Inget Mirakel

Tjingeling i söndagsförmiddagen!
 
Mår ni bra idag? Vi har vaknat upp till flyttstöket som visst står kvar på precis samma ställe där vi lämnade det igårkväll. Inget mirakel har alltså skett över natten, haha! Sitter nu och dricker kaffe kopp nummer två för dagen och ska strax sätta igång att skruva, fixa och trixa igen. Jag tror att de viktigaste pusselbitarna kommer att falla på plats idag vilket känns skönt inför nya veckan som börjar imorgon.
 
Senare idag kommer Elma hit och hon är så duktig på det här med inredning så jag hoppas att få lite grym rådgivning från henne. Hoppas även att kunna smita iväg till gymmet en timme ikväll. Åh, gymmet, jag saknar dig! Har abstinens efter träning även om kroppen inte direkt suttit still i helgen :)
 
Happy Sunday!
 Kommentarer

Hoppas att det går bra hemma och montera i dag, det tar oftast längre tid än man tror. Så fina stolar, är de också från Ikea?

Svar: Tack! Stolar & bord är från Jysk men finns liknande på både Ikea och Mio :)
Malins Blogg

» KIKKI

Verkar som en jättemysig lägenhet! :) Kul att inreda lite! Kram!

Lena lööv

Ser bra ut : ) Vart har du tagit vägen nu, samma område eller? Kramis å kämpa på. Själv är vi påväg hem efter lite kvalitetstid i Stockholm. Hlsn Lena

Åhh, tycker dina stolar är så himla fina!!

Lycka till i flytt stöket :D

» Eva

Ser ut som att du är på god väg! Det ser ut att vara en fin lägenhet med mycket potential.

Mycket stök i en flytt, men såååå skönt när det är färdigt ;)
Och ditt vita bord där - jättefint!!!

Tänk om det fanns en liten fe som kom på natten och fixade med allt tråkigt som måste göras, som diska och städa (eller skruva ihop möbler) =)
Kram,

roligt att få fixa o trixa från start :) Tror de kommer att bli jättemysigt :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »