A little friends ad

Hej vänner!
 
Gårdagen känns smått som en dimma men idag mår jag bättre, värktabletterna gör sitt och jag är redo för positivt tänkande och att kämpa på ett tag till igen. Denna extra semestervecka känns guld värd då vi hunnit med mycket trix, fix och att "bara-vara" på hemmaplan. Jag är så tacksam för de första två semesterveckorna då vi hängde på stranden eller Himlabadet varje dag men denna vecka är värdefull den med, på ett annat sätt, helt klart. 
 
 
Jolie har precis åkt upp till Mattias där hon ska vara tills på lördag, huvva, jag tycker det är så länge med ett par dagar utan henne och jag vänjer mig aldrig men det är ju bara att acceptera. Själv ska jag bege mig ner mot stan för att möta upp Elma som varit bortrest hela sommaren. Så kul att hon är hemma igen! Mindre kul är att dessa vänner nu är på väg hem efter flera veckor här uppe hos oss. Vi sa hejdå igår and i DON'T like it. Nu är det även länge tills nästa gång vi ses - tack och lov för iMessage och FaceTime ♥
 
Jag är så glad för alla mina nära vänner, ja alla mina vänner, men det är så tråkigt att de flesta av dem inte är i Sundsvall. Önskar jag kände mer folk / vänner här i stan faktiskt men vette tusan vart man hittar dem när man jobbar nästan dygnet runt? Kanske får slänga ut en efterlysning här på bloggen? Haha, det har ju faktiskt fungerat förut. Sara och Madeleine har jag ju lärt känna via bloggen och Elma lärde jag känna på Familjeliv.se av alla ställen, haha!
 
Nej, slutbabblat för idag. Happy Thursday!Kommentarer
» Eva

Just jobbet brukar vara en bra plats att hitta vänner, så har det varit för mig i alla fall. Alla mina bästa vänner är nog via skolan/högskolan ändå.

Hoppas verkligen att rehaben ger resultat så småningom.

Svar: Ja, så har det varit för mig med tidigare men beror nog på vilket jobb det är :)

Tack så mycket! Kram på dig
Malins Blogg

Malena

Roligt att höra att du mår bättre!

Svar: Tack Malena!
Malins Blogg

» Eleni

Maya pratar fortfarande ofta om Jolie fast dom inte träffats sedan förra sommaren tror jag. Skulle vara kul att ses någonting så barnen får leka :) Är ju så länge sedan nu.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »