Cravings - nyttigt och gott!

Jag har verkligen en tendens att haka upp mig vad gäller måltider och kör på samma lika dag in och dag ut när jag hittat något jag gillar. Ett tag var det smoothies varje dag på kvarg, hallon och kokosmjölk, en period vad det avokado- och äggmacka och i våras åt jag yoghurt och musli flera gånger om dagen. 
 
Det senaste jag fått craving på är Finn Crips med avokado, örtsalt, gravad lax och machésallad. SÅ gott och så fräscht. Äter det till frukost, mellis och kvällsmål och har gjort så i ett par veckor. Gissar att denna trend håller i sig ett tag till innan jag tröttar och finner ut något nytt. Enformigt kan tyckas men det fungerar för mig vilket är huvudsaken.
 
Kom på nu att jag gör precis samma sak med musik. Hittar jag en låt jag gillar spelar jag sönder den tills jag kräks på den och sedan tar det ett par år innan jag plockar fram och dammar av den igen, haha!
 Kommentarer

Känner igen det där....;) Fast jag snöar in på saker i låååånga perioder..ibland så att jag inte ens ser ett slut på det...;) Som kesella med bär..alltså såå gott! Har jag ätit flera gånger varje dag i snart ett halvår..Tror inte jag kommer att tröttna..

Svar: Hahaha, har också vissa saker som jag förmodligen aldrig kommer släppa. Okej så länge det är nyttigt ;)
Malins Blogg

Låter och ser ju fantastiskt gott ut! Måste också pröva!

Svar: Ja, testa, jättegott!
Malins Blogg

Låter och ser ju fantastiskt gott ut! Måste också pröva!

haha..åh jag är preciiis samma! finn crisp är ett starkt beroende här också :)

Svar: Haha, det är ju så smidigt att snöa in sig på något, går snabbt både att handla och fixa liksom ;)
Malins Blogg

låter ju helt supersmarrigt!

Svar: Ja, så gott :)
Malins Blogg

» KIKKI

Haha, jag är precis likadan!!! :)

Svar: Haha, skönt att höra :)
Malins Blogg

Men åh tusan vad gott, nästan så jag måste ut i regnet för att handla detta :)
Kommer ihåg för ett tag sen så frågade du efter ett bra och gratis redigeringsprogram för mac, jag är ute efter de också. Vill du dela med dig vilket program du använder?

KRAM

Svar: Haha, ja SÅ gott :) Jag löste aldrig ut det, får skylla på tidsbrist. Så kör på enklare redigering (ljusa upp, lägga på kontrast) i photoscape trots att det inte alls är lika bra i mac och sedan gör jag kollage i picmonkey. Ingen optimal lösning alltså :) Kram!
Malins Blogg

» Tess

Mums, vad gott det ser ut! :D Kram

gud så gött! får också cravings som varar några veckor. Just nu är det simpelt: ägg med massor av salt på riskaka ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »