Rosa Träning | Är ni med?

God morgon vänner!
 
I sista minuten här på bloggen vill jag passa på att bjuda in er alla till morgondagens Mamma Boot Camp som går i Rosa Bandets tecken. Alla är välkomna oavsett om ni är mammor eller ej och sälvklart är även pappor och icke-pappor välkomna. Träningen är gratis och vi samlas klockan 09:45 i Fagerdalsparken här i Sundsvall. Pimpa er själva och eventuella barn och barnvagnar i allt rosa ni kan hitta där hemma. Syftet med träningen är att väcka uppmärksamhet och medvetenhet runt Rosa Bandet och bröstcancer. 
 
Jag har genom Happy Fitness startat en insamling till Rosa Bandet och självklart är jag tacksam för alla bidrag dit, stora som små. Detta är dock, såklart, helt frivilligt! 
 
Välkomna!
 
Ps. Ni som inte har möjlighet att träna med oss i Sundsvall imorgon kan såklart vara med ändå. På med rosa kläder, kör ett härligt träningspass och be någon att fota er. Lägg sedan upp bilden på Instagram under hashtaggen #happyfitnessgoespink eller maila bilden till mig på malin.k@live.se så lägger jag upp dem i bloggen, såklart med länkar till era bloggar om ni har sådana, låter det bra? Hoppas på många rosa bidrag imorgon!
 
Kram på er!
 
 Träning för Rosa Bandet i oktober 2011Kommentarer

vilket roligt initiativ malin! jag hoppas på tillfälle att hashtagga en bild! :)

kramar.

Svar: Åh, hoppas på en bild från dig :) KRAM!
Malins Blogg

Vilket underbart initiativ, Malin! Heja dig :-)

KRAM

Svar: Tack vännen :) Kram!
Malins Blogg

Vilken bra grej :D Kör hårt!!

Svar: Tack Sara!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »