Synrgy360

Hej vänner! Klockan tio i förmiddags smet jag iväg till gymmet och har sedan spenderat hela förmiddagen där. Jag går i princip aldrig till gymmet utan en träningsplan men idag gjorde jag ett undantag. Vi har nämligen fått en ny leksak till gymmet, en Synrgy360, och dagens mission var helt enkelt att utforska den. Som jag skrev på Instagram - som PT är det svårt att inte gå igång på denna. Det är verkligen som en lekplats för vuxna och vi ska ha mycket skoj i höst, jag och Synrgyn :)

20130921-132858.jpgSyngry360

20130921-132904.jpgPå väg hem efter ett par härliga timmar på gymmet!

Nu ska jag ta med mig Jolie ut för ett par timmars lekparkshäng i det underbara vädret. Inte nog med att vi fick en fantastisk sommar i år, även hösten verkar ju än så länge bjuda på otroligt många fina dagar. Det gillar vi!

Lördagskramar!
Kommentarer

Göttt o va på gymmet i flera timmar, och den där såg ju minst sagt intressant ut :)!

Svar: Ja, en riktigt härlig start på lördagen :D
Malin ☆

Nilla :)

Intressant pryl det där du, ha ha.
Sitter på centralen i Stockholm och inväntar mitt ressällskap till Åland. Tänk om du hade vart här då hade vi kunnat slagit ihjäl den här timmen tillsammans på ngt trevligt fik :).
Happy lördag <3. Puss

Svar: Haha, åh, ja, jag som hänger på centralen var och varannan dag nu för tiden. Typiskt att det inte var just idag ;) Njut av helgen nu gumman!
PUSS
Malin ☆

Kul med nya maskiner. Kan tänka mig att du var som ett barn på julafton ;)

Svar: Ohh yes baby, ett barn på julafton är precis rätt ord för att beskriva ;) ;) ;)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »