Glad&Lycklig

Hej vänner! Jag önskar att jag kunde skriva att jag har varit ute och njutit av den fantastiska sommarvärmen hela långa dagen idag men tyvärr är inte fallet så utan jag har mest suttit instängd på kontoret hela dagen och jobbat. Och jobbat. Och jobbat. Dock tog jag en timmes rast på eftermiddagen och mötte upp Mattias & Jolie för glasshäng, kaffe, kramar och bus. Ett underbart skönt break och precis vad jag behövde för att orka fortsätta ett par timmar till på kontoret. Har ni varit ute i det härliga vädret idag? Eller har ni också jobbat? Kanske sprungit tjejmilen? lördag malin malinjolie family Mitt hår behöver vi ju inte kommentera och försöket till en familjebild blev ju inte heller sådär jättelyckat, haha! Men resten av bilderna gillar jag. Särskilt den första på Jolie. Tänk att bli så lycklig över en glass. Jag blir inte så lycklig över en glass däremot blir jag lycklig när jag ser hur lycklig Jolie är. Oavsett om hennes lycka beror på en glass, lek, bus eller kärlek. Är hon lycklig så är jag lycklig! Kram på er!Kommentarer

Jösses, vad lik hon är sin pappa på vissa bilder :-)

Och visst är det så - är barnen lyckliga så är man själv lycklig!

Kram & gonatt!

Svar: Haha, ja, visst är hon. Pappas tjej det där ;)

Kram!!
Malin ☆

Finingar

Vilka härliga bilder. Visst mår hela mammahjärtat bäst när ens småhjärtat mår bra. Gillade ditt inlägg om barn och träning. Så söt hon var när hon gjorde sina plankor. Jag önskar att jag hade 10% av min tvåårings energi. Fatta vad man skulle hinna med på en dag i så fall. Jag har två starka och energifyllda tjejer. Det enda minuset är att de båda har astma men med rätt medicin och ett aktivt liv så vet jag att de kommer må bra. Önskar att jag själv hade varit mer aktiv som barn så hade jag förmodligen klarat av min egen astma bättre.

Svar: Håller tummarna för att det går bra för dina tjejer trots astman. Jag har faktiskt också själv relativt svår astma och har kämpat mycket med den genom åren. Nu äntligen har jag fått ganska bra bukt på den genom bra mediciner och kännedom om min kropp via träningen. Men jag vet hur slitsamt det kan vara. Stort pepp till er!
Malin ☆

» Anna

Vilka charmiga typer! :D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »