Workshop

Ikväll har jag varit iväg på en workshop på gymmet med inriktning träning, träning och så lite mer träning. Nästa vecka lanseras Sportsgym HIIT Center och det var inför detta vi som arbetar som personliga tränare och instruktörer på anläggningen fick ett smakprov. HIIT står för High Intensity Interval Training och är en form av CrossFit kan man säga. Jag deltog på tre av fyra pass ikväll innan min foglossning satte stopp för att fortsätta - med en dryg vecka kvar till TjurRuset vill jag inte riskera något. Jag kan skvallra om att hösten på Sportsgym kommer bli tuff men ack så rolig!
Nästa vecka kör vi öppet hus där vi välkomnar alla att träna gratis med oss. Jag kommer att köra ett pass på torsdag kväll runt Synrgyn och platserna där är få så se till att boka in er redan nu. Det kommer att bli grymt!
Nu väntar sängen för en trött Malin/Mamma/PT/Och allt vad jag är... ;) Puss & kram!Kommentarer

Hej Malin! Du är som alltid så fantastiskt inspirerande, och du får till och med en sådan soffsittare som jag att vilja börja träna. Hoppas du har det superbra! Måste som med jämna mellanrum lämna en liten kommentar här för att visa att jag hänger med lite på dina livsäventyr! =)

// Gamla Granstigen-grannen

Härligt blogg om träning :)

Varför bor du inte närmre ;) Hade varit så kul att komma och träna med dig!

Vad fin du är!

_____________________
Vill du vinna en goodiebag värd 170€/1500kr? Kika in på min blogg och delta <3

Viktoria

Hej! Vill ej stressa då jag antar att det beror på bloggflytten men layouten ser väldigt konstig ut. Jag läser bara i i-phonen.... Bara lite info :) Mvh Viktoria

Svar: Åh, tack för att du informerar! Vad är det som ser konstigt ut? Designen ska nog göras om helt här i dagarna men är ändå glad att få veta :) Tack!
Malins Blogg

» Elise

SUPERHÄRLIG och inspirerande blogg du skriver Malin! Keep up the good work!

Svar: Tack Elise :)
Malins Blogg

Viktoria

Det är alldeles tomt längst upp och reklamen mellan i läggen är mkt bredare än inläggen.

Mvh Viktoria

Svar: Okej, tack Viktoria! Jag ska kika på det :)
Malins Blogg

» Ida

Vilken fin blogg du har!

Svar: Tack Ida :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »