Fotografering

Hej vänner!
Har ni hunnit hitta hit de flesta av er nu? Ompekningen av domänet kan ta några dygn innan det har slagit igenom på alla ställen men jag hoppas att de flesta av er har hittat hit. Ikväll ska jag sätta mig och försöka ordna med designen då jag bland annat saknar en sidospalt. Är ivrig på att få allting klart här inne och det helst igår. Vadå tålamod? Hihi!

Dagens frusna jag efter en fotografering i kalla höstvindar.... 
Idag har jag varit ute i Matfors som ligger ett par mil utanför Sundsvall och fotograferats av en duktig fotograf. Stilen på bilderna vi tog är lite annorlunda jämfört med vad jag är van vid men jag tror att det blev riktigt bra och jag längtar efter att få se resultatet. Ska såklart visa er när jag kan. Så kul med alla olika uppdrag som jag får erbjudande om nu. Tumme upp på det!Kommentarer

Åh vad kul med alla dessa uppdrag och det vissa bloggare får !AVIS! :P

Svar: Haha, det är lov att vara avis! Just detta idag var inte bloggrelaterat utan mer jobbrelaterat men visst har jag bloggen att tacka för mycket :)
Malins Blogg

Vad fin du är! :)

Läste att du är personlig tränare, så tänkte fråga dig en sak. Det är såhär att jag tänkt träna hemma nu (mitt gymkort slutade fungera) ett tag framöver, men jag kan verkligen inte koncentrera mig när jag ska träna hemma. Jag känner ingen ork och är helt omotiverad, trots att jag har ett mål jag ska klara och jag vill verkligen det här. Har du tips på vad jag kan tänka på? Övningar jag kan göra? Vad är bästa tipsen när det gäller att träna hemma? :)

Vore tacksam för svar!

Svar: Jag har många tips på övningar i den kategorin som heter "Videobloggar" - jag vet dock inte riktigt hur det ser ut där nu efter flytten men är det inte i ordning så kommer det att bli det inom de närmsta dagarna.
Vad gäller koncentrationen så hänger den ihop med motivationen. Hur motiverad är du? Hitta ett upplägg som känns kul! Kanske korta men högintensiva pass skulle passa dig? Då vet du på förhand att det till exempel bara är 30 minuter som gäller och sedan är du klar.

Lycka till - det kommer att gå galant!
Malins Blogg

Snygg jacka! Härligt med lite kyla nu tycker jag! Vilken trevlig blogg förresten, här hänger jag kvar :D

Svar: Tack, jackan är en ny favorit i höst :) Välkommen hit!
Malins Blogg

Åh, vad kul att jag hittade hit igen. Läste din blogg förut men tappade bort din bloggadress... Så idag kom din blogg upp på förstasidan på blogg.se :) Så nu sparar jag den igen!
Kramar

Svar: Men vad glad jag blir, välkommen tillbaka :) Kram!
Malins Blogg

Vilken underbar blogg du har!

Svar: Tack snälla :)
Malins Blogg

» Hanna

Vad kul att du är på blogg.se nu. :-)

Svar: Ja, det känns jätteroligt att vara tillbaka här :)
Malins Blogg

Hej! Såg att även du har sån snygg bubbla m.m med datum och tid för dina inlägg längst upp för varje inlägg. Har försökt fixa och trixa hur länge som helst för att få det på min blogg. Skulle uppskatta om du ville hjälpa mig! Din stil på bloggen är verkligen toppenfin! :) kram Nathali

Yasmine

Den jackan var ursøt!! vart är den ifrån?

Svar: Den är från Röhnisch och är på 10% rabatt med koden STAR2013 september ut :) Lika skön och varm som den är snygg!
Malins Blogg

Så fin jackan var :) Måste bara fråga var du köpt väskan? Är ute efter en stor, fin och rymlig väska där allt en mamma kan behöva kan få plats :) Har du några tips? ;)

Svar: Både jacka och väska är från Röhnisch faktiskt. Tänkte ha väskan som träningsväska först men den är så snygg och passar vinter/höst så den får följa med överallt nu för tiden :) Här är den: http://www.rohnisch.se/sv/artiklar/traning/accessoarer-4/quilt-bag.html Lycka till i jakten!
Malins Blogg

Isabell

Vad kommer byxorna ifrån? Nike?

Svar: Byxorna är från Röhnisch, denna modell är det http://www.rohnisch.se/sv/artiklar/traning/shape-microfiber-tights2/shape-alma-7_8-zip-tights.html :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »