Happy Fitness goes Rosa Bandet

God morgon vänner!
Första oktober idag vilket känns lite...galet? Nu är ju verkligen hoppet om att varma sensommardagar ska återkomma lika med noll. Men det känns helt okej då ju hösten har sin speciella charm. Klara och fina höstdagar är ju svårslagna.
Oktober innebär ju även en rosa månad där vi tar upp kampen mot bröstcancer extra mycket. Jag har därför genom Happy Fitness startat upp en insamling för Rosa Bandet. Precis som för två år sedan kommer jag köra ett MBC-pass där barnvagnar, barn och mammor ska pimpas i rosa för att sedan träna för Rosa Bandet. Träningen är gratis och alla är välkomna - med eller utan barn. Mer information om detta kommer längre fram.
Vill ni vara med och stöda Happy Fitness insamling så hittar ni den här. Tillsammans kan vi göra skillnad ♥
Så snart jag fått till min sidomeny här på bloggen så ska jag lägga upp en banner så att ni kan följa insamlingen live. När vi gjorde detta för två år sedan fick vi tillsammans ihop 1300 kronor vilket vore roligt att slå i år, eller hur? 
Kramar!Kommentarer

Håller med dig om hösten, den är faktiskt väldigt mysig :-) Mysig kvällar och tända ljus, känns helt okej ändå!

Håller tummarna att dt går bra med insamlingen! kram

Svar: Ja, men eller hur, det är ju vad man gör det till :)
Tack & Kram!
Malins Blogg

» Eva

Hoppas information om MBC-träningenkommer i god tid, så kanske även vi från nänärliggande kommuner får en chans att vara med. :)

Svar: Absolut Eva :) Datum, tid och plats kan du få redan nu - torsdag den 24 oktober kl.09:45 i Fagerdalsparken här i Sundsvall. Hoppas du kan komma!
Malins Blogg

» Eva

2 frågor om mbc på torsdag; behövs någon föranmälan? Och hur tuff träning blir det? Vill väldigt gärna testa, men är nervös då jag är väldigt fysiskt svag nu efter en jobbig graviditet med svår havandeskapsförgiftning. Det har gått tre månader sedan dess och jag är frisk, men jag har inte tränat alls mer än promenader sedan nästan ett år tillbaka! Tänker att om man behöver lite grundstyrka så kanske det är bättre att jag väntar tills det drar igång i vår istället?

Svar: Du får gärna skicka ett mail till info@happyfitness.se och berätta att du kommer :) Jag kommer lägga upp mer information ikväll här på bloggen. Det går jättebra att vara med oavsett nivå, övningarna är anpassningsbara. Hoppas att vi ses!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »