En dag att minnas, för alltid ♥

Hej vänner!
 
Jag minns så när Madde tjatade mer eller mindre varje dag om att hon längtade efter att hennes Micke skulle gå ner på knä och fria. Vi, hennes vänner, väntade spänt med henne och tillslut fick hon sin ring på fingret. Att hon igår äntligen fick stå brud och bli fru E känns overkligen men ack så fantastiskt. 
 
Jag tror aldrig jag upplevt så mycket kärlek på en och samma dag. Gåshud, rysningar och glädjetårar om vartannat. När de skred in i kyrkan, när de sa ja till varandra, när deras låt spelades, när tal hölls under middagen, när brudparet bjöd på en nära dans. Ja, tillfällena till skratt och tårar var många under gårdagen. 
 
Att få ha en vän som Madeleine är något jag inte kan beskriva med ord. Hon är varm, kärleksfull och tar alltid emot alla med öppna armar. Envis och med ett härligt humör till och från men det är nog  anledningen till att vi står varandra så nära - på den fronten är jag exakt likadan, haha. Och Micke, kära Micke, som också tar emot med öppna armar och gått rakt in i mitt hjärta sedan första gången vi träffades. Barnen älskar jag som mina egna och skulle gå genom eld för. 
 
Tack för att vi fick vara med på er dag igår ♥
 
#maddeochmicke Kommentarer
» Elin

Otroligt fint skrivet, och superfina bilder! <3

Sama

Underbart skrivet Malin, blir helt tårögd! Så glad för dig att du fått sådana underbara personer i ditt liv:) Och stort grattis till brudparet såklart, vackra som få!

Josefine

Så fina dom var. Och du förstås. Lärde ni känna varandra via bloggarna eller kände ni varandra innan?

åååh. så himla fint alltså! Glada ni kan vara som har varandra ♥ :)

Åh så fint skrivet och vilken vacker brud!

Åh va fint, hon ser ut att ha haft en underbar dag iallafall och vilken tur du delade den med henne <3

Åh så fint!

Så fint skrivet å fina bilder :)

Helena

Åh så vakkert!
Å så fine dere er!

Jag, vi, älskar dig, er!! <3 <3 <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »