2351

Ihhhh, vilken spännande vecka vi har påbörjat idag. Nu har uppladdningen inför TjurRuset börjat på riktigt och det är fullt fokus på det som gäller hela veckan. På lördag smäller det och jag är både nervös och taggad. Tjiihooooo!
Uppladdningen kommer dock att bestå av vitaminer, vatten och vila då jag har en förkylning i kroppen igen. Hoppas att få till ett par lättare styrkepass på gymmet i veckan också. Trots förkylning så längtar jag otroligt mycket och tycker att detta ska bli så kul. Det pirrade till ordentligt när nummerlappen damp ned i brevlådan i fredags. Längtar!
Har jag några läsare som också ska springa? Hoppas att vi ses i så fall :)Kommentarer

Åh vad roligt! Hoppas du blir av med förkylningen tills det är dags att springa :)

Svar: Tack Cherie, håller tummarna för det :)
Malins Blogg

Vad roligt! Hoppas att du håller dig frisk till loppet.

Svar: Tack Mia :)
Malins Blogg

Hejja dig! Spännande ;D Hoppas bara att förkylningen inte smyger sig på ännu mer!

Svar: Tack Catrin :) Ja, alla fingrar kryssade här för det!
Malins Blogg

Men så roligt!! Och lite avis är jag allt... Jag ska inte springa i år, siktar på nästa år stället.. ;-) Lycka till med uppladdningen!!

Svar: Tack Carolina :)
Malins Blogg

Åh va kul! Hade gärna sprungit om det inte vore för att jag sprungit lidingöloppet nu i helgen! Lycka till med uppladdningen i veckan!

Svar: Åh vad kul med Lidingöloppet. Hoppas det gick bra :)
Malins Blogg

ååh. så himla skoj!! jag tror att det kommer så himla bra för dig. men visst är det typiskt att förkylningen skulle komma just nu (om den nu måste komma alls).

kraaam.

Svar: Ja, riktigt typiskt, men det positiva är att jag redan varit förkyld i ganska många dagar så förhoppningsvis hinner jag bli frisk innan det är dags :)
Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »