Apple TV & Netflix

Himla smart grej den här lilla dosan med tillhörande minibox som hjälper oss att få upp både dator, iPhone och paddan på TV-skärmen. Jag är egentligen inte alls tekniknörd så det tog ett tag innan jag upptäckte charmen med detta men nu är jag fast. Inte för att jag kikar på TV så ofta men perfekt för Jolie som kikar på barnprogram en stund varje morgon innan dagis. Vi har nämligen bara Barnkanalen i ordinarie utbud och den är i ärlighetens namn inte alltid sådär tipptopp.
 
Har ni några bra barnserier att tipsa om på Netflix? Jag har nämligen inte hunnit utforska det så mycket själv ännu så har smådålig koll. Har efter tips från Elma faktiskt börjat se på Suits själv men har hunnit tre avsnitt på tre månader så det går segt, haha!
 
 
(Inlägget presenteras i samarbete med Netflix Stream Team - alla åsikter och tankar är mina egna)Kommentarer

Älskar Apple TV och netflix! Har du sett House of Cards? Superbra Netflixserie ;)

Svar: Nej, inte alls sett, ska kika när jag har tid om det är något för mig :) Tack för tips!
Malins Blogg

Min Lille älskar Supertrion. Det sänds även på SVT o finns på netflix. Jag är ett mindre fan av det ;) krambjörnarna går även varm här

Svar: Supertrion gillar Jolie med! Så bra att det finns på Netflix :) Och Krambjörnarna var en favvis hos mig som barn så måste se om Jolie gillar det, hihi!
Malins Blogg

Therese

Backyardigans!

Svar: Aldrig hört om, måste kolla upp :)
Malins Blogg

My

Alma älskar horseland, Diego, Dora, backyardigans, krambjörnarna my Little ponny, Barbie :)

Svar: Åhhhh, Krambjörnarna ger flashbacks deLux här från när jag var liten. Måste introducera Jolie, hihi! Tack för tips :)
Malins Blogg

» emma

netflix är SÅ bra!

Svar: Ja, heller hur :)
Malins Blogg

Anna

Min tjej på 4 kikar på Dora, Clifford, Diego, lilla prinsessan, Bamse, Rasmus nalle, Dino m.flera 😊

Svar: Ah, tack för tips! Jolie kikar på Dora, Clifford, Bamse och Prinsessan sedan tidigare så perfekt om det finns på Netflix :)
Malins Blogg

Evelina

Supertrion, Dora och powerpuffpinglorna varvas ständigt här hemma. 😄

Svar: Supertrion och Dora gillar Jolie med, Powerpuffpinglorna har jag gjort mitt bästa för att hon inte ska upptäcka, haha ;)
Malins Blogg

» Anna

SVTPlay finns numera på AppleTV och därmed tillgång till sjukt mycket bra barntv! I love it som har lite svårt för allt det där med powerpuffpinglor och allt vad de heter :)

Sara

Min lille kille på tre år älskar Kai Lan. Han gillar även Backyardians o supertrion. Skönt med netflix att man kan växla lite! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »