Att våga kliva åt sidan

Sjukstugan lystes upp på ett fantastiskt sätt här på eftermiddagen då ett blombud knackade på dörren. Med sig hade han en stor bukett med underbara blommor med Malin och The B.A.B.Y Netwok som avsändare.
 
Jag tog för ett par veckor sedan beslutet att lämna mitt uppdrag som initiativtagare och coach för B.A.B.Y Runners Team här i Sundsvall. Det känns jättetråkigt men med den skadan jag har i bäckenet är det för stunden omöjligt för mig att fortsätta driva en löpargrupp. B.A.B.Y Runners Team i Sundsvall kommer dock att leva kvar då min grymma kollega Ida på egen hand kommer att fortätta att driva gruppen framåt. Har ni chans att springa med henne och tjejerna i höst så ta den. Det är ett fantastiskt gäng som jag kommer att sakna.
 
Tack Malin för en fin, oväntad och väldigt uppskattad avtackning. Det lilla gör så mycket. Som jag skrev på FB/Instagram så är jag säker på att våra vägar kommer korsas igen i framtiden, på ett eller annat sätt ♥
 Kommentarer
» Sarah

Va kul o få blommor :)

Svar: Ja :)
Malins Blogg

» Hanna

Vad gulligt av henne!

Svar: Ja, jättefint!
Malins Blogg

Det är en härlig känsla att få veta att man är uppskattad !

Svar: Ja, verkligen :)
Malins Blogg

» Kate

Det var en väldigt fin gest, och vacker var buketten!
Söndagskram fån Kate

Svar: Ja, jättefint av Malin! Kram kram
Malins Blogg

De är verkligen en styrka att kunna säga när de inte funkar längre - när man verkligen vill, men de går inte. Så de är starkt av dig :)

Svar: Tack Carolina :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »