Family Workout

Hej vänner!
 
Plåtningen i förmiddags gick bra och nu längtar jag så efter bilderna. Tror det kommer bli jättebra och passa nya temat på bloggen jättebra. Mer om det senare!
 
Efter fotograferingen gick vi in till stan för fika på Wayne's och skoshopping till Jolie. När vi var klara med det mötte Mattias upp oss på Sportsgym för ett träningspass. Perfekt när vi kan vara med båda två då den ena underhåller Jolie medan den andra kör. Vi, jag och Mattias, umgås inte så jättemycket nu för tiden men jag är glad när vi lyckas tajma in det. Dels för vår egen skull men framförallt för Jolies. Vi avslutade träningspasset med att Mattias (och Jolie) fick testa min utmaning. Hej mjölksyra hos honom och skadeglädje hos mig, haha!
 
 
Jag körde bland annat mina rehabmarklyft idag. Förutom uppvärmning lyfte jag två set med sex repetitioner på 75kg och två set med sex repetitioner på 80kg. Det kändes jättebra och jag har än så länge inte ont nu ikväll heller. Håller detta i sig hoppas jag kunna sänka starthöjden något nästa pass. Min rehab går två steg fram och ett tillbaka och idag gick stegen framåt. Älskar't!Kommentarer
» Kate

Kul att köra ett träningspass tillsammans, och spännande med en ny header. Söt på bild är hon Jolie, och ännu sötare i verkligheten.
Önskar Er en ny finfin vecka, måndagskram från Kate

Svar: Ja, glömde svara på dina föregående kommentar men världen är verkligen liten! Så komiskt men även roligt, hade varit kul att träffa er :)
Kram på dig!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »