SÖT

God morgon fredag! Jag smälter lite varje gång jag ramlar över den här bilden. Hur söt är den inte på en skala? Har inga värderingar eller grundtankar när jag ser den utan den är bara just SÖT. Får ett sådant där småfånigt leende på läpparna och blir varm i kroppen. Bra start på denna fredag! söt Idag är första dagen denna vecka som jag inte har några pass eller kunder inbokade. Riktigt välbehövligt då jag ligger efter med det administrativa, planering, bokföring och sådant där ni vet. Plattan i mattan fram tills i eftermiddag då vi går på fredagsmys och helg. Nästan i alla fall. Jag ska jobba en hel del i helgen med men helg är alltid helg oavsett jobb tycker jag. Det är några speciella helgkänslor som alltid kikar fram såhär på fredagar. Kram på er!Kommentarer
Nilla :)

Den där bilden är så otroligt söt :).
Hoppas du får en bra dag trots plattan i mattan....själv sitter jag i lugn och ro med färg i håret hos frissan, spännande att se vad det blir av det här, ha ha.
Happy fredag <3. Puss

Britt Heidi

Ønsker deg en perfekt fredag, en nydelig helg og en fantastisk familiehyggestund!

Måtte solen skinne på dere!

Superstorgigangtisk klem sendes din veg!

Ha en trevlig helg!

Tycker det är så skönt med fredagar för jag känner mig verkligen totalt slut, har kommit på att detta är en bra dag för vilodag för mig.

kram kram

Hihi! Jättekul bild :)

» Fanny

Naw xD Är fruktansvärt svag för sådana bilder!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »