Wednesday

Hej vänner!
 
Jag sitter hemma hos Mattias och jobbar idag. Vet inte om jag skrivit det innan men jag får inte plats med skrivbord, skrivare och liknande i nya lägenheten så tills vidare har jag kvar mitt kontor i gamla lägenheten. Eller Mattias lägenhet. Vad vi nu ska kalla det. Sitter här ett par dagar i månaden när jag måste bokföra, fakturera och liknande. Skönt att det fungerar så bra!
 
Tidigt imorgon går mitt tåg mot Stockholm så det är sista dagen på hemmaplan idag och min ToDo-list är alldeles för lång. Ska försöka jobba järnet under dagen så att jag kan hämta Jolie på dagis relativt tidigt och sedan umgås med henne hela kvällen. Det blir fyra och en halv dag ifrån min lilla Fjompis sedan. 
 
Happy Wednesday!
 
Mattias har gjort om en del i lägenheten sedan jag flyttade härifrån. Bland annat köpt en ny soffa. Men det känns skönt på något vis. Känner inte alls som att detta är hemma längre. Samtidigt som jag ändå känner mig trygg och "hemma", fast på ett annat vis. Svårt att sätta ord på de känslorna som är blandade men bra. Min älskade Mamma-kopp bor i alla fall kvar, det kändes så dumt att splittra på Mamma-koppen och Pappa-koppen, haha, så fånigt men små detaljer kan vara nog så viktiga :)
 
Onsdagskramar!Kommentarer

men jag kan faktiskt tänka mig hur du känner med koppen. som en symbol för att ni ändå hör ihop. fast att ni inte är ihop. klart att mamma- och pappakoppen ska vara tillsammans ♥
jag tycker ni är fantastiska som är så fina med varandra! klart att det kommer komma tuffa stunder även i framtiden. det innebär många känslor när familjer förändras men ni verkar verkligen ha en fantastisk grund för att klara av det på bästa sätt! kram på dig vännen ♥

Underbart! Härligt att ni fortfarande har en sån bra relation! Ha en toppenOnsdag!

Emma Vuckovic

Du har inte gått in närmare på varför ni separerat (och det förstår jag verkligen) men fasen så skönt att det funkar så bra mellan er ändå. Inte minst för Jolies skull =)

Va skönt och bra att ni har en fortsatt bra relation till varandra :-D

Blev lite nyfiken på var du köpt koppen. Tyckte den var fin:=)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »