobbig och mörk.

1: 11 produkter

2: Jag har ganska känslig hy så dessa lyxprodukter skulle passa perfekt till mig som även inte har så mycket pengar då jag går i skolan!

. Ingrdienserna kommer från skog och mark och blandas med aktiva ämnen så att de blir ännu bättre! :)
2. Jag skulle hur gärna som helst vinna dessa produkter då jag en längre tid varit otroligt deppig över mig själv, mina kompisar och min träning.. Allt som gör livet värt för mig. Det känns riktigt pissigt just nu och jag mår bara blä. Jag skulle behöva lite självkänsla tror jag. För att komma tillbaka i spåren igen! Skulle bli som en kick också för att jag vunnit på en så stor och bra blogg, inte bara för att ja skulle få ett självförtroende som inte allt som händer kan påverka. Tack för att du läste om du orkade igenom hela<3

Anonym

Prudukten är utvecklad i Sverige !
Sedan länge har jag haft problem med min hy, har alltid haft väldigt torr hud och under nått års tid nu har det blivit värre och jag har Testat det mesta men inget värkar funka! Jag är bara 15 och skulle så gärna vilja hitta en prudukt som min hud börjar känna sig levande av igen ! Och slippa stå dom där 15 minuterna varje morgon bara för att täcka det värsta i ansiktet!

Ger det ett försök och ser om jag har någon tur i den här tävlingen!

1. 11 produkter
2. Det är så sällan jag unnar mig saker då jag är hemma med föräldrapenning, vi renoverar hus, barnen prioriteras alltid före en själv och det kommer alltid upp saker som ska skaffas till hus och bil. Vore underbart att få skämmas bort med såna här produkter!

Hej! Dags för en liten tävling alltså! :)

1. 11 produkter finns det i serien! :)

2. Jag skulle vilja vinna för att min hy är rätt så dålig och det känns som att dom här produkterna är riktigt bra. Min mamma och jag skulle hemskt gärna vilja ha men vi har liksom inte dom pengarna att lägga på skönhets produkter. Skulle jag vinna det här skulle det vara en perfekt julklapp till både mig och mamma! :)

Cecilia

Kitet innehåller 11 produkter.

Jag skulle vilja vinna för att liva upp min vinterbleka, lite torra hy i denna mysiga årstid :)

Kylie Larsson

11 produkter är svaret på frågan din;
Tycker deras produkter är de finaste nånsin.
Om mitt hjärtas dröm att vinna denna kunde uppfyllas;
Skulle de min vardag förgyllas.
Nu i vintertid;
Har det blivit en konstant strid.
Mellan min hud och mig;
Vilket förvandlar mig till en sur tjej.
Den blir fet väldigt snabbt;
Den dagkrämen som jag har funkar knappt.
Att vinna dessa vore underbart;
Att ge min vinterhud en ny start.

Jenny

11produkter
Åh, tänk att få skämma bort sig med lite fina och lyxiga produkter trots att man är mammaledig och lever pålite pengar. Tre barn är underbart MEN de ger mig väldigt lite sömn. Ett sånt här kit skulle verkligen liva upp lite. Nu inför jul och allt.
Tack

Helena B

Jag hade sett fram emot att komma tillbaka till jobbet den 1 oktober efter en föräldraledighet med mitt andra barn. Men fick veta att det skett en omorganisation så min tjänst försvann.
snart två månader som arbetslös och det s u g e r!!
Jag känner mig som en nolla som går hemma och drar fötterna efter mig. Hoppas jag hittar ett jobb SNART!
En vinst skulle pigga upp i höstmörkret.

Frida

Från skog och mark.
Jisses! Är detta sant?! Vet du hur svårt det är att hitta en sån här serie som just är från skog och mark? Denna tävlingen är gjord för mig. Detta är något jag verkligen behöver. Jag har aldrig, aldrig hittat en sådan naturlig serie som denna. Min hud är känslig mot många produkter också, så detta är två flugor i en smäll. Jag tror jag just funnit mitt livs mirakel!

Frida

11 produkter från skog och mark, menade jag.
Jisses! Är detta sant?! Vet du hur svårt det är att hitta en sån här serie som just är från skog och mark? Denna tävlingen är gjord för mig. Detta är något jag verkligen behöver. Jag har aldrig, aldrig hittat en sådan naturlig serie som denna. Min hud är känslig mot många produkter också, så detta är två flugor i en smäll. Jag tror jag just funnit mitt livs mirakel!

Sandra Petersson

11 produkter

Hurra! Ropar hyn som just nu inte är nån "hit"
-vegetabiliska oljor och parabenfritt is the shit!
Att sen inga djur behöver plågas är pricken över i.
Tillsammans ger alla produkter min hud en perfekt harmoni.

Anna V

11 produkter.
Jag vill vinna detta paket åt min syster som är föräldraledig och ska börja läsa på universitet efter nyår, hon har inte haft råd att köpa produkter åt sig själv under 3 års tid och därför önskar jag henne detta lyxpaket.

» Sanna

1. det är 11 produkter

2. jag skulle verkligen vilja vinna detta kit för att få det som belöning för de fruktansvärda år jag genomlidigt de senaste åren och fortfarande gör. min kropp sviker mig, såväl sjukvården och nu kan det vara så att min värsta mardröm har hänt….hade verkligen önskat att få en positiv händelse i allt detta mörker

» carro

Hej. Jag skulle vilja vinna för att jag är väldigt snäll av mig och skulle förtjäna en vinst. Och nu på sistone har jag börjat bli duktig, jag är ute och springer, jag försöker simma en gång i veckan. Och för att jag känner mig nöjd för att det gått bra det senaste året, jag har skaffat pojkvän, jag har skaffat körkort, jag har jobb halvtid. Och lite lyx är vi alla värda! Kram

» carro

- 11 produkter

- Hej . Jag skulle vilja vinna för att jag är väldigt snäll av mig och förtjänar en vinst och nu på sistone så har jag börjat bli duktig, jag är ute och springer 2 km, det är alltid en början och jag känner mig nöjd med det, jag försöker hinna simma en gång i veckan. Jag känner mig nöjd för att det gått så bra det senaste året, jag har skaffat pojkvän, körkort, jag jobbar halvtid. Lite lyx är vi alla värda. Kram

Alice

1. 11 produkter.

2. Min lillasyster har sedan något år tillbaka kommit upp i puberteten. Hon motionerar och äter bra men ändå har hon problem med sin hy. Vår mamma har spenderat mycket pengar på olika hudvårdsprodukter till henne för att få bot på problemen men allt de gör är att torka ut hennes ansikte vilket gör det ännu värre! Jag tycker så synd om henne då jag själv knappt hade några problem med min hy i hennes ålder och jag tycker verkligen att hon förtjänar bättre. Om jag skulle vinna det här kittet och kunna ge det till henne i julklapp skulle göra både henne, mig och mammas plånbok så himla glada!

jenny

Kitet innehåller 11 produkter.

Jenny Nyström heter jag. Har alltid haft problem med min hy och varit underviktig. Sen träffade jag min nyvarande sambo, har börjat träna och äta rätt så har lyckats gå upp i vikt och känner mig pigg och fräsch. Förut sov jag nästan hela dagarna om jag kunde, nu kliver jag upp kl 9 och fixar och trixar här hemma, far och tränar och ja jag har tagit tag i mitt liv helt enkelt. Att vinna det här skulle vara himla roligt och jag känner själv att jag är värd det. Jag har tagit mig långt och är stolt över mig själv.

Mia

Det är 11 produkter

Har länge sökt efter en hudvårdsrutin som jag kan hålla fast vid, som huden trivs med och som har bra ingredienser, så det blir ett slut med torr, fnasig och irriterad hud, då skulle både jag och min hud bli jätteglada!

» Jenny

11 produkter ingår i serien.

Jag skulle bli glad över en chans att få skämma bort mig själv lite. Både jag och min sambo är långtidssjukskrivna och med två låga inkomster blir det inte mycket pengar över till annat än det absolut nödvändiga. Det finns helt enkelt inte utrymme för lyxprodukter som dessa. Det skulle vara så skönt att få unna mig något utan att behöva ha dåligt samvete, utan att behöva tänka på vad vi tvingats avstå.

11 produkter

Jag skulle vilja vinna eftersom jag är student och CSN inte riktigt håller med om att skönhetsprodukter inte är tvål och vatten.

Natalie

Hej Malin!
Jag älskar din blogg!
Det är 11 produkter i serien. Jag skulle vilja vinna då jag har problem med milier i ansiktet. Som små vita prickar som är nästintill omöjliga att få bort. Dom uppkommer av att man har fel typ på ansiktsprodukter. Dock är jag så himla dålig på att unna mig sådana typer av saker så jag är student med tight ekonomi. Vore därför toppen att få testa på denna serie och se om det hjälper mig!

Super rolig tävling jag är med!!
Det är elva produkter i serien.

Jag skulle vinna för att jag har ingen aning alls vad jag ska ge min mamma i julklapp och jag tror hon skulle bli så himla glad om hon fick det här ifrån mig. Min mamma betyder verkligen allt för mig, hon stöttar och peppar mig och får mig att må så himla bra! Jag tycker verkligen min mamma förtjänar detta då hon är världens bästa mamma enligt mig!! Sen så kan ju jag självklart prova lite också för det skulle vara så kul att få prova Yvonne Rydings serie. Min mamma ser dessutom upp till Yvonne och så fort hon är med i tv sitter hon som fastklistrad framför tv. Jag är säker på att hon skulle bli överlycklig om jag kunde ge henne en sådan fantastisk present till henne i julklapp! :D

Super rolig tävling jag är med!!
Det är elva produkter i serien.

Jag skulle vinna för att jag har ingen aning alls vad jag ska ge min mamma i julklapp och jag tror hon skulle bli så himla glad om hon fick det här ifrån mig. Min mamma betyder verkligen allt för mig, hon stöttar och peppar mig och får mig att må så himla bra! Jag tycker verkligen min mamma förtjänar detta då hon är världens bästa mamma enligt mig!! Sen så kan ju jag självklart prova lite också för det skulle vara så kul att få prova Yvonne Rydings serie. Min mamma ser dessutom upp till Yvonne och så fort hon är med i tv sitter hon som fastklistrad framför tv. Jag är säker på att hon skulle bli överlycklig om jag kunde ge henne en sådan fantastisk present till henne i julklapp! :D

11 stycken produkter finns i serien!

Jag slutade skolan i våras och har sedan dess sökt jobb som en galning (räknade ihop att jag sökt ca. 70 jobb sedan slutet av juli) Har enligt arbetsgivare "lite erfarenhet", "är för ung" eller "fel utbildning". Har inte pengar nog att varken gymma längre (vilket var ett av mina största intressen förut) eller har energi till något annat. Jag känner att jag skulle behöva denna serie för att lyfta upp min dassiga och tråkiga vardag och ge mig själv en energi boost och lite självförtroende!

Kram och ha en bra dag!

Klara

11 produkter ingår!
Jag skulle värkligen vilja vinna för att det skulle vara en helt perfekt julklapp till min underbara mormor som är allmänt bäst och hjälper alltid till när det behövs (det behövs alltför ofta) och jag vet hur sjukt glad hon skulle bli för att hon älskar att pröva olika produkter och främst för att jg har ena tagit mig tid att fixa en present till henne! <3
Kram från en 13 åring som har världens bästa mormor

Linn

Jag skulle vilja vinna därför att : dels vill gnag testa nya produkter, jag får OTROLIGT torr hud på höst/vinter och jag älskar verkligen Yvonne Rydings produkter!

Tack <3

» sarah

Jösses vilket pris om man vinner. Hela 11 produkter och de hade inte skadat med tanke på hur torrt och skadat mitt ansikte blir varje vinter..
Sen har jag även haft en relativt jobbig tid från 19 augusti då min pojkvän började grundläggande militär utbildning och nyligen påbörjat sin provanställning på militärbasen i karlsborg (4h bort från mig som bor i Helsingborg). Inte nog med de tog jag nyligen studenten och har ett jobb tack o lov, men däremot har nästan alla vänner försvunnit på olika håll för att upptäcka världen och hitta sina äventyr.
En tuff tid och hade varit så otroligt glad om jag blev vinnare av dessa produkter.

» Cajsa

Hejj! Jag skulle verkligen verkligen verkliigeeen vilja vinna! Priset är ju så bra det kan bli! Jag har aldrig oengar så att det räcker för sån här lyx! Drömmen!!

Meri

Har aldrig vunnit något i mitt känns det som, och jag jättemånga olika mål i livet men en av det allra viktigaste är att klara min utbildning, så jag har ett jobb jag trivs med. Har inte haft det så gott ställt i detta liv, och att kämpa och bli klar med min utbildning så att jag kan visa mig själv att jag har klarat det är mitt största mål just nu. Och det hade varit nice att vinna detta paket, då framkommer det någon slags lyx över det hela och man mår ju automatisk bättre då :)

Nu vet jag inte om jag är sent ute men det ingår 11 produkter och jag skulle älska att vinna produkterna för att jag själv inte har råd och för en gångs skull har jag börjat ta hand om min hy.

Serien består av 11 produkter!
Jag vill vinna då jag verkligen är i behov av att hitta produkter som kan vara bra för min känsliga hy. Nu under hösten är den som värst och de produkter jag testat har inte funkat något vidare, så vore jättekul att få testa Yvonne Rydings hudvårdsserie! :)

Serien innehåller 11 produkter. :)

Jag skulle vilja vinna då jag har väldigt torr och skadad hud. Jag tål nämligen inte väderomväxlingar så min hud blir röd, knottrig, kliar och svider extremt, värst är det nu när det är kallt. Jag behöver någonting som är återfuktande och omhändertagande av huden, men har inte råd med dom lite dyrare och bättre produkterna tyvärr. Kram! :)

» Malin

11 produkter!

Jag vill gärna vinna av många anledningar, dels har jag haft en låååång höst, då min kille är ute och reser heeela tiden just nu, dels är jag såklart höstglåmig, som alla andra vid den här tiden. Sen är det ju kul att se nåt annat än bara räkningar i lådan! ;-)

Louise

1. Serien består av elva produkter.

2. Sedan jag slutade med p-piller efter flera års användande har min hy blivit jättekänslig, torr och acnebenägen. Jag behöver något som tar hand om den och återfuktar, utan att göra den irriterad. Än har jag inte hittat något och det är dyrt att testa sig fram; Därför vill jag gärna vinna tävlingen.

» MINNA

Det finns 11 olika produkter

Jag är en tonårstjej som har haft ganska bra hy men nu på senaste tiden har den varit i obalans och jag har inte hittat något som hjälpt mig till förbättring. Sen är det ju även så att jag är studerande och har inte tillräckligt med pengar för de lite bättre produkterna så som dessa från YR. Därför skulle jag vara enormt tacksam om jag skulle vinna!
Jag skulle inte bara få bättre hy utan även bättre självkänsla och bättre självförtroende vilket jag anser vara väldigt viktigt för tjejer i alla åldrar! För att klara och orka med dagen bättre helt enkelt!

Julia

Serien består av 11 produkter.
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dessa produkter då min hy har varit torr hela hösten och jag inte hittat något bra sätt att återfukta den på. Jag vill dessutom ge mig själv en belöning för att ha klarat av denna höst, andra året på gymnasiet, bra, vilket jag är sjukt stolt över.

I serien ingår 11 produkter. Skulle bli så jätteglad om jag vann eftersom jag skulle behöva något uppiggande i varadgen nu. Har sömnproblem för tillfället och behöver något att pigga upp mig med i vintermörkret

» Alice

Svar: I serien ingår 11 stycken produkter.

Jag skulle vilja vinna denna serien för det är precis vad jag behöver. Jag är en 15 årig flicka med typisk "tonårshy", vissa perioder bra och "fläckfri" hy men andra då den nästan är kaos. Min hy är däremot ganska känslig och jag behöver en effektiv och skonsam rengöringsprodukt. Som 15 åring har jag inte den bästa ekonomin och jag pluggar för fullt för att få betygen jag vill för att kunna börja på det gymnasiet jag vill. Det är väldigt mycket stress vilket påverkar min, liksom många andras hy väldigt mycket. Själv skulle jag aldrig kunna betala för en hel serie från Yvonne Ryding men jag kan ju alltid hoppas på att jag vinner den. Kram!

Malin

Å jag vill gärna vara med å tävla! Jag har precis kommit igång på riktigt med min träning och mitt sunda liv=) innan har jag på senare år fallit tillbaka till slapp i soffan och lite onyttigheter och aldrig fått en kontinuitet på träningen men nu är jag tillbaka på banan. Sen är det ju en dröm att någon gång få tävla i bikini-fitness! Hade varit härligt att vinna detta skönhetskit att använda för att friska upp kroppen mellan träningspassen=)

Line

Hur många produkter ingår i serien? Svaret är 11 stycken.
Gud vilken rolig tävling! Att vinna det här kitet skulle lysa upp min vardag nu när det går mot mörkare tider :)

Ellen

11 produkter!

---------november----------
kylan som griper en så fort man lämnar dörren, lager på lager och halsdukar och mössor och sockor och dun måste värma stackars kroppen, för annars tynar man bort här i kalla november Sverige. JUST därför skulle jag bli så glad om jag vann, med ett kit och krämer som jag kan pigga upp min kropp med, smörja in den stackars flagnade näsan så att inte vintern tar mig. Skulle göra mig så glad!

» elin

Svar: finns 11 st!
Skulle jätte gärna vilja vinna det här, har en väldigt kännslig hud och det är inte bara för att jag har en tonårshud utan har en väldigt torr hud och kan lätt få utslag om jag inte använder mig av bra produkter vilket kan vara världigt jobbigt just när man är i den här åldern (15). har provat ganska så många men aldrig dom lite mer exklusiva eftersom har inte hur mycket pengar som helst i min ålder. Dom låter verkligen jätte bra så skulle vara jätte glad om just jag fick prova och om det fungerar kommer jag bli så glad! Finns alltid mågot man brukar tycka är jobbigt när man är i den här åldern och det här det jag tycker är värst. Inte så roligt att vakna en morgon men prickar fulla ansiktet för att man använde en ny kräm som inte va så bra tydligen. Tack och kram från mig!:)

Serien innehåller 11 produkter.
Jag vill vinna för att friskna upp lite, nu i vinter e man sjukt trött och orkar inte ta hand om sig själv!
Lite nya produkter skulle fräscha till och göra de mer roligt

Den innehåller 11 produkter :)
Jag skulle sjukt gärna vilja vinna på grund av 2 anledningar
1: jag stressar och pluggar sjukt hårt i skolan just nu så jag sover knappt något och har inte tid med att rengöra+smörja in huden innan läggdags. men när jag gör det får jag ta en fet salva pga min enormt torra hud. Detta leder senare till akne och finnar!
2: som sagt jag pluggar mycket nu och mina penga går till det och sparande till en ny mobil! Därför har jag knappt några kronor över i vinter till julklappar till familj, vänner. Så om jag vann skulle jag helt klart ge bor några av produkterna till mamma, syster och mormor :)

Sanna

11 st

Har en stressig höst/vinter. Blivit befordrad och ska chefa över mina fd kollegor. Både nya och gamla arbetsuppgifter kvar. Känns som jag jobbar dygnet runt, sover- men dåligt. Stora spännande utmaningar väntar! Jag ser fram emot dem med skräckblandad förtjusning. Men jag trivs och se ljuset! Behöver verkligen piggas upp med lite nya produkter. :)

Maria Helena

11 st. produkter.

min hud hadde nog haft vældigt! bra av at få lite omsorg & bra produkter på seg, då den blivit bortglømd i stressen som varit i høst med blandningen av barn, træning, nytt heltidstudie å jobb.
Ja,Livet helt enkelt :)» Linda

11 produkter!

Jag kämpar med att förändra mitt liv och bli av med en i princip livslång övervikt. Genomgår nu 12 veckor på strikt pulverdiet via Sahlgrenska. Efter pulverdieten kommer jag att följas av dietist i ca ett år. Har på snart sex veckor gått ner 20 kg och mer ska det bli! Mitt i allt detta kämpar jag även för att "hitta mig själv" och finna ett liv som inte går ut på att vara beroende av mat. När man har använt mat och godis som tröst, belöning och motivation så är det tufft att ersätta maten med annat. Försöker ta hand om mig själv och finna belöningssystem som inte innebär att äta något... När man går på pulverdiet rensar man även kroppen, och det kan visa sig som hudutslag och det är något jag drabbats av och som gör detta extra jobbigt. Skaffade ett litet resekit från YR och är glatt överraskad av produkterna. Skulle hemskt gärna vinna dessa produkter så att jag kan fortsätta ta hand om min hud samt att det skulle bli en uppmuntran och belöning för min kamp mot övervikten och för en bättre hälsa.

11 produkter!

Min hy, både ansikte och kropp, har hamnat i en jobbig period då den anpassar sig till vintern (har redan börjat bli upp emot -20 om nätterna ibland). Har både fet hy och jättetorr hy med torrfläckar som är alldeles fnösiga... Skulle vara härligt att få skämma bort kroppen lite! :)

11 produkter ingår i serien.

Tänker sällan på mig själv... Jag har ingen toppen anledning. Men det senaste året har jag genomgått 3 stora operationer i mitt bäcken, har nu 6 titanskruvar. Gått på kryckor i 9 månader. Jag kommer sällan ut just nu, har inte råd med någon lyx till mig själv då räkningarna slukar den lilla sjukpenning jag har. De pengar som blir över går till mat och mina barn.

Skulle behöva ge mig själv något, en liten present som en klapp på axeln för det året jag kämpade hårt.
Lite lamt, men det så jag kan beskriva nomineringen till mig själv.

Elina

Rätt svar är 11 produkter!

Då jag har börjat plugga går alla pengarna nu åt till skolmaterial och kurslitteratur och eftersom vintern kom i helgen, och mitt ansikte pga vädret torkade ut helt, vore det helt fantastiskt med nya bra produkter!

Klara J

Hej! jag är gärna med och tävlar :)
Kitet innehåller sammanlagt 11 produkter.
Motivering:
Det skulle vara så roligt att vinna och om jag vann skulle jag dela dessa produkter med min mamma. Hon har inte så mycket tid och erfarenhet av t.ex hårinpackningar och de olika slags ansiktskrämerna osv. Men om jag vann hade jag kunnat lära henne och kanske få väcka ett intresse som vi kan dela tillsammans sen och det hade även kunnat bli en fin julklapp till min mamma. :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »