Lycka, regn&förkylning

Vi har tur att ha mormor på besök ett par dagar här så lilla fröken får vara hemma från dagis veckan ut. Det hade hon nog i och för sig fått vara ändå då en dunderförkylning har fått grepp om henne igen. Suck och pust för dessa dagisbaciller alltså. Dock hindrade förkylningen henne inte från en timmes lekparkshäng i eftermiddag och lyckan i ögonen går inte att ta miste på. Som sagt så många gånger förr - att regn och vatten kan vara så roligt!

j j regn

Nu är det snart dags att natta Jolie och efter det funderar jag på att smita iväg till gymmet en sväng. Alternativt ta en löptur i regnovädret. Gymmet lockar tusen gånger mer samtidigt som jag behöver så många kilometer som möjligt i kroppen och benen innan TjurRuset och då helst i terräng och inte på löpbandet. Hmm, får fundera på den ett tag till.

Har ni tränat något idag?
Kommentarer

Det är så mysigt med regn! Men nu har det kommit lite väl mycket på kort tid. Var nyss ute på en runda, det är skönt när man kommer in igen ;) Så ta dig ut, du kommer känna dig så bra efteråt!! :D Kram

Svar: Vad härligt! Jag tycker också regn är mysigt, en timme eller två, den räcker det, haha :D Kram på dig
Malin ☆

Gulle :) hihi... Skönt att de oftast tycker de är så härligt att vara ute trots att de inte är så pigga. Tråkigt med dessa ständiga dagisbaciller som biter sig fast.

Svar: Ja, frisk luft är ju alltid så härligt :) Kram på er!
Malin ☆

Lilla sötisen <3
Klart det är roligt med regn, finns inget roligare än att hoppa i vattenpölar så det skvätter riktigt mycket..hihi.
Hoppas träningen gick prima.

Kramar

Svar: Kram vännen <3 Ledsen att jag inte hunnit svara på ditt mejl!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »