Leg & Ass Day

Hej vänner!

Lite glesare mellan uppdateringarna här än vad jag skulle önska men det beror på internetstrul i nya lägenheten. Har ett mobilt bredband som inte fungerar så bra så jag hoppas att få till ett fast i veckan. Är ju galet beroende av internet dels för bloggens skull men framförallt för jobbets skull. 

Apropå jobb så WOW vad imponerad jag blev av mina MBC-mamas i förmiddags. De är många som varit starka från dag ett men nu är verkligen alla starka. På riktigt. Vi körde ett tungt styrkepass idag för hela kroppen men med extra fokus på ben, rumpa och mage och när jag stod där och instruerade, peppade och hejade på tjejerna så kom just den där WOW-känslan över mig. Jag är så stolt över mammorna. They rocks!

Kommentarer

Så härligt att ha en riktigt peppande instruktör, då orkar man mycket mer! Önskar jag hittade någon som motiverade mig!!

Maria

Hej! Lycka till med iordningställandet av lgnheten. Väldigt kul men man vill ju att allt ska hända direkt:-)
Tänkte fråga om du har lust å föreslå ett träningspass för just som i inlägget ben å rumpa. Som funkar å göra hemma ensam. Med eller utan redskap spelar ingen roll bara de är ett rejält pass:-) Med vänlig hälsning, maria

Vilka härliga bilder! Träning i grupp är såinpirerande och peppande!

Ser underbart ut! Har sån lust att testa på bootcamp nån gång :)

Ser så härligt ut att träna ute i naturen!:)

Tänk om man kunde få ha dig som personlig tränare :P Det vore toppen det haha :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »