Best Friends

Jag och Synrgyn har på väldigt kort tid blivit bästa vänner och jag har så svårt att slita mig från vår nya leksak. Det är verkligen så himla kul att träna i den och möjligheterna är oändliga. Idag körde jag ännu ett "utforskarpass" för att lära känna Synrgyn bättre och jag gick igenom mer eller mindre hela kroppen. Lovely! Denna kommer garanterat att kännas i bålen imorgon och dessa squats tog rätt bra de med. Har lagt ut en kort film på Instagram om ni är nyfikna. sunday sunday 1 Jag har slarvat med min egen träning senaste månaden på grund av ett alldeles fullspäckat schema. Har fått till 2-3 pass i veckan istället för 5-6 pass som jag mår allra bäst av. Bestämde mig dock igår för att inte rubba på detta något mer och både planera in och tillåta mig själv att ta mer tid till egen träning igen. Dels siktar jag mot nya mål men framförallt så behöver jag det för att orka med vardagen. Motion och träning ger så otroligt mycket energi. Ger mycket mer än vad det tar. Viktigt att komma ihåg! Kram på er!Kommentarer
» Annah

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Ser ut som en rolig "grej" det där ;)

Behöver själv också träna 5-6 ggr i veckan, mår som allra bäst då! Haft PT under tre veckor nu som gett bra resultat. Skoj =)

Åh den såg verkligen spännande ut den där!

Och det där med träning stämmer ju verkligen. Man mår som bäst när man är igång!

Härligt Malin!

Vi hade också en sån "box" i Kristianstad på mitt gamla gym. Vi hade gruppass med den, likt crossfitövningar. SÅ KUL!! Så jag förstår helt vad du menar, jag var helt fast.

Åh, måste ta mig till Sundsvall snart och DIG! Men vad tar all tid vägen? :)
Kam!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »