Monday

God förmiddag måndag! Jisses vad trött jag var när klockan plingade så fint klockan 05:30 i morse. Morgonpigga klienter kräver en morgonpigg PT och klockan 06:00 checkade jag in på gymmet för första gången idag. En dubbel espresso, okej, flera dubbla espressos och ett härligt PT-pass senare är jag nu i full gång och är glad för en effektiv morgon/förmiddag.

god morgonMorgonens tröttis-PT

Jag har en fullbokad men rolig vecka framför mig. Dels bygger vi om för fullt i gymmet nu i och med en storsatsning vi gör här i höst och det är denna vecka det komma att börja hända grejer på riktigt. Så spännande. Sedan hoppas jag på att bloggflytten ska bli av under denna vecka. En tur till Stockholm har jag också inplanerat vilket jag verkligen ser framemot. Min mamma kommer förhoppningsvis på besök under veckan också. Och sen massa jobb såklart. En intensiv men väldigt rolig vecka väntar alltså här - nu kör vi!
Kommentarer

Hej ! Duktig du är. Vart kommer fina byxor/shorts från ? Är på jakt efter liknande.
Kram Kram

Svar: De kommer från Röhnisch, jag köpte mina på rean tidigare i somras men finns ett par liknande nu med: http://www.rohnisch.se/sv/artiklar/traning/korta-byxor/doris-wind-capri-pants.html verkligen supersköna och rekommenderas :)

Kram!
Malin ☆

Emma Vuckovic

Du har ju i alla fall en "fördel".... Man är ju van vid att stiga upp tidigt med små-barn =) Sen har du ju ett kul jobb som lockar även om det är grymt tidigt att stiga upp den tiden! Så brukar jag tänka iaf =)

Jag går alltid upp kl. 5 och det är rätt ok - men att leda ett pass kl. 6 känns inte så värst lockade ;-) Tur att jag aldrig har pass före kl. 10, hihi!

KRAM

<3

Ditt hår Malin! Vad det har växt :-) Nu blir jag sugen på att bli brunett igen :-)

Puss!!

Hurtig du är! Och vad kul med massa förändringar och ett trivsamt jobb!:)

Vad kul med ombyggnation de brukar alltid ge ytterligare energi :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »