Röhnisch Stjärnor

Hej darlings!

Igår var jag på tjejkväll hos Röhnisch tillsammans med ett gäng underbara tränings- och hälsobloggare. Josefine, som i och för sig inte har en träningsblogg men en ack så härlig livsstilsblogg, känner jag ju sedan innan via LifeStyleBlogs och Lovisa a.k.a Lofsan är en annan gammal bloggvän som också var där. Resten av tjejerna hade jag inte fått äran att träffa innan men de flestas namn och ansikten var bekant på ett eller annat sätt. Så kul att få mingla runt, prata och skratta med inspirerande tjejer som brinner för samma sak som mig. Underbart!

Vi testade jackor från Röhnisch nya höst/vinterkollektion, vi drack bubbel, vi åt en gudomligt god gulaschshoppa, vi fick tips och råd om smink från Lina som driver företaget Palina, vi fick lyssna på Lovisa som berättade om Röhnisch Running School och sist men inte minst - vi fick lära oss att dansa Cha Cha med Jeanette och Cecilia från Let's Dance. Jisses, den dansen bjöd på otroligt många skratt och det var skönt att se att det är fler än jag i träningsvärlden som har dålig koordinationsförmåga och svårt med höger och vänster, haha!

20130918-111513.jpgJag & Josefine

20130918-111841.jpgFrån Röhnisch till er = 10% på alla underbara jackor ♥

20130918-111851.jpgIda, Sofia & Josefine

Ett stort tack till Therese och de andra tjejerna på Röhnisch för en fantastisk kväll. Ni är också stjärnor! Vill ni se fler (och bättre, hihi) bilder från kvällen så rekommenderar jag ett besök hos de andra tjejerna: Ida, PT-Fia, Lofsan, 56 kilo, Josefine, Jenny, Matplatsen, Spark i Baken, Leila och Miss Agda
Kommentarer
Malin- mamma till Arvid & Lucas

Trevligt ni såg ut att ha de och jag gillade verkligen din cardigan!! =)
Ibland känns världen så himla liten..har följt din blogg några år nu o så dyker de upp ett bekant ansikte i din blogg från min barndom hemma i småstaden, Ida på nedersta bilden... borde ju inte bli förvånad egentligen men ändå är de lite konstigt!! hihi kram på dig

Svar: Nej, men vad roligt! Bloggvärlden, ja hela världen egentligen, är ju ofta så lite, hihi! Min cardigan är från H&M :)

Kram!
Malin ☆

Så trevligt det såg ut! Måste allt erkänna att jag blev lite avis där ;) haha

Svar: Haha, helt okej ;)
Malin ☆

Så trevligt det såg ut!:) Avis!

Svar: Ja, det var supertrevligt :)
Malin ☆

Ingela

Fin cardigan! :-) Köpt nyligen?

Svar: Tack! Köpt på H&M för ett par dagar sedan :)
Malin ☆

Vad kul att ses!! Mysig kväll en tisdag så där, vardagslyx.

Stor kram och ha en fin helg!
Victoria

Svar: Ja, jättekul att ses! Och jag håller med dig, vardarslyx och energipåfyllning till max mitt i veckan :)
Trevlig helg fina du!

Kram!
Malin ☆

Kul grej! Låter givande! Både kul o massor med tips råd o framförallt shopping ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »