Måndagspepp&Super Saturday

Hej måndag! Jag satt med jobb fram till midnatt igår men kunde efter det äntligen bocka av saker som varit på min ToDo-list alldeles för länge. Så otroligt skönt och känslan av att vakna idag och börja den nya arbetsveckan någorlunda i fas är fantastisk. Arbetsdagen hittills har jag spenderat på Sportsgym där jag hade en PT-klient i förmiddags och sedan har suttit med lite administrativt. Planering, planering och planering är en stor del av jobbet som PT. Jag fick förresten en inbjudan till Super Saturday här på förmiddagen. Vet inte riktigt om jag har möjlighet att gå men jag ska kolla på det under dagen. Är det några av er som ska dit? Tror det kan vara en häftig upplevelse! söndagpiiiiis Ja, ni, vad det är med mig och peacetecknet? I don't know. Men jag gillar't. Haha! Måndagskramar & Måndagspepp till er från mig!Kommentarer

Härligt att få bort sådant som varit för länge på den där listan. Har också en massa sådant på min så har spenderat lunchen nu med att bocka av några småsaker men det är fortfarande en hel del kvar ;)

Svar: Åh vad skönt för dig! Samma här, en hel del kvar men ändå skönt att få bort sådant som legat länge :) Kram på dig!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »