Mamma Boot Camp | Season 6

Hej vänner!
 
Den 6 maj är det dags för säsongspremiär av Mamma Boot Camp här i Sundsvall och det känns helt galet att jag nu är inne på min sjätte säsong. Snabbt kalkylerat har jag träffat runt 120-130 mammor under dessa säsonger och jag vågar påstå att jag nog kommer ihåg varenda en av dem. Mamma Boot Camp är mitt hjärtebarn i min verksamhet och mötet med mammorna blir alltid så personligt så det är svårt att inte minnas dem. Jag sätter även så stort värde på att jag får följa flera av dem och att de dyker upp lite här och där efter en avslutad säsong. Några är PT-klienter till mig idag, ett par stycken är PTO-kunder, andra träffar jag på föreläsningar och senast i onsdags dök det upp en tjej på B.A.B.Y Runners Team. Så himla kul!
 
Vill ni träna med mig i vår så anmäler ni er via Happy Fitness hemsida. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Alla mammor är välkomna oavsett om det är spädisar eller äldre barn ni har, enda kravet är att ni ska ha varit på efterkontrollen hos er barnmorska. Att träna rätt efter graviditet är A och O för att bygga upp en stark kropp och det är det jag vill hjälpa er med. Jag hoppas att vi ses!
 
Mamma Boot Camp Hösten 2011 
 
 Mamma Boot Camp Våren 2012
 
 Mamma Boot Camp Hösten 2012
 
 Mamma Boot Camp Våren 2013
 
Mamma Boot Camp Hösten 2013Kommentarer

Din mamma boot camp verkar så himla bra. :-)

Svar: Tack Hanna :)
Malins Blogg

Linda

När kommer du att köra till hösten? Jag är gravid med barn nr 2 o beräknad i Juni. Så borde kunna vara med till hösten.
Tack för en peppande blogg!

Svar: Höstens datum är inte satt ännu men preliminärt blir det i månadsskiftet augusti/september. Så om du får i juni blir det perfekt :)
Tack för att du läser och grattis till lillasyskonet i magen!
Malins Blogg

Har besökt din blogg emellanåt och jag blir så inspirerad! Tänkte fråga om du vet vad den här övningen heter?
Länk: http://blodochsvettochtarar.blogg.se/2014/april/traningsvark.html

Tack på förhand!

Svar: Hmm, du får förklara lite mer ingående för att jag ska förstå. Utförs övningen stående? Pressar man? Lyfter? :)
Malins Blogg

Nina

Hur många tillfällen är det/vilken vecka är det kursslut? Är sugen att hoppa på tåget denna gång men börjar jobba den 4 juni, iof skift så jag alltid är ledig fram till kl.14.

Svar: Vi tränar varje tisdag och torsdag från 6 maj till 19 juni. Man är med på de pass man kan och man behöver inte gå hela terminen. Dock rekommenderar jag att gå två gånger i veckan för bästa resultat :)
Malins Blogg

Man står upp med raka ben och det är armarna/axlarna som jobbar (upp och ner). Du kan ha vikter i båda händerna men ger bäst resultat med bara en vikt (du kommer längre ner med den armen som du tar ner). Vet tyvärr inte hur jag ska förklara på ett bättre sätt. Tack för att du försöker förstå i alla fall! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »