Legday

Raka marklyft, knäböj, och utfallsgång till utmattning fick avsluta denna arbetsdag. Lite bäckenlyft med ett ben på en bosuboll på det. Hej mjölksyra, trötta och utmattade ben! Skönt pass och jag kände mig stark mentalt. Bra träning inför TjurRuset där pannbenet kommer att få jobba hårt för min del.

FRIDAYSammanbiten men taggad innan passet!

Jag är så kort i min vadmuskulatur + att rörligheten i mina fotleder inte är helt optimal vilket gör att jag har svårt att göra djupare knäböj med korrekt teknik. Rörlighetsträning och regelbunden stretch hjälper mig långsiktigt medan viktplattorna ni ser på golvet hjälper mig kortsiktigt här och nu. Jag placerar hälarna på dem och kan i och med det gå mycket djupare med bibehållen korrekt teknik.

tröttTotalt slut och halvt knäckt efter passet!

Nu ska jag iväg och fredagsmysa med Sara. Vi har inte träffats på jättelänge så det ska verkligen bli mysigt. Frågan är om mina ben kommer orka bära mig genom en shoppingkväll? Haha!

Puss & kram!
Kommentarer
J

Gud vad jag hoppas att det bara blev en konstig vinkel å dina armar inte ser ut så där i verkligheten?!
När jag ser den bilden blir jag riktigt oroad! När man sedan läst dina synpunkter om kost och träning och sett övriga bilder så blir man nästan stum! :-(

Nån som ska vara utbildad PT å tränar så mycket men resultatet blir inte en mer tränad kropp utan bara en magrare... Nånting stämmer ju inte!
Hoppas du kommer tillrätta med allt!

Svar: Men alltså seriöst J/Jossan/Johanna/Anonym och vad allt du brukar kalla dig. Jag undrar om du är på riktigt? Läser du min blogg eller läser du bara det du vill läsa? Vinklar det så att det passar dig och så som du bestämt dig att du tror att mitt liv är?

För din information - Jag anser mig har väldigt sunda värderingar och åsikter både vad gäller kost och träning. Jag vet att det som passar mig kanske inte passar andra och tvärtom. Jag känner min kropp. Jag känner mina klienters kroppar. Jag har väldigt bra koll. Det är inte bara min hobby utan även mitt jobb att ha koll.

Vidare - Hur vet du, som aldrig har träffat mig, att min kropp inte blir mer tränad? Jag har gått upp 2 kg under sommaren. Det i muskelmassa. Jag lyfter mer och tyngre nu än vad jag gjorde tidigare i år. Jag blir starkare och starkare. Ett resultat av min träning och till det bra kost.

Allt stämmer med andra ord väldigt bra. Jag tränar, jag äter mycket mat och jag äter bra mat = min kropp svarar med att bygga muskler, göra mig starkare, ge mig energi.

Sedan tycker jag liksom Malin här ovan att det absolut inte är okej någonstans att kommentera mitt eller någon annans utseende på det sättet du gör.
Malin S

Härligt! Bästa starten på helgen :-)

KRAM <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »