Berry Smoothie

Att frusna bär, kvarg och mjölk som snurrat några varv i ett mixer kan vara så gott. Ett perfekt och mättande mellanmål, eller som ikväll, kvällsmål. Oftast dricker jag det helt naturellt men ikväll sötade jag det med en nypa Stevia. Jag undviker oftast sötningsmedel då det triggar sötsuget lika mycket som vanligt hederligt socker men ikväll kände jag att det var just den där söta smaken jag behövde. Mums!
 
Kvällens smoothie:
  • Ca 100 gram lättkvarg
  • Ca 125 gram frusna bär (färdig mix på påse)
  • Ca 100 gram lättmjölk
  • En nypa steviaströ
  • En färsk jordgubbe, mest för syns skull, men ack så viktigt.
 
Jag har nästan ingen röst ikväll då jag skrek mig hes på ett gruppträningspass jag hade tidigare idag. Varje måndag har jag en underbar företagsgrupp som jag älskar att köra med. Det är så kul at se deras vilja och deras framsteg.
 
Längtar så tills min egen träning, förkylningen var visst segare än vad jag trodde men det är bara att koppla på tålamodet och vänta ut det. Svårt att göra annat, eller hur?
 
Vad har ni tränat idag? Tell me! Alltid så kul att höra och läsa om, det peppar mig :)Kommentarer
Jenny

Hej! Ikväll bokade jag in mig på Punch Out(typ Box). Aldrig provat detta och var nervös innan. Men åh så roligt det var!!! Vet inte när jag tog ut mig på detta vis sist. 1,5 h sen passet avslutades och jag är fortfarande röd som en tomat- trots att jag är van i gymmet både på egen hand och andra pass. Till saken hör att vi bara var sex st som kom, och då vill man ju visa sitt bästa:-) Hoppas du repar dig snart.
Vi har haft magsjuka i vår familj senaste veckan- inte att leka med. / jenny

» Eva

Löpning 6 km i gassande sol. Helt ovan att springa i sommarvärme så det var riktigt jobbigt, men det är något jag gärna vänjer mig vid :-) Hoppas du snart är frisk igen. Har själv precis hämtat mig från en seg förkylning så jag förstår din känsla!

Hej!
Vilken god smoothie det där ser ut som, mums!
Morgonjogg & 2 mil på cykeln startade jag veckan med, härligt :)

Det är så gott med smoothie måste göra det oftare:-) imorse blev det ett 30 min corepass och efter det 45 min styrketräning. Så härligt med morgonträning:-)

Löppass med B.A.B.Y runners team Gävle!! Vi körde teknikträning i backe, mycket givande. Kram

Här blev det fem km löpning längs älven. Väldigt jobbigt efter veckor av sjukdom. Idag känns det härligt i hela kroppen :)

Tina

Igår agerade jag kund åt en pt under utbildning. Var superkul, och hade jag bara haft råd så skulle jag lagt in några såna lite oftare, men det får bli senare i livet :)

Jag har vilat idag då jag dömde match igår.

Britt Heidi

Ah, det så deilig ut! Vet du om kvarg er det samme som rømme i norge eller er det noe annet?

Stor klem sendes din veg!

Svar: Nej, jag tror att kvarg heter kesam i Norge :) Römme är mer som gräddfil eller något sådant tror jag? Kram på din fina <3
Malins Blogg

» Carro

Idag blev det ett skivstångspass! Underbart! :D kommer inte kunna gå imorgon. :p

Britt Heidi

Åh, tusen takk for hjelpen Malin!

Jeg har nå lagt om planen min litt her. Jeg har byttet ut noen av kardio-timene med styrketrening. I tillegg har jeg kuttet kraftig ned på karbohydratene og spiser nå lite brød, hvetemel, sukker, ris, pasta og poteter. Etter bare en uke føler jeg noen endringer i kroppen min. Jeg synes jeg er mer jevnt mett, jeg har ikke lenger oppblåst mage og heller ikke vondt i magen. Søtsuget har jeg heller ikke kjent på en hel uke. Målet er ikke lenger å gå så mye mer ned i vekt, eller jo jeg har igjen ca 10 kilo, men målet er nå å bli strammere og sterkere.

Klem tilbake :)

Helena

Stakkars,håper du får bli frisk snart!

Jeg har slitt med influensa siden desember men begynte trene styrke igjen for 6-7 uker siden å ser ut som kroppen endelig tåler det,så idag prøvde jeg meg på første løpingen,ynka 4 km men med ok fart,så må vare en godtjent start etter laaang løpevile!:) å med hjemme trening etterpå ble de en helt ok økt!

God Helg til deg!
Klem


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »